یک مشکل با photoshop cs3

xerror

Member
سلام دوستان
به تازگی photoshop cs3 رو نصب کردم ولی یه مشکل ذاقارت باهاش دارم
اونم اینه که اصلا رنگ سفید نداره یعنی هر چیزی که سفیده رو زرد نشون می‌ده ولی اگر سیوش کنی به همون حالت سفید نشون میده و داخل خود برنامه هر چیز سفیدی زرده.
مطابق شکل:

30iyo1u.jpg

nima_dsnr

کاربر VIP
به کرات این مشکل برای بچه ها پیش اومده
سارا هم عکس های زیادی از قسمت های مختلف تنظیمات گذاشته
یه سرچی بکن حتما پیدا میکنی. ، سگه نکردی بگو خودم یا یه جوونی برات می سرچه

xerror

Member
والا من گشتم چیزی پیدا نکردم بعد تاپیک زدم
اگر شما لطف کنید لینک بدید ممنون می‌شم.

xerror

Member
یعنی کسی جواب این سوال رو نمی‌دونه؟
من همچنان منتظرم و عجله هم دارم :sad:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اين مشكل به احتمال زياد به پروفايل رنگ فتوشاپ مربوط ميشه.

متاسفانه همراه با فتوشاپ CS3 نرم افزار Adobe Gamma عرضه نشد. اين نرم افزار به سادگي نياز تنظيمات پروفايل رو برطرف ميكرد.

شما با نرم افزار مخصوص كارت گرافيكت يه مقداري كار كن احتمال داره تنظيماتش بهم خورده باشه.

براي اينكار داخل دسكتاپ ويندوز راست كليك كن و Properties رو انتخاب كن و آخرين تب يعني Setting رو بزن و اونجا گزينه هاي مخصوص كارت گرافيكت رو تغيير بده تا درست بشه.

xerror

Member
مشکل رو یافتم
احتمالا در بعضی مواقع cs3 به هنگام اجرا یک خطا میده مثل شکل زیر که باید اون رو ایگنور کنید و اون موقع دیگه مشکل پیش نمیاد
2wedh0i.jpg

این رو این‌جا گفتم که اگر روزی کسی به این مشکل دچار شد مثل من لنگ نمونه :)

nima_dsnr

کاربر VIP
چه جالب
من فکر نمی کردم مشکل از Cs3 باشه
چون قبلا با ورژن های دیگه هم بچه ها با این مشکل زیاد برخورد داشتن

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اگر متن ارور رو بخونيد اصلا ربطي به فتوشاپ نداره.

اول ارور مدل مانيتور رو نوشته و بعدش خطاي مربوط به ميزان گاماي نور تصوير و ميزان حرارت رو.

بعدشم راه حلش رو گفته كه نرم افزار كاليبراسيون مانيتور رو دوباره اجرا كنيد و مانيتور رو كاليبره كنيد. كه ميتونيد اين كاليبره كردن رو يا از طريق نرم افزار Adobe Gamma در نسخه هاي قبلي يا از طريق نرم افزار تنظيم كارت گرافيك انجام بديد.

Parham

Well-Known Member
به همراه مانیتور شما یک دیسک یا سی‌ دی هست که باید حتما نصب کنی‌ تا فتوشاپ و کلا پردازش رنگ ارائه شده توسط سیستم عامل بر اساس پروفایل رنگی‌ مانیتور شما باشد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا