یک سوال راجع به یک پسورد چکر حرفه ای؟

سلام بچه ها من چند تا سوال راجع به پسورد چکر حرفه ای داشتم كه انها را با مديا بيلدر درست كردم چون سوال ها همرا با تصوير بود براي همين براتون يك اتوران ساختم كه البته سورسش است چون حجمش كمتر بشه سوالا با تصاوير هستن.
منظورم داخل سوال از دیکشنری که گفتم در وبلاگتان گذاشته اید این است میتونید سورس دیکشنری رو از لینک زیر دانلود کنید. (13 کیلوبایت هم بیشتر نیست)
دانلود سورس دیکشنری
حجمش سوالها هم فقط 302kb هست دانلودش کنین بخونید اگه تونستید لطف کنین حتما جوابش رو بدین.
یک فایل با پسوندdicهم در پوشه
زیپ شده هست اگه سوال رو بخونیین میفهمید برای چی گذاشتم.
لینک دانلود سورس سوال:
http://www.box.net/public/vfd2cfmfzj
بعد از اینکه به این لینک رفتی
بر روی دانلود کلیک کن

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
ببين اين جواب سوال اولت هستش.
فقط توي اسكريپت صفحه اول متغير $file رو براي تعيين مسير فايل مورد نظرت تغيير بده...

و فايل dic بايد مثلا اينطوري باشه... نه جور ديگه ...

کد:
[pass]

1=aaa
2=bbb
3=ccc
4=ddd
5=eee

[settings]

count=5

لينك دانلود با حجم 96 كيلوبايت

تا بعد...!

آخرین ویرایش:

Saman

سلام
در ضمن
براي سوال دومت ؟ مي‌خواي طرف شناسه كاربري هم داشته باشه ؟؟
--
وسوال سوم اينه كه شما اول بايد ببيني چطور ميشه تشخيص داد كه طرف به اينترنت وصل هستش كه اين به جز با توبع API‌ ويندوز نمي توني تشخيص بدي... و بعد هم اينكه در هر صورت طرف بايد اجازه دانلود رو بده ...

تا بعد...!

من تشخیص به اینترنت وصل بودنش رو به برنامه دادم در ضمن فرد دارای شناسه ی کاربری هم باشه
اينم لينک سالمش حالا ببينيد دانلود ميشه؟
راستي يکي از شما دعوت نامه ي پرشين گيگ نداره چون ميخوام نمونه ها رو اپگريد کنم فضا لازم دارم؟:wink:
اينم لينک
http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=7872&stc=1&d=1158883724

من به اینترنت وصل بودن یا نبودن رو با پلاگینMiscPlugIn درست کردم کارش هم 100% هست
راستي يکي از شما دعوت نامه ي پرشين گيگ نداره چون ميخوام نمونه ها رو اپگريد کنم فضا لازم دارم؟

اقا سامان دعوت نامه ي پرشين گيگ داری چون ميخوام نمونه ها رو اپگريد کنم فضا لازم دارم؟
اگه داری لطف کن برام بزار یک دنیا ازت ممنون میشم.ایمیلم:[email protected]

من میخوام ببینم که کسی در پرژه ریجستری میشه بعد از ریجستری پسورد و شناسه ی کاربری اون کجا ذخیره میشه بعدش هم میخوام اگه یارو به اینترنت وصل بود من یک فایل حاویه تعدادی شناسه کاربری جدید وپسورد اونها که قبلا اونها رو اپلود کردم بر روی کامپیوتر طرف اضافه شه و اگه طرف برنامه رو باز کرد اون پسوردها و یوزرها که از اینترنت بر روی کامپیوتر اون ریخته شده به برنامه اضافه بشه.

