یک لوگو

mehdinasiri

پارس لند گروپ
یکی از کارهای جدی من هست که ابتدا ایده پردازی شده، بعد کاغذی شده!، بعد دیجیتال شده، بعد پخته شده!
پ.ن: این لوگو برای یک موسسه فرهنگی هنری است که بیشتر در کار تولید فیلم و سریال و انیمیشن هستند.

y6020kji1ti4laucw0c.jpg

آخرین ویرایش:
خوبه ولي به نظر من يه كم درازه و هيمن طور فكر مي كنم اين نوشته زيرش يه كم ناخواناست ... من كه متوجه نشدم اسم موسسسه چيه؟
ايفا ؟ :-?:wink:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
خوبه ولي به نظر من يه كم درازه و هيمن طور فكر مي كنم اين نوشته زيرش يه كم ناخواناست ... من كه متوجه نشدم اسم موسسسه چيه؟
ايفا ؟ :-?:wink:

مرسی از بررسی و نظری که دادی. این رو باید بگم از اون کارهایی هست که من بشدت دوسش می دارم و اتفاقا خیلی راحت میشه خوند یک موسسه فرهنگی هنری هست که بیشتر تو کار تولید فیلم و انیمیشن هست.

SPD

Member
lمرسی : اسمایل دست و تشویق :دی

کار خیلی قشنگی در اومده ... هم نوع اتود و هم در آوردن اتود در نرم افزار مربوطه و هم رنگ بندی و سایه های روشنی که به کار دادی .....

خیلی عالی شده و جای هیچ نقدی هم به نظر شخصه نداره ..

فقط مهدی جان اون تکست زیر که نوشتی خیلی تو هم رفتگی داره ... بهتر میشد اگه کمی از هم جدا تر بود . خیلی کم /. " مخصوصا! بین ایفا تصویری آریا "
:rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
خیلی خوب شده، از نظر من سبزه بهتر شده... فقط به جای اون عکس فیلمی که توی ف گذاشتی یک دایره کوچک بزار مثل اسکیسی که اول زدی... اینطوری اون پرنده بیشتر نمایان میشه:wink:
موفق باشید

mehdinasiri

پارس لند گروپ
lمرسی : اسمایل دست و تشویق :دی

کار خیلی قشنگی در اومده ... هم نوع اتود و هم در آوردن اتود در نرم افزار مربوطه و هم رنگ بندی و سایه های روشنی که به کار دادی .....

خیلی عالی شده و جای هیچ نقدی هم به نظر شخصه نداره ..

فقط مهدی جان اون تکست زیر که نوشتی خیلی تو هم رفتگی داره ... بهتر میشد اگه کمی از هم جدا تر بود . خیلی کم /. " مخصوصا! بین ایفا تصویری آریا "
:rose:

سلام spd جان خوبی مرسی از نقد و بررسیت. به جورایی خواستم کار متفاوتی باشه اون تو هم رفتگی ها البته تصویری نیستا تصویر هست. و خوشحالم که در کل رازی بودی.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
خیلی خوب شده، از نظر من سبزه بهتر شده... فقط به جای اون عکس فیلمی که توی ف گذاشتی یک دایره کوچک بزار مثل اسکیسی که اول زدی... اینطوری اون پرنده بیشتر نمایان میشه:wink:
موفق باشید
اون پرنده سعی شده حالت سیمرغ جشنواره ها رو نشون بده نقطه هم گزاشتم اما بهترین نتیجه رو رو همین رنگ و نقطه تونستم بگیرم مرسی از نظرت :rose:

Saeed

Well-Known Member
شیک شدهـ مخصوصا نارنجیش :سوت

فقط یکمی بیشتر زیاد بنظرم سخت خوندهـ میشهـ .. !! :rose:

موفقیت .. !!

Mj

Well-Known Member
سلام واقعا که تایپو گرافی و رنگه عالیه داره خیلی خوب شده
خسته نباشی

mehdinasiri

پارس لند گروپ
ممنون از همه دوستانی که نظر دادن و کار رو بررسی کردن. ببخشید فرصت نمیشه تک تک جواب دوستان رو بدم

Fa

Well-Known Member
قشنگه ولی هم درازه هم اون سیمرغ رو فکر نکنم کسی بفهمه که سیمرغه . خودشو نشون نمی ده . رنگش هم عالیه:)

jvaad_p84

Member
سلام
طرح سبزت خوب شده
ولی طرح آخرت یکم بد به نظر میرسه در کل جالب بود

masijoon

Member
سلام.
من از سبزه خوشم اومد. واقعا جالب شده. فقط يه 3 4 دقيقه اي سرگرم خوندن اسمش بودم:green:

موفق باشي:rose:

بالا