یک سوال درمورد تکسچرینگ

ببخشید من خواستم بدونم تکسچرینگ نمای خارجی با نمای داخلی چه فرقی داره اگر کسی هست که بلده بهم یاد بده یا فیلمی لینکی چیزی داره کمکم کنه

12.jpg
خوب به نظر شما این تکسچرش یا کلا مشکلش چیه ای کار خودمه بخوام طبیعی تر بشه باید چکار منم؟؟

madmaster_3d

Well-Known Member
محسن جان من موندم تو چه جوری وقت می کنی این همه اموزش رو ببینی و انجام بدی. یا این همه پلاگین اینچیز ها . نکنه داری سایت میزنی؟ :)

محسن جان من موندم تو چه جوری وقت می کنی این همه اموزش رو ببینی و انجام بدی. یا این همه پلاگین اینچیز ها . نکنه داری سایت میزنی؟ :)

نه داداش گلم من از روزی که تری دی مکسو فهمیدم چیه از سر کار که میام میشینم پاش تا شب موقع خواب تا الان حدود 4 ماه که کارم اینه و تو 4 ماه تونستم در حد یک آدمی که 4 سال کارکرده یاد بگیرم حتی چنتا پروژه زدم داخلی اما خارجیم اصلا خوب نیستش از همه مجید آنلاینیها خواهش میکنم در این مورد کمکم کنند و از شما بیشتر میخوام madmaster_3d جان ترو خدا کمکم کن من عاشق تری دی مکسم

madmaster_3d

Well-Known Member
اتفاقا داری اشتباه می کنی چون چند وقته دیگه هم کمرت داغون می کنی هم دستت رو. و ممکنه بیماری سندرم تونل کارپ بیگری. و دیسک هم ممکنه.
من آخه کار داخلی و خارجی کار نمی کنم ولی یک سری به سایت archdownload بزن 100% کارت راه میفته.

جدیدترین ارسال ها

بالا