اینم یک طرح جدید دیگه از من به نام روح گرسنه.....
terrorist Banned Mar 18, 2007 #1 اینم یک طرح جدید دیگه از من به نام روح گرسنه..... پیوست ها Father__s_son_by_bleedman.jpg 186.3 کیلوبایت · بازدیدها: 28 آخرین ویرایش: Mar 18, 2007
NAKOOT Well-Known Member Mar 18, 2007 #3 wow .. یه کار حرفه ای و درجه 1 ... بی نقص ... 20 ... راستی جناب تروریست یه سئوال . شما توی سایت دارینوس عضو نبودید ؟! موفق باشی ...
wow .. یه کار حرفه ای و درجه 1 ... بی نقص ... 20 ... راستی جناب تروریست یه سئوال . شما توی سایت دارینوس عضو نبودید ؟! موفق باشی ...
[REZA] Member Mar 18, 2007 #5 من هر چی خواستم صدمین پستم رو آموزش بنویسم نشد که.... Terrorist جان کارتون واقعا عالیه... راستی جناب تروریست یه سئوال . شما توی سایت دارینوس عضو نبودید ؟! کلیک کنید تا باز شود... NAKOOT جان آواتور ایشون اونجا استفاده شده ظاهرا..... موفق باشید
من هر چی خواستم صدمین پستم رو آموزش بنویسم نشد که.... Terrorist جان کارتون واقعا عالیه... راستی جناب تروریست یه سئوال . شما توی سایت دارینوس عضو نبودید ؟! کلیک کنید تا باز شود... NAKOOT جان آواتور ایشون اونجا استفاده شده ظاهرا..... موفق باشید
MAJOR Well-Known Member Mar 18, 2007 #10 خیلی جالب بود یه فضا سازی خوب براش بکن و باز هم برامون بزارش تا ببینیم
reza_playmat Active Member Mar 18, 2007 #13 خوشمان آمد واقعا كه زيباست همين و بس! ----------------- وبلاگي براي گرافيستها: www.aftab.blogfa.com
kambiz.elf Member Mar 19, 2007 #14 سلام خيلي با حال شده اي ول دادا . يه سئوال چرا از v براي ساندويچ نوشبابه استفاده كردي ؟