یک سوال در مورد pdf و لینک سایت

hype

Member
اگه می دونید لطفا کمک کنید آخه فوریه!:shock:
می دونم سوالم خیلی تکراریه ولی هر چی سرچ کردم نتیجه نداد البته شاید خیلی پیش پا افتاده است!
1- چطور از توی فایل فلش یک لینک به سایت بدم که وقی کلیک می کنی سایت رو باز کنه.
2-چطور فایل های pdf رو از تو فلش اجرا کنم (البته بیرون از فلش منظورم با ادوب آکروبات بود)
بت رو امتحان کردم ارور می داد.یک پیج داس سریع باز و بسته می شه و ارور می ده!:cry:

hype

Member
سوال یک رو فهمیدم ایرادش چی بود آخر آدرس بعد از .ir یادم رفته بود / بزارم!:green:
ولی سوال 2 رو هنوز به نتیجه ای نرسیدم!

hype

Member
تو انجمن هست
یه سرچی بکنین
گشتم همون .bat هست که من می نویسم ارور می ده
برای کلید این رو نوشتم
fscommand("exec","2.bat");

برای بت هم این رو نوشتم
start 1.pdf

فایل ها رو هم تو fscommand گذاشتم بغلش!ممکنه باگ باشه؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما در انجمن سرچ کن ببین اون نمونه ای که من آموزششو گذاشتم براتون اجرا میشه یا نه

موفق باشید

++Hadi++

Active Member
سلاملکم
به دلیل بالا رفتن حجم برنامه EXE Projector فلش ، گرفتن خروجی exe رو در فلش به شما می زارم . خودتون این کار رو انجام بدین .
توجه کنین که نمی تونین برای اجرای فایل های bat از فرمت swf استفاده کنین . فقط و فقط خروجی exe projector . اگه دیدی pdf باز نشد احتمالا adobe acrobat شما در باز کردن pdf گیر کرده . پس شما دکمه های alt + ctrl +delete رو روی کیبورد بزنین و وقای task bar ویندوز باز شد ، از سر برگ دوم یا همون Processes ها ، گزینه acrobat.exe رو انتخاب و end task یا end process رو بزنین و بعد دوباره فایل خودتونو اجرا کنین ...
اینم سمپل که باید با فلش CS4 باز کنین و از منوی publish Preview ، گزینه Pojector Exe رو انتخاب کنین و در خروجی exe اونو تست کنین .
بای...

پیوست ها

• FSCommand 3 EXE PDF.rar
    36.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11

جدیدترین ارسال ها

بالا