یک سیستم بلاگ نویسی خوب !

Parsikade

Member
سلام،
ببخشید شاید سوالم خیلی کلیشه ای شده و تا حالا هزاران بار پرسیده شده ... ولی خوب تصمیم دارم سیستم سایت رو عوض کنم و خیلی تحقیق کردم ولی هنوز نتونستم قطعا نتیجه گیری کنم.
در نتیجه از شما اساتید کمک می گیرم به امید اینکه به نتیجه برسم.

من قصد دارم از یک سیستم جدید ( که فعلا بین بلاگ ها WP رو فقط باهاش کار کردم ! و Joomla و Mambo رو هم کار کردم ) استفاده کنم.
راستش خیلی به WP علاقه مند شدم ولی دیروز 2 تا افزونه نصب کردم که جفتش کار نداد و کمی نا امید شدم :shock:
حالا واقعا نصب افزونه روی WP سخته یا مشکل من بودم ؟! :-?

من بیشتر دنبال امنیت، راحتی و همینطور سادگی سایت هستم ... سیستمی که این 3 فاکتور رو داشته باشه سراغ دارید ؟

پ.ن : اگه میشه در مورد Joomla و Mambo هم توضیحی بدید ... البته اگه میشه با WP و MT و ... مقایسشون کرد !

ممنون :)

arashsoft

Well-Known Member
مهمترین چیز مد نظرت باید backup کارت باشه که بتونی سریع و راحت حتی اگر سایتت پرید برش گردونی
از wp بهتر چیزی دیدی که بک آپ کار هام رو به ایمیلم ارسال میکنه و خیالم راحته که روزانه کارم save میشه توی ایمیلم

بقیه باید کلی مصیبت بکشی
ولی هر سیستمی خوبی خودشو داره

Parsikade

Member
مهمترین چیز مد نظرت باید backup کارت باشه که بتونی سریع و راحت حتی اگر سایتت پرید برش گردونی
از wp بهتر چیزی دیدی که بک آپ کار هام رو به ایمیلم ارسال میکنه و خیالم راحته که روزانه کارم save میشه توی ایمیلم

بقیه باید کلی مصیبت بکشی
ولی هر سیستمی خوبی خودشو داره

ممنون،
فقط این که میگید جزء امکانات wp.com هست یا اگه روی هاست خودتون هم نصب کنید جزء امکانات پیشفرض WP هست اینی که گفتید ؟

راستی نگفتید نصب افزونه های WP دشواره !؟

arashsoft

Well-Known Member
سلام
این یه پلاگین هست که 5 کیلوبایته و نصبش هم آسونه
نه عزیزم
انقدره آسونه

:: الان اگر وردپرس فهمید چه حالی دارم بهش میدم بورس میکنه منو::

hashie

Banned
بلاگفا ...!

سلام دوست عزیز،
من هیچ تعصبی به هیچ سیستم بلاگ دهی ای ندارم
و فقط نظر خودم رو در اختیار شما می گذارم:

شما امنیت ، سادگی و راحتی می خواستید که به نظر من بلاگفا در این 3 مورد از همه قوی تره !

می مومه ظاهر سایت که ..

خودتون نگاه کنید :

http://ntefazeh.blogfa.com

Mr.Steres

Active Member
سلام دوست عزیز،
من هیچ تعصبی به هیچ سیستم بلاگ دهی ای ندارم
و فقط نظر خودم رو در اختیار شما می گذارم:

شما امنیت ، سادگی و راحتی می خواستید که به نظر من بلاگفا در این 3 مورد از همه قوی تره !

می مومه ظاهر سایت که ..

خودتون نگاه کنید :

http://ntefazeh.blogfa.com

فکر کنم الان بحث هاست شخصی باشه !

maysam.m

Well-Known Member
به نظر من هم وردپرس بهترینه
خدا عددپلاگین و قالب در سایت اصلیش و پشتیبانی بسیار قویش در هیچ سی ام اس یا پرتالی تا به حال دیده نشده
نصب اسان در 5 دقیقه
دریافت پشتیبان به چند روش مختلف و خلاصه اینکه سایت فارسیشم هست و سایت پشتیبان فارسیش بدون هیچ گونه فعالیت تجاری همانند فروش هاست بدون شک بهترینه
خلاصه اینکه با این همه امکانات و با این همه قالب رایگان استاندارد تا الان بی رقیبه
باز هم من هر چی بگم کم گفتم ولی شک نکن وردپرس بهترینه

جدیدترین ارسال ها

بالا