یک مجموعه نرم افزاری حیرت آور

royal999

Member
واقعا قدرت و هوش نژاد و فرهنگ روس رو می پرستم. چرا؟ چون باید سایت زیر رو ببینید که چطور مجموعه هاشون رو اون هم به صورت رایگان در اختیار همگان قرار داده اند.
این ها فیلتر هایی برای برنامه Virtualdub است که اگر کار با آن را بلد باشید می توانید کارهای زیادی انجام دهید.
تازه یه سری مقایسه هم برای فرمت های Mpeg-4 و H.264 داره و هم چنین بسیار مطالب جالب دیگر
فقط یک مقدار حرفه ای هستش شاید برای بعضی مشکل باشه

این هم از سایت:
http://www.compression.ru/video

فقط اگه از این سایت و محصولاتش خوشتون اومد بگید تا ما هم فکر نکنیم پستمون به درد کسی نخورده.

royal999

Member
بابا اگه تو اون قسمت پایین نگاه کنی می بینی مثلا نوشته MSU Denoising بعد وقتی کلیک می کنی می بینی که طرز کار اون رو با عکس توضیح داده و بعد در قسمت دانلود پلاگین یا فیلتر مربوط به Virtualdub رو دانلود می کنی و بعد هم ازش لذت می بری.
انقدر چیز های جالب داره تو فیلتر هاش که واقعا دیدنیه حتما ببین. حتی شده من به خودم گفتم کاش یه روز کارم گیر بشه و بعد گیرم رو این طوری حل کنم.

royal999

Member
آره تازه اون هایی که مربوط به نویز میشه هم قشنگه البته پلاگین NeatImage بهتره و اون اصلاح رنگش هم که معرکه اس.

royal999

Member
مثل این که این جا کاربر حرفه به اون صورت نداره 51 نفر بازدید کرده اند همش 6 نفر تشکر کرده اند و نظر داده اند.
بابا یه چیزی بگین خوب...

جدیدترین ارسال ها

بالا