[phpNuke] یک مشکل در تایپ در مطالبم

mobdl

New Member
با سلام و خسته نباشید به همه.آقا من یک مشکلی دارم که خیلی اذیتم می کنه.من وقتی در phpnuke میخوام پست بدم وقتی میخوام یک متن انگلیسی بذارم برای مثال میخوام در آخر اون متن نقطه بذارم یا اینکه یک جمله را در یک پرانتز بذارم ، اون نقطه یا پرانتز می یاد اول خط قرار میگیره به عنوان مثال این شکلی میشه

hello.

ترو خدا کمکم کنید

آخرین ویرایش:

VAHID216

مدیر بازنشسته
استفاده کنید
یعنی چی جواد جان ؟
این اشکال از قالب هست اگر تو صفحه اول سایتتون هم همین طوری می شه ، قالبتون درست فارسی نشده، آیا تو صفحه اول سایت هم همین طوری هست؟
موفق باشید

S4DEGH

Well-Known Member
كد راست چين وقتي درست تعريف نشه .. اين اشكال پيش مياد ... !

وقتي كد بصورت كلي تعريف بشه همين ميشه :)

J4vad

Member
وحيد جان ! ايشون مي خوان English تايپ كنند ! چه ربطي به فارسي سازي داره !!!!! فكر نمي كنم قالب هم مشكلي داشته باشه

ممكن است اديتور فارسي شده باشد و با انگليسي مشكل داشته باشد.:) اما خوب اين مشكل هم با Ctrl+shift حل مي شود !

يا حق.

miladspy

Member
دوست عزیز و خوب من هیچ ربطی به قالب ندارد !

شما مطمئنا از ادیتور استفاده می کنید و ادیتور نیز فارسی می باشد ( Rtl ) !در ادیتوری که Rtl باشد این مشکل پیش میاید برای انگلیسی !

ادیتور خود را Ltr کنید و شاهد برطرف شدن مشکل خود باشید

miladspy

Member
اینم برای اثبات حرفم !

به عکس ضمیمه توجه کنید کاملا متوجه خواهید شد

پیوست ها

• RTLANDLTR.JPG
    RTLANDLTR.JPG
    7.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2

VAHID216

مدیر بازنشسته
جواد جان ایشون انگیلیسی می نویسن که این طوری می شه دیگه ، خوب من گفتم از قالبتون هست حرف میلاد جان هم درست هست .

J4vad

Member
:D بخيال انشالله كه دوستمون گيج نشن و جواب كامل رو گرفته باشن !( Ctrl+Shift(Left همان كاري كه ميلاد عزيز گفتند انجام ميدهد در هر صورت سوء تفاهم شد مشكلي نيست موفق باشيد يا حق .:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا