یک مشکل بزرگ-باز نشدن فایل fla

سلام دوستان.
من از چند هفته ی قبل رو یه پروژه کار میکردم و بعد از آخرین ویرایش از اون فایل یه کپی گرفتم.اما الان که اومدم بازش کنم.نه اون فایل اصلی باز میشه و نه کپیش.همین که میخواد بیاد بالا یهویی بسته میشه.
ولی فایلهای دیگه باز میشن.
همین که این کارمو باز میکنم برنامه فلش بالا نمیاد و خود بخود بسته میشه.
توروخدا نجاتم بدید واسش خیلی زحمت کشیدم.
منتظرتون هستم.
در ضمن ورژن فلش من سی اس 5 میباشد و با اکشن اسکریپت 3 کار میکنم.
اینو هم بگم من از این فایل قبلا خروجی با فرمت swf گرفته بودم. میتونم همینو به fla تبدیل کنم.و از خود پروژه هم بک آپ دارم ولی از اولای کارمه.
دوستان فقط چون من مبتدی هستم یکم بیشتر راهنمایی کنید.
بازم مرسی

آخرین ویرایش:

erfan.h

Member
اروری چیزی نمی داد؟؟؟؟
قبلش باز می شد؟
فلش رو دوباره نصب کن ببین درست نمی شه
ببین درست کرک شده
توی فلش cs5.5 به بعد اتو سیو می گیره

yaa110

کاربر فعال
سلام روی یک سیستم دیگه و یا نسخه های بالاتر فلش (cs5.5 یا cs6) تست بفرمایید.

Haniehh

New Member
سلام
این مشکل یکی دو بار برای من هم پیش اومده قبلا. معمولا زمانی که پروژه باز هست و کامپیوتر رو ریست کنین یا فلش هنگ کنه و بدون ذخیره کردن بسته بشه این مشکل پیش می آد. تنها کاری که من تونستم بکنم این بود که swf کارم رو بردم تو نرم افزار Decompiler و دیکامپایلش کردم . نتونستم خود فایل رو باز کنم.

آخرین ویرایش:

zsaba1.441

New Member
سلام
این مشکل یکی دو بار برای من هم پیش اومده قبلا. معمولا زمانی که پروژه باز هست و کامپیوتر رو ریست کنین یا فلش هنگ کنه و بدون ذخیره کردن بسته بشه این مشکل پیش می آد. تنها کاری که من تونستم بکنم این بود که swf کارم رو بردم تو نرم افزار Decompiler و دیکامپایلش کردم . نتونستم خود فایل رو باز کنم.

نه flash decompiler کامل نمی تونه برگردونه من 1 فایلو تبدیل کردم به fla وقتی اجراش کردم کلی error داشت که رفع کردنش کار حضرت فیل بود، جناب moghanaraz غصه نخورید کارایی که دوستان گفتن رو تست کنید انشاء.. جواب میده اما من خودم 1 بار سال 86 تو کاردانی بودش که داشتم 1 کلیپ درست می کردم یادمه پروژم رو هیچ سیستمی جواب نداد که به استاد نشونش بدم
بعدش مجبور شدم سیستمو که خوابگاه برده بودم با هزار تا دردسر ببرم دانشگاه تا بالاخره به استادمون نشونش دادم، خیلی جالب بود بعد از اون رو هر سیستمی تست کردم جواب داد.که ای واقعا برام معما شده بود:sad:.هی گاهی اوقات پیش میاد دیگه چه میشه کرد. :lol:ببچه ها بعد این قضیه کلی خندم گرفت وشد واسم یه خاطره:lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا