یک سوال در مورد Horizontal کردن عکس با نوشته؟

با سللام
مشکلی که من دارم اینکه وقتی عکسی که دارای نوشته هست وقتی از دستورHorizontal استفاده میکنم نوشته برعکس میشه آیا راهی برای جلوگیری از این مشکل هست؟
اگر نیاز به توضیح بیشتری داره به من اطلاع بدین تا بیشتر توضیح بدم در ضمن من از ورژن 8 استفاده میکنم
با تشکر

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اگر میشه بیشتر توضیح بده که اصلا میخوای چیکار کنی که ینطوری میشه؟!

S.H.R.M.K

Well-Known Member
اگه نوشته شما به صورت یک عکس هست که نمیشه زیاد کاریش کرد البته راه داره ولی یکم سخت و زمان بره و خوب هم در نمیاد ، اگه لایه داشته باشه میشه راحت این کارو کرد.

فرمت عکست چی هست ؟میتونی بزاری ببینیم عکسو؟

با سلام
اول باید عرض کنم که من یک تایپیک فرستادم ولی نمیدونم چرا دوتا شود هر کاری هم کردم که یکی رو حذف کنم نشد دیلت وجود نداشت
برای توضیح بیشتر یک عکس میزارم که بعد از Horizontal نوشته برعکس میشه من اموزش این رو خیلی وقت پیش دیده بودم که میشه جلوی این اتفاق رو گرفت بدون داشتن لایه
AXAXAX.gif

با تشکر

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز اگر تصویر شما از یک لایه تشکیل شده باشه راه دشواریه که بخوای تصویر رو بدون نوشته گردش بدی و به این صورته که اول باید نوشته رو با یکی از ابزارهای select انتخاب کنی بعد اون رو تو یه لایه جدید کپی کنی و در آخر لایه تصویر رو گردش بدی که راه تقریبا وقتگیریه.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سارا تازه در اون صورت هم بازم عکس قبلیش ناقص میشه به نظرم قید این کارو بزنی راحت تری.
چون روی صورت هم هست زیاد نمیشه دست کاریش کرد.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
سلام
دوست خوب من این انتظاری که شما دارید با ترکیب کاربرد چندین ابزار مثل Healing Brush Tool و Stamp Tool با کمی بخرج دادن حوصله قابل دسترسی هستش. من تصویری رو که گذاشته بودید به همون شکل مورد نظرتون درآوردم که پیوست شده.
کافیه اول یک کپی از لایه عکس تهیه کنید و بعد با ابزارهایی که گفتم متن رو از روش پاک کنید یا بعبارت دیگه روتوش کنید. خب حالا لایه رو فیلیپ کند و متن رو به همون شکلی که در لایه اصلی هست روی لایه کپی تایپ نمایید. اگه فونت متن رو ندارید ناچارا باید اون رو از روی لایه اول دور بری کنید. در اینجا چون فونت متن Arial Black بود و این فونت در هر سیستم عامل ویندوز موجوده من اون رو تایپ کردم.

موفق باشید.

پیوست ها

• HORIZON1.jpg
    HORIZON1.jpg
    86.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • HORIZON2.jpg
    HORIZON2.jpg
    87.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
با سلام
با تشکر فراوان از دوستان عزیز که لطف کردن انقدر من رو خجالت زده کردن و به من جواب دادن ممنونم
شاید من اشتباه کرده باشم که اون کسی که این کار رو کرد شاید با لایه بود که من توجه نکردم دقیقا و الان فهمیدم که امکان نداره به جز وقتی با داشتن لایه. یا در روشی که دوست عزیز اقا مهدی قرار دادن بدون لایه ولی خوب وقت گیر که چاره هم نیست در مورد عکس هم بگم که اشتباه نشه این عکس تنها یک نمونه بود که قرار دادم و اون عکسی که من دارم شرایط بهتری داره
در هر صورت از اینکه من رو یاری کردین ممنونم
با تشکر از استادان دوست

جدیدترین ارسال ها

بالا