یک طرح لوگو

iman1981

Member
سلام به همه

این یه طرح لوگو هست که برای یه شرکت مشاور در امور آموزشی و بهینه سازی مراکز آموزشی زدم.
در مورد اون درخت هم پیشنهاد خود طرف بوده فلسفش هم اینجوری گفت از درخت آگاهی گرفته برای همین می خواست درخت توی طرحش باشه.

نظرتون چیه هم در مورد خود طرح هم در مورد رنگش من این را با 7-8 مدل رنگ زدم ولی اینکه کدوما انتخاب کنم هنوز شک دارم. با توجه به نوع فعالیت فکر میکنین چه رنگی بهتره؟

پیوست ها

• tp_logo_t.jpg
    tp_logo_t.jpg
    14.1 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • logo set1_t.jpg
    logo set1_t.jpg
    38.2 کیلوبایت · بازدیدها: 21

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ايمان جان طرح قشنگي شده. بابا اينكاره هم بوده نميدونستيم!

در مورد رنگش هم كاشكي توضيح ميدادي اول كه براي چه كاري لازمش داري. ولي اگر كار اداري و رسمي هست بهترين رنگ آبي هست. كلا رنگ آبي رو براي كاراي رسمي بهتره كه استفاده كني. حالا ميتوني از طيفهاي مختلف رنگ آبي استفاده كني.

Erfan

Active Member
كار قشنگي شده .... يعني چشم ها رو نوازش ميده ...

اگه از ْآبي كه سارا خانوم گفت استفاده كني.. خيلي رسمي ميشه ... يا ميشه از آبي تيره هم استفاده كنيد ...

مخلصيم, بارازم @

iman1981

Member
گفتم که سارا یه شرکت مشاور در امور بهینه سازی و تجهیز مراکز آموزشی.
خودمم نظرم روی آبی یا سورمه ای بود ولی از این سبزه هم نمیدونم چرا خوشم اومد ولی همونجور که هر دو گفتین آبی رسمس تره فکر کنم

. بابا اينكاره هم بوده نميدونستيم!

دست شما درد نکنه سارا خانم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
درسته رنگ سبز هم ميتونه خوب باشه ولي آبي بهتره.

Erfan

Active Member
به نظرم سليغه سارا خانوم توي اين كارا خيلي خوبه .... ايده هاشون خيلي ناب هستن ...

ايمان تو هم يه پا گرافيست بودي و ما خبر نداشتيم ... ها ...

مخلصيم, بارزام @

دوستان عزیر،
به نظر من خیلی مهم نیست که چی رو الان دارن واسه چی دارن استفاده می کنن،
همه که دارن قانون شکنی می کنن مگه ما چی مون کم تره ، باید به این فکر کنیم که چه جوری کارمون قشنگ تر می شه به نظر من زرد و نارنجی پایینی خیلی قشنگه الان که دارم تو ذهنم روی تابلو ، سربرگ ، کارت ویزیت تصور می کنم خیلی خوشگل میشه .
لوگو خودش رو توی کار نشون می ده..............
موفق باشید دوستان،

جدیدترین ارسال ها

بالا