یک مشکل خیلی عجیب با برنامه فارسی نویس ( نبودن فونت ها )

massomeh1

Member
سلام ببخشید که مجبور شدم اینجا بپرسم چون می دونم بیشترین استفاده از نرم افزارهای خوشنویسی در بین شما کاربران عزیز هست پس لطفا این مبحث رو منتقل نکنید تا بلکه مشکل من زودتر حل بشه.
مشکل از این قراره که من یک برنامه قلم برتر خریدم البته اگر کسی با این نرم افزار آشنا نیست فرض کنه نرم افزار مریم هست چون اصل سوال من مربوط به فونت میشه من وقتی قلم برتر رو اجرا می کنم بعد وارد ورد میشم و تایپ می کنم اصلا حرفی تایپ نمیشه در کنترل پنل هم وارد پوشه فونت میشم فوتنها نیستند اما عجیب اینجاست که فوتنها داخل لیست فونتها برنامه ورد یا هر برنامه تایپی دیگر هستند اما درپوشه فونت کنترل پنل انگار نیستند وقتی هم فوتنها را با کپی و پیست وارد فولدر فونت در کنترل پنل مکنم پیغام میده که فونت موجوده می خواهی جایگزین کنی خلاصه اگر فونت موجود هست چرا تایپ نمیشه اگر مو جود نیست چرا در لیست فونتهای برنامه ورد هست خیلی عجیبه مگه نه . خواهش می کنم دوستان کمک کنند من از شر این مشکل نجات پیدا کنم. :shock::shock::shock:

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
بله فکر می کنم پنهان شده ولی راه حلش رو نفرمو دید چون من در فولدر آپشن وارد شدم گزینه show hide تیکدار بود پس لطفا راهنمایی کنید. خیلی برام مهم و ضروری هست.:-?

آخرین ویرایش:

member99

Member
مسلما فونت ها روی سیستم نصب شده اند که سایر برنامه ها مثل word نشون می دن .. من که با قلم برتر کار نکردم .. همون مریم بود که باید زبان سیستم را انگلیسی می کردیم و با اون فونت های F_ تابپ می کردیم بعد توی محیط نرم افزار می بردیم ... حالا اینکه اصلا تایپ نمی کنه در محیط نرم افزار مسلماً مشکل از فونت نیست و اشکال دیگه ای داره .. اگه فونت را نداشته باشه .. نهابتش اینه که خرچنگ قورباغه نشون میده!!!

massomeh1

Member
تایپ میشه اما پنهان هست چون وقتی متن تایپ شده را فونتش رو به فونتی غیر از فونتهای خود برنامه قلم برتر تغییر می دهم نوشته نمایان میشه در غیراینصورت پنهان هست حالا نمی دونم برنامه ویروسی شده خلاصه نمی دونم مشکل از کجاست .:-?

farhad8694

Active Member
سلام
اگر با مریم کار میکنید برید توی Tools و بعد Active Fonts را بزنید .
اگر با نرم افزار دیگه ای کار میکنید باید در اون بر نامه فونت هاتونو Active کنید .
اگر می نویسید و نوشته شما دیده نمیشه ، رنگ رو عوض کنید .

s.14

Member
تا جایی که میدونم قلم برتر باید همون نرم افزار جدید مجموعه مریم باشه که به همراه یه سخت افزار(فلش) ارائه میشه.
مسلما نباید هم در مجموعه فونت ها یافت بشه ، چون اگر قابل دسترسی بود که به راحتی کپی و ....
این حالت در مورد فونت های قلمدان مریم هم صدق میکنه.
من که خودم از یه نرمافزار جانبی برای فارسی نویس استفاده میکنم که فونت های f رو هم ساپورت میکنه.

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
بهتر هست با پشتیبانی مریم تماس بگیرین

mnh40

Well-Known Member
به نظر من برای نوشتن فارسی با هر فونتی از فتوشاپ کمک بگیر و بس
من خودم از اکثر برنامه های فارسی ساز استفاده کردم ولی هیچکدومشون به تایپ تو فتوشاپ نرسیده هم راحته هم سریع :cool::rose::rose:

massomeh1

Member
سلام به همه دوستان عزیز متاسفانه تا این لحظه هرکاری که بگین کردم حتی با پشتیبانی هم تماس گرفتم راهنماییهای آنها را هم اجرا کردم نشد که نشد دیگه عقلم به جایی نمی رسه که باید چکار کنم بازهم اگر کسی فکری و یا راه حلی به ذهنش اومده خواهش می کنم دریغ نفرمایید بلکه مشکلم حل بشه.راستی به نظرشما ممکنه مشکل از ویندوزم باشه و ناچار بشم عوضش کنم یا ممکنه یک نوع ویروس باشه که چسبیده به برنامه قلم برتر و اجازه نمی ده کارشو درست انجام بده ؟ نظرتون چیه

آخرین ویرایش:

farhad8694

Active Member
nod 32 هلپ مریم رو و یه فایل دیگه از مریم رو ویروس میشناسه و فورا میگه یا بنداز تو قرنطینه یا پاک کن .
این مریمی که من دارم اینجوریه ، اما حتی اگر پاک کنی هم نرم افزار رو خراب نمیکنه .
مریم با ویندوز اکس پی خیلی سازگار تره اگر با 7 کار میکنی به نظرم بری رو اکس پی درست میشه .
یه نرم افزار دیگه ای هم هست که میشه باهاش به صورت خوشنویسی نوشت به اسم( نرم افزار خوشنویسی میر عماد )
این میر عماد عالیه . البته نرم افزار خوشنویسی بازم هست بگردید پیدا میکنید یا
یه مریم دیگه دانلود کنید (قدیمی باشه به نظر من بهتره) شاید این کارتونو راه انداخت http://bindownload.com/archives/1386/11/04/maryam_4-0.php

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
سلام به همه دوستان عزیزی که در این بحث شرکت کردند و با پاسخهای خود سعی کردند تا مشکل مرا حل کنند باید بگم که بعد از تماس با پشتیبانی مریم و دریافت ارتقاء برنامه قلم برتر و نصب آن همچنان مشکلم حل نشد به ذهنم اومد که کل کامپیوتر را با کلمه qalambartar سرچ کنم و هر اثری و ردپایی از این برنامه هست رو پاک کنم بعد از حذف برنامه از طریق کنترل پنل و پاک کردن تمام آثارش در کامپیوتر از طریق سرچ رجیستری کامپیوتر را هم سرچ کردم و هرچی از این برنامه پیدا کرد پاک کردم و بعد دوباره نسخه ارتقاء یافته را که از پشتیانی گرفتم نصب کرد حالا بعد از این مراحل مشکلم الحمدالله حل شده و خداراشکر می کنم که مرا راهنمایی کرد از شما هم ممنون و سپاسگزارم. موفق باشید:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا