Persian Graphic
New Member
سلام. خدمت تمام سروران و اساتید گرامی.
بنده و یکی از دوستان یک برنامه ساده با فلش و برنامه ام دی ام به صورت یک بانک(ذخیره، بازیابی ،جستجو و مشاهده) در فلش نوشته ایم که رزرواسیون یک هتل می باشد.
لطفا دوست دارم تمام اساتید اونو ببینند و نظراتشان رو بدن.
آخه فکر می کنم خیلی ایراد داره.
روال کار:
کاربر می تونه اطلاعاتشو وارد کنه سپس ادمین در قسمت مدیریت با وارد کردن رمز عبور و کلمه کاربری که در اینجا هر دو admin هستش می تونه عملیات مشاهده و جستجو را انجام بده.توجه کنید که تا زمانی که رمز عبور رو درست وارد نکنید دکمه های جستجو و مشاهده غیر فعال هستند.
و چند سوال:
1- چطور می تونم از کاربر اطلاعات رو فارسی بگیرم؟
2- برنامه یه مقدار سنگینه چرا؟
3- چطور می تونم اونو تبدیل کنم به یک سایت اینترنتی یعنی همچین برنامه ای با فلش رو از طریق اینترنت بتونم عملیات رزرو و ... رو انجام بدم؟
4-در نوشتن عملیات حذف(یک یا چند فیلد) مشکل داریم؟
5- چطور می تونیم عملیات ویرایش را انجام بدیم.مثلا کاربر اطلاعاتش رو ذخیره کرده ولی اشتباه،به تونه یه جستجو بکنه و اطلاعاتش رو درست کنه؟
با تشکر از تمام دوستانی که نظر می دن.
حجم برنامه حدوداً 3 مگ می باشد.
لینک دانلود:
http://www.4shared.com/file/108416159/7682e898/Aria_Co.html
((~~~~ خوشبختی نامه ای نیست که یک روزی نامه رسانی زنگ در خانه ات را بزند و آن را به دستان منتظر تو برساند. ~~~~))
بنده و یکی از دوستان یک برنامه ساده با فلش و برنامه ام دی ام به صورت یک بانک(ذخیره، بازیابی ،جستجو و مشاهده) در فلش نوشته ایم که رزرواسیون یک هتل می باشد.
لطفا دوست دارم تمام اساتید اونو ببینند و نظراتشان رو بدن.
آخه فکر می کنم خیلی ایراد داره.
روال کار:
کاربر می تونه اطلاعاتشو وارد کنه سپس ادمین در قسمت مدیریت با وارد کردن رمز عبور و کلمه کاربری که در اینجا هر دو admin هستش می تونه عملیات مشاهده و جستجو را انجام بده.توجه کنید که تا زمانی که رمز عبور رو درست وارد نکنید دکمه های جستجو و مشاهده غیر فعال هستند.
و چند سوال:
1- چطور می تونم از کاربر اطلاعات رو فارسی بگیرم؟
2- برنامه یه مقدار سنگینه چرا؟
3- چطور می تونم اونو تبدیل کنم به یک سایت اینترنتی یعنی همچین برنامه ای با فلش رو از طریق اینترنت بتونم عملیات رزرو و ... رو انجام بدم؟
4-در نوشتن عملیات حذف(یک یا چند فیلد) مشکل داریم؟
5- چطور می تونیم عملیات ویرایش را انجام بدیم.مثلا کاربر اطلاعاتش رو ذخیره کرده ولی اشتباه،به تونه یه جستجو بکنه و اطلاعاتش رو درست کنه؟
با تشکر از تمام دوستانی که نظر می دن.
حجم برنامه حدوداً 3 مگ می باشد.
لینک دانلود:
http://www.4shared.com/file/108416159/7682e898/Aria_Co.html
((~~~~ خوشبختی نامه ای نیست که یک روزی نامه رسانی زنگ در خانه ات را بزند و آن را به دستان منتظر تو برساند. ~~~~))