یک مسابقه برای آنالیز کردن یک SWF + جایزه

_TCSYOBTEOORDEH

New Member
با سلام

من یک مسابقه ترتیب دادم هر کسی که بتونه بگه که در این SWF از چه تکنیکی برا Alpha دادن به متن استفاده شده ما یک جایزه بهش میدیم ؟
انشاللا که در آخر یک برنده داشته باشه . ولی فکر نمیکنم ! 8)

فایل + متن :: > http://www.yousendit.com/d.aspx?id=915F052D69E5B60AFBCB7DE2A01B318D

I don't like to register again in this site becuase of behavior of moderator (not admin) but i have to ! some of designer in this forum have good experience in flash !

:p

_TCSYOBTEOORDEH

New Member
ای بابا مگه میشه !
فایل متن رو بزارین با swf در یک فولدر و بعد باز کنید !!!!!
کسی نتونست ! :D

idw

Member
راستش لود شدن كه خيلي ساده و با يك Load variable هست اما اون بخشش كه Fade ميشه كار جالبي چون تكس فيلد بصورت دابناميك Fade Effect نميگيره اما شما احتمالا تكس فيل ها رو در يك مووي كليپ جاسازي كردين.البته من اين همين الان كه مي نويسم به ذهنم اومد و هنوز حتي به فايل فلش هم نگاه نكردم:lol:

mehdiswf

Member
هر كلمه تو يه تكس تكس فيلد اود ميشه و هر تكس فيلد توي movieclip بعد افكت ميدي
به همين راحتي

golden

Member
میشه بپرسم چی شد که به این نتیجه رسیدی که این مسابقه را برپا کنی؟؟؟؟؟؟

اول 7 تا textbox ساخته بعد هر کدام را گذاشته توی یک Grafic symbol بعد هم در 8 لایه به آنها Motion tween داده . همین و به همین مسخرگی.

بیخودی هم نگید این تور نیست چون من کاملا مطمئنم. دوستان هم مطمئنا" با من هم عقیده هستند در ضمن جایزه هم نخواستیم.

_TCSYOBTEOORDEH

New Member
دوسته عزیز همین کار رو انجام بده ببین میشه یا نه !
بابا من گفتم 4 تا آدم حرفه ای اینجا پیدا میشه !!! نبود !
:evil: :twisted: :p 8O

mohsenshahbazi

Active Member
اي بابا اين كه ساختنش با سويش كار دو دقيقه است
البته ميدونم اين رو با فلش ساختن ولي تو سويش كار دو دقثقه است (شرمنده تاپيك رو منحرف كردم)

mehdiswf

Member
چند تا تكس فيلد از نو Dynamic ميسازي و بهش instancename ميدي و تو timeline اصلي تو فريمات action ميدي كه اول تو value لود كنه بعد توسط دستورات actionscript افكتاتو اعمال ميكني

مثالش (source) هم دارم آماده ميكنم
موفق باشي...

mehdiswf

Member
چند تا تكس فيلد از نو Dynamic ميسازي و بهش instancename ميدي و تو timeline اصلي تو فريمات action ميدي كه اول تو value لود كنه بعد توسط دستورات actionscript افكتاتو اعمال ميكني

موفق باشي...

amozesh

Member
با سلام
اين كاري كه شما گفتيد با تكست ديناميك چند تا راه داره كه چند تاش رو دوستان گفتن
يك راه هم من ميگم اگه تكست هاتون رو با دستور و ديناميك بسازيد يك مقدار آلفا هم اون تكست باكس مي گيره كه پيش فرضش 100
البته راه هاي ديگه هم داره كه اون راهي كه شما مي گيد تا اف ال آ نباشه نمي شه فهميد
شايد هم خود تكست باكس ها رو تغيير داده باشيد

webkhan

Member
يه راه ديگش اينه كه يه موي كليپ كه از 2 لايه تشكيل شده درست مي كنيم. لايه زيرين تكست فيلد قرار مي گيره كه تكست توش لود ميشه.
تو لايه بالايي يه موشن از نوع شيپ مي ديم كه مثلا از رنگ سفيد با آلفاي 100 به همان رنگ با آلفاي 0 برسه.
بدين ترتيب وقتي لايه بالايي آلفاش 100 است لايه تكست فيلد در واقع آلفاش . است و بلعكس.

golden

Member
آقای TCSYOBTEOORDEH من این فایل را resource کردم و نتیجه اش هم همونی شد که بالاتر نوشتم حالا شما هی بگو نمیشه.

_TCSYOBTEOORDEH

New Member
اول 7 تا textbox ساخته بعد هر کدام را گذاشته توی یک Grafic symbol بعد هم در 8 لایه به آنها Motion tween داده . همین و به همین مسخرگی.

بیخودی هم نگید این تور نیست چون من کاملا مطمئنم. دوستان هم مطمئنا" با من هم عقیده هستند در ضمن جایزه هم نخواستیم.
شما که می گین میشه خوب خودت یه بار امتحان کن !
وقتی میگم نمیشه حتما" تست کردم بابا !
اگر تونستی SWF که درست کردی رو بزار تا همه ببینن میشه یانه !

ممنون میشم نمونه اش رو بدین
با سلام
اين كاري كه شما گفتيد با تكست ديناميك چند تا راه داره كه چند تاش رو دوستان گفتن
يك راه هم من ميگم اگه تكست هاتون رو با دستور و ديناميك بسازيد يك مقدار آلفا هم اون تكست باكس مي گيره كه پيش فرضش 100
البته راه هاي ديگه هم داره كه اون راهي كه شما مي گيد تا اف ال آ نباشه نمي شه فهميد
شايد هم خود تكست باكس ها رو تغيير داده باشيد

ممنون از راهنمای

يه راه ديگش اينه كه يه موي كليپ كه از 2 لايه تشكيل شده درست مي كنيم. لايه زيرين تكست فيلد قرار مي گيره كه تكست توش لود ميشه.
تو لايه بالايي يه موشن از نوع شيپ مي ديم كه مثلا از رنگ سفيد با آلفاي 100 به همان رنگ با آلفاي 0 برسه.
بدين ترتيب وقتي لايه بالايي آلفاش 100 است لايه تكست فيلد در واقع آلفاش . است و بلعكس.

دوست عزیز من از OBJECT نمی خوام استفاده کنم و استفاده نشده.
:eek: :eek: :eek:

amozesh

Member
با سلام
آقا اين سوال شما يجورايي مسخرس مثل اين مي مونه كه من يك فايل exe درست كنم بعد بگم توي خط 13 من چي نوشتم خوب اين كار تا سورس كار نباشه نمي شه فهميد
شما مي تونستيد بگيد اين كارو با چه روشهايي مي شود انجام داد
وگرنه هر برنامه ممكن خيلي جواب داشته باشه كه همش هم درست
اگر چيز جديدي كشف كرديد بياييد بگيد ديگه جايزه اين مسايل چيه
موفق باشيد

_TCSYOBTEOORDEH

New Member
سلام
دوست عزیز منظور من اون خط 13 نیست به منظوره من خودتون اشاره کردین.
شما مي تونستيد بگيد اين كارو با چه روشهايي مي شود انجام داد
منظورم همین هست ولی باید سورس کار رو ارائه بدن نه اینکه بکن با action script میشه یا نمیشه ! :?:

webkhan

Member
هر كسي اينجا نظر داده طبعا اول خودش اون راهو رفته بعد اومده گفته!

جدیدترین ارسال ها

بالا