اقا ناصر من میخوام خودم معلوم کنم که فایل دانلود شده کجا ریخته بشه من میخوام فایل دانلود شده به مسیر خود برنامه ریخته شه؟

سیلور جان این فایل رو دانلود کن ببین میتونی مشکل من رو حل کنی
دانلود

من میخوام ببینم که کسی در پرژه ریجستری میشه بعد از ریجستری پسورد و شناسه ی کاربری اون کجا ذخیره میشه بعدش هم میخوام اگه یارو به اینترنت وصل بود من یک فایل حاویه تعدادی شناسه کاربری جدید وپسورد اونها که قبلا اونها رو اپلود کردم بر روی کامپیوتر طرف اضافه شه و اگه طرف برنامه رو باز کرد اون پسوردها و یوزرها که از اینترنت بر روی کامپیوتر اون ریخته شده به برنامه اضافه بشه
دانلود شدن فایل هم به وسیله ی این پرژه بر روی کامپیوتر طرف ذخیره میشه
دانلود

Saman

سلام
توي اون مثالي كه واست گذاشتم كليه‌ي پسورد ها و يوزر نيم ها توي ريجستري ذخيره ميشه...

تا بعد...!

بچه ها این فایل رو دانلود کن ببینید میتونین مشکل من رو حل کنیید
دانلود

من میخوام ببینم که کسی در پرژه ریجستری میشه بعد از ریجستری پسورد و شناسه ی کاربری اون کجا ذخیره میشه یعنی ادرسی که در ریجستری ذخیره میشه کجاست بعدش هم میخوام اگه یارو به اینترنت وصل بود من یک فایل حاویه تعدادی شناسه کاربری جدید وپسورد اونها که قبلا اونها رو اپلود کردم بر روی کامپیوتر طرف اضافه شه و اگه طرف برنامه رو باز کرد اون پسوردها و یوزرها که از اینترنت بر روی کامپیوتر اون ریخته شده به برنامه اضافه بشه
دانلود

silvercover

کاربر متخصص
دوست عزیز power-game ، لطف کنین و پست های تکراری نزنین. در حال بررسی هستم... صبور باشین...

silvercover

کاربر متخصص
بچه ها این فایل رو دانلود کن ببینید میتونین مشکل من رو حل کنیید
دانلود

من میخوام ببینم که کسی در پرژه ریجستری میشه بعد از ریجستری پسورد و شناسه ی کاربری اون کجا ذخیره میشه یعنی ادرسی که در ریجستری ذخیره میشه کجاست بعدش هم میخوام اگه یارو به اینترنت وصل بود من یک فایل حاویه تعدادی شناسه کاربری جدید وپسورد اونها که قبلا اونها رو اپلود کردم بر روی کامپیوتر طرف اضافه شه و اگه طرف برنامه رو باز کرد اون پسوردها و یوزرها که از اینترنت بر روی کامپیوتر اون ریخته شده به برنامه اضافه بشه
دانلود

میخای این عملیات مخفیانه صورت بگیره؟

اگه جواب مثبت هست؟ اگه کاربر فایر وال یا آنتی ویروس داشت چی؟

Amir Nasiri

Member
سلام

بعد از ریجستری پسورد و شناسه ی کاربری اون کجا ذخیره میشه یعنی ادرسی که در ریجستری ذخیره میشه کجاست
پسورد ها و یوزرنیم ها در این آدرس ذخیره میشن:
کد:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Mediachance\Multimedia Builder\MyApp

بعدش هم میخوام اگه یارو به اینترنت وصل بود من یک فایل حاویه تعدادی شناسه کاربری جدید وپسورد اونها که قبلا اونها رو اپلود کردم بر روی کامپیوتر طرف اضافه شه و اگه طرف برنامه رو باز کرد اون پسوردها و یوزرها که از اینترنت بر روی کامپیوتر اون ریخته شده به برنامه اضافه بشه
دیشب روی مشکلتون کار کردم و فایل سورس رو آپلود کردم امیدوارم بدرد تون بخوره.

دریافت

پس از کامپایل این سورس ابتدا یک اسکریپت فراخونی میشه .
توی اسکریپت ابتد ا برنامه سعی میکنه آخرین لیست رو د انلود کنه .هر وقت کار دانلود به پایان رسید مقادیر دانلودی توی رجیستری ثبت میکنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا