یک سوال ساده در باره save صفحات در موقع خروج

behjati mohamma

کاربر VIP
ببخشید عنوان بهتری نداشتم
یک مثال
یک شی بازدن یک دکمه از حالت مخفی خارج میشود حالا اگر بخواهیم این حالت حفظ بشه یعنی اگه همان موقع exit کنیم و دوباره run کنیم شی همچنان در حالت نمایش باشه چه کار باید بکنیم
ممنون میشم با یک مثال جواب بدید

sorooshk

Active Member
سلام
خوب این که کاری نداره خیلی راحت میشه برنامه را هوشمند کرد.
کد زیر را برای اون دکمه ای که قرار شی مورد نظر شما را از حالت مخفی در بیاره بنویسید:
کد:
Show("Picture1")
PictureStatus=1
SaveVariable("PictureStatus","PictureStatus")
در خط اول شی ما که یک عکس از حالت مخفی در می آید و نمایش داده می شود.
در خط دوم یک متغیر به نام PictureStatus موقعیت عکس را ذخیره می کند در این خط ما این متغیر را برابر 1 می کنیم یعنی نشون می دهد که عکس ما در حالت نمایش هست.
خط سوم مهمترین خط ما می باشد. در این خط موقعیت عکس را در رجیستری ذخیره می کنیم.
:tavajoh: عبارت PictureStatus اول میاد متغیر ما را دریافت می کنه. عبارت PictureStatus دوم متغیر را که دریافت شده با همون نام در رجیستری ذخیره می کنه. من برای این که این 2 تا را باهم اشتباه نکنم همیشه این دو مقدار را یک اسم میدم. یعنی هر دو را نوشتم PictureStatus

حالا در Load صفحه کد زیر را می نویسیم:
کد:
LoadVariable("PictureStatus","PictureStatus")
If(PictureStatus=1) Then
  Show("Picture1")
Else
  Hide("Picture1")
End

در خط اول میاییم و چک می کنیم که متغیر ما چه حالتی را داره یعنی مقدار متغیری را که قبلا در رجیستری ذخیره کرده بودم الان فراخوانی می کنم.
در خط بعدی هم که دستور آشنای If هست که میاد میبینه اگر که مقدار برابر 1 هست پس عکس را نشون میده و اگر مقدار دیگری به غیر از یک داشت عکس را مخفی می کنه.

به همین راحتی. من قیلا یک پروژه طراحی کردم که 90% اون کار با چنین حالتی بود. در همه ویندوزی هم کار میده حتی ویستا و سون (ویندوز هفت). اصلا هم در سرعت تاثیری نداره و سرعت را پایین نمیاره با خیال راحت باهاش کار کن. اگر باز هم سوالی داشتید در خدمتتون هستم.

:nokte: من الان به برنامه MMB دسترسی ندارم و کد های فوق را از حذف نوشتم با وجودی که مطمئن هستم کدها درست هست ولی باز ساختار کد ها را چک کنید و اگر مشکلی بود بفرمایید.

جدیدترین ارسال ها

بالا