یک سوال در مورد دانشگاه و تری دی

سلام بچه ها خواستم بدونم من که تری دی مکس بلدم اگر بخوام برم دانشگاه چه رشته ای برم بهتره که با تری دی مکس سرو کار داشته باشه یا چه رشته های برم اگر میشه یکم برام توضیح بدهید ممنونتون میشم

madmaster_3d

Well-Known Member
تصمیمت خیلی خوبه. اقلا چیزی درس می خونی که علاقه داره. اگر می خوای داخلی کار کنی باید بری معماری. البته همینجا هم میتونی از بچه ها یک چیزای یاد بگیری. اگر بخوای 3 دی به معنای دیگه ای کار کنی. رشتش فکر کنم گرافیک باشه. mojtaba 3d الان همین کارو کرده. باید از اون بپرسی

تصمیمت خیلی خوبه. اقلا چیزی درس می خونی که علاقه داره. اگر می خوای داخلی کار کنی باید بری معماری. البته همینجا هم میتونی از بچه ها یک چیزای یاد بگیری. اگر بخوای 3 دی به معنای دیگه ای کار کنی. رشتش فکر کنم گرافیک باشه. mojtaba 3d الان همین کارو کرده. باید از اون بپرسی

ببخشید چجوری میتونم با این شخصی که گفتید ارتباط برقررار کنم؟؟؟

تو هیچ رشته ای با این نرم افزار اونطوری که شما انتظار دارید کار نمی کنند حتی معماریش هم بیشتر اتوکد هست و 3دی را خودتون جدا باید کار کنید توصیه می کنم به جا کار با نرم افزار به یه مبحث نرم افزار گرایش پیدا کنید

تو هیچ رشته ای با این نرم افزار اونطوری که شما انتظار دارید کار نمی کنند حتی معماریش هم بیشتر اتوکد هست و 3دی را خودتون جدا باید کار کنید توصیه می کنم به جا کار با نرم افزار به یه مبحث نرم افزار گرایش پیدا کنید

ببخشید متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
اگر توی شهر شما دانشگاه اپتک هست، میتونید برید رشته ی انیمیشن سازی با 3ds max. سایتش هم اینه aptechAcademy.ir
همونطور که حمید جان هم گفت بغیر از اپتک، هیچ رشته ی دیگه ای نیست که اونطوری که شما میخواید به 3ds max بپردازن، مثلا توی رشته ی معماری ممکنه فقط 10درصد از مکس ایتفاده بشه.

ببخشید متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید
یعنی مثلا به جا اینکه تصمیم بگیرید مثلا در مایا یا مکس مدلینگ یاد بگیرید برید اصول مدلینگ را یاد بگیرید نه مکس و مایا را یادبگیرید که مدلینگ بلد باشید استاد بزرگی می گفت هدف از یادگیری نرم افزار انجام پروژه هست نه یادگیری نرم افزار شما کل 3دی را می خواید یاد بگیرید برای چه ؟ اگه می خواهید انیمیت کار کنید بچسبید به مبحث انیمیت وقتی کاملا حرفه ای شدید تو هر نرم افزار 3بعدی می تونید شاهکار کنید اگه اصول نورپردازی را یادگرفتید تو هر نرم افزار 3دی می تونید شاهکار کنید اگه اصول مدلینگ را ... . چه نیازیه نرم افزار را بلد باشیم اما وقتی به خودمون نگاه می کنیم فقط نرم افزار بلدیم نه اصول اصلی را چون همه جا تو اصول توپ میشند بعد برا کمک به کار میرند سراغ 3 بعدی در صورتی که ما هیجی بلد نیستیم ( منظورم خودمه...) میریم 3بعدی بعد از یه مدت زمان کلی با خودمون می گیم خوب نرم افزارا یاد گرفتم که چی ؟ کجا دنیا منا با این 3بعدی یاد گرفتن جز خود ایران نیاز دارند همه جا نیرو متخصص می خواند نه نیرو 3بعدی چون خودشون خدا برنامه نویسی و خلق نرم افزارند نرم افزارا واسه نیرو متخصص بیرون می دند
ببخشید اگه زیاد شد :)

klik

New Member
سلام محسن جان عزیز. درد منو شما تازه کردی. منم مثل شما می خواستم برم رشته ای که توش از مکس استفاده بشه نبود مشاور تو زمان من منو از زندگی عقب انداخت.فکر می کردم برای اینکار باید برم رشته کامپیوتر شاخه نرم افزار ولی اینگونه نیست. شما باید بری رشته گرافیک که در مراحل بالاتر در مقطع ارشد شاخه انیمیشن هم داره البته فکر کنم در حال حاضر شاخه هاش در مقطع کارشناسی هم اضافه شده باشه . در هر حال تو دانشگاه شاید زیاد با این برنامه ها کار نکنن ولی خوبی که داره اینه که شما یکسری از اصول و قواعد رو یاد میگیری که خیلی تو کارت تأثیر داره. اصطلاحاً آکادمیک یاد میگیری نه کیلویی

جدیدترین ارسال ها

بالا