یک فایلی هست به اسم PyWinTypes26.dll در temp ذخیره میشه و پاک نمیشه چکار کنم

kif

New Member
با سلام خدمت دوستان

من یه مشکل جدی پیدا کردم در مورد فایلی که به اسم PyWinTypes26.dll هستش در مسیر

c/user/computer/appdata/local/temp

که در این مسیر یه پوشه قرار میگیره به اسم MEI34882 که در این پوشه این فایل وجود داره که تا میخوای پاک کنی به کل سیستم هنگ میکنه حتی با برنامه

ccleaner هم پاک میکنم روی این فایل گیر میکنه سیستم میخوابه هر برنامه ای هم بگی برای پاک کردن استفاده میکنم ولی پاک نمیشه تنها راهش safe mode هستش

که از این طریق پاک میشه منم نمیتونم همش سیستم رو ریستارت کنم برم پاکش کنم

فقط میخوام بدونم این فایل چیه و کلا ویروسه یا نه از کجا میاد حجم فایل هم 108 kb هستش. با تشکر از دوستان

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام خدمت دوستان

من یه مشکل جدی پیدا کردم در مورد فایلی که به اسم PyWinTypes26.dll هستش در مسیر

c/user/computer/appdata/local/temp

که در این مسیر یه پوشه قرار میگیره به اسم MEI34882 که در این پوشه این فایل وجود داره که تا میخوای پاک کنی به کل سیستم هنگ میکنه حتی با برنامه

ccleaner هم پاک میکنم روی این فایل گیر میکنه سیستم میخوابه هر برنامه ای هم بگی برای پاک کردن استفاده میکنم ولی پاک نمیشه تنها راهش safe mode هستش

که از این طریق پاک میشه منم نمیتونم همش سیستم رو ریستارت کنم برم پاکش کنم

فقط میخوام بدونم این فایل چیه و کلا ویروسه یا نه از کجا میاد حجم فایل هم 108 kb هستش. با تشکر از دوستان

یک برنامه ای رو اجرا می کنید که از زبان Python برای افزایش قابلیت هاش (مثلا ماکرو نویسی) استفاده می کنه، برای اجرا کردن کد های زبان Python از این فایل
استفاده میشه که در واقع مفسر زبان Python ئه. خودش به تنهایی چیزی که مخرب باشه نیست.

kif

New Member
یک برنامه ای رو اجرا می کنید که از زبان Python برای افزایش قابلیت هاش (مثلا ماکرو نویسی) استفاده می کنه، برای اجرا کردن کد های زبان Python از این فایل
استفاده میشه که در واقع مفسر زبان Python ئه. خودش به تنهایی چیزی که مخرب باشه نیست.

پس من خیالم راحت باشه . ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا