یک سوال ساده از vray

ghaffardorostan

Active Member
سلام دوستان
من یک فایلی مثل گلدون رو که متریال vray داره رو merg کردم .طبیعتا متریال ابجکت وارد شده هنگام رندر معمولی یک تیکه سیاه می شه.
سوال من اینه که چطور می تونم بدون اینکه رندرvray بگیرم (چون مجبورم ، به دلیل زمان کم ) متریالم رو تبدیل به حالت standard کنم ؟ یا یه کاری کنم که با رندر معمولی این مشکل پیش نیاد ؟ ممنون:shock:

DIMO

Active Member
سلام دوستان
من یک فایلی مثل گلدون رو که متریال vray داره رو merg کردم .طبیعتا متریال ابجکت وارد شده هنگام رندر معمولی یک تیکه سیاه می شه.
سوال من اینه که چطور می تونم بدون اینکه رندرvray بگیرم (چون مجبورم ، به دلیل زمان کم ) متریالم رو تبدیل به حالت standard کنم ؟ یا یه کاری کنم که با رندر معمولی این مشکل پیش نیاد ؟

دقیقاً متوجه اشکالتون نشدم...یعنی می خواید متریال Vray رو به Standard تبدیل کنید..؟یکم بیشتر و واضحتر مشکلتون رو توضیح بدین ممنون میشم...

ghaffardorostan

Active Member
فرض کنید شما یک گلدون با برگای رنگارنگ و خوشگل دارید که البته متریال اون با vray تنظیم شده حالا اگر بخواهید بدون vray رندر بگیرید، نتیجه شما یک گلدون سیاه میشه.
من برای اینکه بتونم با رندر معمولی هم متریال داشته باشم، اومدم دگمه سمت راست (زیر گلوله های سمپل) رو در متریال ادیتور ، از حالت vray خارج کردم و تو material map browser حالت standard رو انتخاب کردم اما با اینکار هم مشکل حل نشد !

hoseini_smm

Member
برای تبدیل اتوماتیک ماتریال وی ری به استاندارد اسکریپتشو بایست دانلود کنی. فکر کنم تو همین سایت هم بتونی اسکریپتشو گیر بیاری. conversor_en .rar
حجمش هم حدود 300 کیلوبایته.

DIMO

Active Member
من برای اینکه بتونم با رندر معمولی هم متریال داشته باشم، اومدم دگمه سمت راست (زیر گلوله های سمپل) رو در متریال ادیتور ، از حالت vray خارج کردم و تو material map browser حالت standard رو انتخاب کردم اما با اینکار هم مشکل حل نشد

برو قسمت Assign Renderer و ببین که موتور رندرت چی هست،در ضمن بعد از اینکه متریال رو به standard تغییر دادی،بازم به گلدون نسبتش دادی..؟

ghaffardorostan

Active Member
برو قسمت Assign Renderer و ببین که موتور رندرت چی هست،در ضمن بعد از اینکه متریال رو به standard تغییر دادی،بازم به گلدون نسبتش دادی..؟

بعد از اینکه با قطره چکون Material editor به آبجکت زدم و متریال اونو اوردم با زدن دگمه استاندارد کلا متریالت میپره! حتی اگه موتور رندرت vray نباشه و یا باشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا