یک سوال در مورد سرچ Google

arashonline

Well-Known Member
با سلام به دوستان گرامی

بعضی وقت ها در گوگل که اسمی رو سرچ می کنید اگر توجه کرده باشید به صورت زیر سرچ میشه، مثلا سایت شرکت اینتل و تو سایت های ایرانی مثل بانک ملت و ...

حالا من می خوام بدونم چطوری میشه برای یک سایت این کار رو انجام داد.

ek236.jpg

shayanboy

Active Member
گوگل اسامی سایت های مهم و پر ترافیک و اسامی مهم و رایج رو در دیتابیس سرچ خود ذخیره کرده و وقتی شما مثلا کلمه Intel رو سرچ می کنید ابتدا سایت اصلی اون رو میاره . و نام شرکت کامل اون رو

موفق باشید
شایان

دوست عزیز دست شما نیست. گوگل طوری برنامه ریزی شده سایت هایی که دارای رتبه متوسط یعنی 4 به بالا و یا سایت هایی که آمارشون روزانه بالاست و از سرارسر جهان بازدید دارند، معمولا این طوری می کنه!
البته باید عرض کنم که اون چیز هایی که زیر آدرس مورد نظر میاره فقط چند تا از امکانات یا موضوعات اون سایت هست!

شما جز کلمه Intel می توانید کلمه www.gigawarez.com هم سرچ کنید. میبینید که زیر این کلمه جستجو شده هم همچین چیزی هست!
من سعی می کنم در مورد این موضوع از گوگل بپرسم تا هم خودم بفهمم موضوع اصلیش رو و هم شما.

alilg

Member
دوست عزیز دست شما نیست. گوگل طوری برنامه ریزی شده سایت هایی که دارای رتبه متوسط یعنی 4 به بالا و یا سایت هایی که آمارشون روزانه بالاست و از سرارسر جهان بازدید دارند، معمولا این طوری می کنه!
البته باید عرض کنم که اون چیز هایی که زیر آدرس مورد نظر میاره فقط چند تا از امکانات یا موضوعات اون سایت هست!

شما جز کلمه Intel می توانید کلمه www.gigawarez.com هم سرچ کنید. میبینید که زیر این کلمه جستجو شده هم همچین چیزی هست!
من سعی می کنم در مورد این موضوع از گوگل بپرسم تا هم خودم بفهمم موضوع اصلیش رو و هم شما.
Sitelinks یا additional search... links

در قسمت وبمستر تولز گوگلتون میتونید ببینید ادیشنال لینکاتونو

این لینک ها هم ثابت نیستن و بر اساس تغییرات در محتوی سایت شما! تیتر و لینک اونام عوض میشه چند وقت یکبار....

additional_link.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا