یک سوال خیلی خیلی مبتدیانه

amirhn13

New Member
سلام ، ببخشید من اول کارمه اگه می شه کمکم کنید :green:
تو مکس 2011 وقتی ویوپورت پرسپکتیو را بزرگ می کنم و با شورتکات ها مثلا L به لفت میرم نوع نمایشش همون Smooth + highlight میمونه چی کار کنم که فقط پرسپکتیو Smooth باشه و وقتی به نماهای دیگه میرم wireframe بشه؟ :?::?::?:
پیشاپیش از کمکتون ممنون

sajadjj

Member
به نظر من که شاید پرسپکتیو تو دیزایبل شده اگه کلید میانبر دی را بزیی d پرسپکتیو و باز بزنی انایبل میشه خودمم نفهمیدم چی نوشتم

amirhn13

New Member
به نظر من که شاید پرسپکتیو تو دیزایبل شده اگه کلید میانبر دی را بزیی d پرسپکتیو و باز بزنی انایبل میشه خودمم نفهمیدم چی نوشتم

نه اینیبله گر چه دیزیبل هم می کنم باز هم همون طوریه

amirhn13

New Member
اگه میشه پس کامل تر توضیح بده ؟

همون بالا گفتم دیگه تو این فیلما من می بنم یه طرف یه ویو پورتا بزرگ می کنهبه با شورتکاتها بینوش سوئیچ می کنه و حالت پرسپکتیوش اسموسه و قتی می رو لفت مثلا وایرفرم هم می شه اما مال من همون اسموس می مونه

majid1605

Active Member
منم قبلاً این سوال رو مطرح کردم مطمئناً اینجا جوابتون رو پیدا نمی کنید. من که نکردم.

amirhn13

New Member
دوستان حرفه ای لطفا یه کمکی بکنید آخه نمی دونم برا این مشکل چی سرج کنم اصلا
پ.ن: اصلا تو ورژنهای جدید مکس میشه یا ورژن های قدیمی اونطوری بوده تورو خدا کمکم کنید :sad::cry::cry::cry:

Mehran coyote

Well-Known Member
اگر این جور که من متوجه شدم کارت با کلید های f2 , f3 حل می شه
با دکمه ی alt + w می تونی 4 تا ویو را داشته باشی

آخرین ویرایش:

amirhn13

New Member
د می خوام دیگه هر دفعه که ویو را عوض می کنم دیگه f3 نزنم یعنی تاپ و لفت و فرونت همیشه وایر فرم باشه و پرسپکتیو همیشه اسموس ، حالا از هر کدوم با شرتکات به هر کدوم دیگه رفتم این تغییر نکنه

Mehran coyote

Well-Known Member
شما اگه تو حالت 4 حالت ویو باشی تنظیمات تغییر نمی کنه هر ویو تنظیمات خودش رو داره
ولی اگه به مکزیمم ویو رفتی وقتی با دکمه ها l .p.f.. به هر نمایی که رفتی اخرین تنظیمات روش می مونه کاریش نمی شه کرد(احتمال 99%)

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
اگر این جور که من متوجه شدم کارت با کلید های f2 , f3 حل می شه
با دکمه ی alt + w می تونی 4 تا ویو را داشته باشی
سلام.این چیزی که میگی درست نمیشه .بخاطر اینکه وقتی توی مثلا تاپ هستی کلید p رو بزنی همون تاپ تبدیل میشه پرسپکتیوی که از بالا بهش نگاه میکنی.
این قضیه توی مکس های قبلی بوذ اما تو جدیدها اینطور شده.و
علتش اینه که توی custumiz بصورت پیش فرض طوری تعیین شده که با زدن کلید مثلا F ویو موجود تبدیل بشه به Front
راه حل اینه که وقتی تصویر بزرگ هست بالا سمت چپ روی اسم ویو کلیک کنین و مثلا اگه پرسپکتیو هست روی Front بزنین تا بشه مثل قبل

نمیدونم واللا واسه من تو حالت عاددی تو مکس 2009 همینطوریه و خودش بین ویووپورت ها سوئیچ میکنه ولی تو هیچ مکس دیگه ای نتونستم این امکان رو فعال کنم

amirhn13

New Member

سلام.این چیزی که میگی درست نمیشه .بخاطر اینکه وقتی توی مثلا تاپ هستی کلید p رو بزنی همون تاپ تبدیل میشه پرسپکتیوی که از بالا بهش نگاه میکنی.
این قضیه توی مکس های قبلی بوذ اما تو جدیدها اینطور شده.و
علتش اینه که توی custumiz بصورت پیش فرض طوری تعیین شده که با زدن کلید مثلا f ویو موجود تبدیل بشه به front
راه حل اینه که وقتی تصویر بزرگ هست بالا سمت چپ روی اسم ویو کلیک کنین و مثلا اگه پرسپکتیو هست روی front بزنین تا بشه مثل قبل

رو اسم هم کلیک می کنم و عوض می کنم هم بازم همونطوریه
تو مکس 2012 هم همینطوریه
آخه باید یه چیزی داشته باشه که با شورتکاتها بجای تغیر زاویه دید بین میو پرت ها سویچ کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا