یک قالب سایت جدید(نظر بدید!!)(2)

G.E.E.k

Member
بنظر من هم شیک شده
ولی رنگ تیره زیاد به کار نمیاد
اگه بگم قهوه ای بکن خوب میشه میترسم کپی این نمونه ها بشه
ولی در کل قهوه ای خیلی خوشکل تره
اون طرح نما هم خیلی قشنگ شده.
موفق باشی

خوب شده موفق باشـی اما پیشنهاد میکنم از رنگــ قهـوه ای استفاده کنـی .
سلام.ممنون از اینکه وقت گذاشتید!
راستش دوستان رنگ قهوه ای رو هم خودم امتحان کردم منتها خروجی که توی رنگ تیره بدست اومد خیلی جذاب تره شاید شما چون اون طرح قهواه ای که دوست خوبمون گذاشته رو دید اینطور بنظرتون میاد ولی با این بافت پارکت پس زمینه و رنگ های استفاده شده و سبک متفاوت شیشه ای کردن بخش های مختلف رنگ تیره، در امتحاناتی که به عمل اوردم خیلی بهتر جواب داد و پالت رنگی بهتری رو تشکیل داد!
بازم ممنون.:rose:

rayka

Well-Known Member
افرین جلوه های گرافیگی خوبی بکار بردی ولی واسه پیاده سازی یکم دچار دردسر میشی چون یکم حجم و پیچیدگی قالبت بالاست امید وارم موفق بشی قالب html رو خیلی نزدیک به این پیش نمایش در بیاری لذت بردم خسته نباشی

سلام , طرح خوبی است , تبریک می گم , آیا از جای خاصی الهام گرفتی , یاد خودت زدی , اما دقت کن در طراحی از فونت های استفاده کنی که true type باشند , چرا که توی code کردن به دردسر می خورید , گرچه کم کم font face دارد بیشتر کاربرد پیدا می کند , اما در هر حال

G.E.E.k

Member
سلام , طرح خوبی است , تبریک می گم , آیا از جای خاصی الهام گرفتی , یاد خودت زدی , اما دقت کن در طراحی از فونت های استفاده کنی که true type باشند , چرا که توی code کردن به دردسر می خورید , گرچه کم کم font face دارد بیشتر کاربرد پیدا می کند , اما در هر حال
سلام.ممنون. از جای خاصی الهام نگرفتم و براساس آزمون و خطا به این طرح رسیدم و در باره فونت ها هم باید بگم اگه دقت کنی یه کم توی فونت ها دست بردم به همین خاطر مجبورم از عکس به جای فونت اسفاده کنم!

alireza_ghe

کاربر VIP
واقعا زیبا و حرفه ای کار کردید خسته نباشید
ولی به قول دوستمون امیدوارم توی پیاده سازی مشکل پیدا نکنید
موفق باشید
:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا