یک طرح داستان دارم

L-B

Well-Known Member
سلام دوستان
میرم سر اصل مطلب
من یک طرح داستان دارم و اونو تا حدودا وسطا ی کار رسوندمش ( داستانش کمی س ی / ا س / س ی هستش که در امریکا رخ میده ...

و همینطور دارم روش کار میکنم .....

ولیمیخواستم اینو بپرسم که از لحاظ دیالوگی باید چی کار کنم .. چون اغلب که پشت صحنه های فیلم ها رو میبینیم ( خارجی) کارگردان برای این مسئله خیلی مهمه!

به خاطه همین تو داستانم هنوز به اون صورت دایلوگ ندارم !
باید از چه ترفندهایی استفاده کنم ؟

چون این طرح رو میخوام بفرستم برای هالیوود ( حالا مسخره نکنین ها ! :green: بعد میخوام ترجمش کنم بفرستم ) به خاطر همین تو فیلمهای خارجی دایلوگ خیلی اهمیت داره . چه از لحاظ فحش یا ....

حالا به نظرتون چی کار کنم ... ؟×

H@DI-LI

Member
سلام دوستان
میرم سر اصل مطلب
من یک طرح داستان دارم و اونو تا حدودا وسطا ی کار رسوندمش ( داستانش کمی س ی / ا س / س ی هستش که در امریکا رخ میده ...

و همینطور دارم روش کار میکنم .....

ولیمیخواستم اینو بپرسم که از لحاظ دیالوگی باید چی کار کنم .. چون اغلب که پشت صحنه های فیلم ها رو میبینیم ( خارجی) کارگردان برای این مسئله خیلی مهمه!

به خاطه همین تو داستانم هنوز به اون صورت دایلوگ ندارم !
باید از چه ترفندهایی استفاده کنم ؟

چون این طرح رو میخوام بفرستم برای هالیوود ( حالا مسخره نکنین ها ! :green: بعد میخوام ترجمش کنم بفرستم ) به خاطر همین تو فیلمهای خارجی دایلوگ خیلی اهمیت داره . چه از لحاظ فحش یا ....

حالا به نظرتون چی کار کنم ... ؟×

سلام.
شما دیالوگات کمه یا دیالوگ اصلاً نداری؟
اگر هم طرحه که به قول google-mz جان دیالوگ لازم نداره.
ولی اگه فیلمنامه هست که به نظر من هر چی دیالوگ کمتر باشه بهتره. منظورم اینه که از حرافی جلوگیری بشه بهتر میشه. یعنی نویسنده باید تو متنش خصت به خرج بده و دیالوگاش رو تا میتونه کمتر کنه و بیشتر به اعمال و حرکات نمایشی بپردازه. یه نمونه ش هم همین فیلم رستگاران بود که اگه دیده باشین و بهش دقت کرده باشین، از دیالوگ گویی های اضافی به شدت جلوگیری کرده بودن. نویسنده ها دیگه جدیداً سعی می کنن که از حرافی جلوگیری کنن و بیشتر با حس کار کنن.
موفق باشین.

• Like
Reactions: L-B

جدیدترین ارسال ها

بالا