یک سیستم مدیریت برای نتورک مارکتینگ

nawaby

New Member
سلام من یک سیستم مدیریت محتوا برای یک سایت نتورک می خواستم که اعضا بتونند عضو گیری کنند زیر مجموعه داشته باشند و اونهارو ببینند.
اگه فارسی باشه و رایگان که خیلی محشره
ممنون

nevisande

Active Member
من يه بار يه جا ديدم. ولي اون فروشي بود.
طرف يه ميليون براش ميخواست.
ولي فري تا الان نديدم.
از دوستان اگه كسي ميشناسه معرفي كنه كه ما هم نيازمنديم.

nawaby

New Member
من خودم یه جا دیدم ولی لینک دانلودش خراب بود من تعجب می کنم یعنی این سیستم اینقدر نایابه که من پس از 17 ساعت فقط یک جواب راجع به اون داشتم
خواهش می کنم یه کمکی چیزی روز جمعه است خیرات کنید

آخرین ویرایش:

siavashmusic

Active Member
چند نمونه برای این فعالیت نوشتم که آخریش هم اینه :

www.premiumforfree.com

قبل از این هم این رو www.clicksor.ir نوشتم و . . .
اما رایگان برخورد نکردم چرا که این قبیل سیستم ها درخواستشون زیاده اگه رایگان بود الان باید هزاران سایت این چنینی راه اندازی میشد اما میبینی که همه پروژه های که بدین سمت هدایت شدن از یک سری سیستم های یکسان که نویسندهاشون هم چندتا برنامه نویس مشخص هستند دارند استفاده می کنند

اما . .

alimosavi

Active Member
سلام

سلام

دروپال یک ماجول به نام رفرال داره که به اعضا یک کد عضو گیری می دهد و آنها می توانند عضو گیری کنند و یک ماجول دیگر برای امتیاز دهی به کاربران داره که می توانید برای فعالیت کاربرانتان از جمله زیرمجموعه گرفتن آنها امتیاز دهید و این امتیاز ها را در فروشگاه دروپال مصرف کنید یا کاربرانتان را در اضای امتیازشان ارتقا دهید

در سایت پشتیبانی دروپال در مورو این مسائل سوال کنید

hossein2kk

Member
قبل از این هم این رو www.clicksor.ir نوشتم و . . .

سیاوش جان ولی می خوره clicksor از Openads استفاده کرده باشه . Openads سیستم رایگان هستش www.openads.org ولی به درد نتوورک نمی خوره

چند نمونه برای این فعالیت نوشتم که آخریش هم اینه :

www.premiumforfree.com

یه ذره درباره این بگو تو کپی رایتش من یه چیزی دیدم آیا این اسم خوده سیستم است؟؟؟؟
حسین

آخرین ویرایش:

nawaby

New Member
ممنون ساوش جان از راهنماییت دیگه خیالم راحت شد که باید پول خرج کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا