یک سوال بنیادی از مدیر انجمن

mohammadfarahma

New Member
سلام آقا هادی.
بنده از علاقه مندان به فلش و در عین حال کاربران در حد متوسط اون هستم. البته هنوز اکشن اسکریپت 3 رو شروع نکردم. اما با انیمیشن سازی مطلقا مشکلی ندارم. ضمن اینکه برنامه نویسی با سی شارپ رو هم دوره دیدم و اوضاعش دستمه. خب، با این اوصاف چند تا ابهام اساسی دارم:
1. مزیت برنامه نویسی با سی شارپ اینه که با بانک خیلی خوب ارتباط برقرار می کنه. اما من در فلش فقط ادعای این قضیه رو بین نخبگان فلش دیدم. احتمال میدم که یا خودشون بلد نیستن که بعیده یا اینکه نمیخوان به کسی یاد بدن. خیلی مشتاقم این دانش رو داشته باشم. یعنی دانش ارتباط مستقیم فلش با پایگاه داده.
2. دوست دارم بدونم چجوری میشه یه اپلیکیشن حالا چه وب چه ویندوز رو ساخت که ظاهرش با فلش آراسته بشه و پویا باشه اما پشت صحنه هسته قدرتمند سی شارپ و اس کیو ال مدیریت رو عهده دار باشه. در واقع میخوام اینترفیس فلش باشه اما قابلیتهای بروز رسانی، حذف و ویرایش وجود داشته باشه. البته بدون دستکاری فایل فلش.
به راهنمایی شما امید داشته باشم؟

mohammad.sub7

کاربر فعال
اول بگم ببخشید که دخالت میکنم .میدونم سوالتون از مدیر انجمن هست.

1. فلش به تنهایی تا اونجاییکه میدونم ارتباط مستقیم با پایگاه داده نمیتونه برقرار کنه. اما به کمک کامپوننت ها یا adobe air این کار رو میتونه انجام بده.

2. راجع به قسمت دوم مواردی تو انجمن هست که راجع به ارتباط 2 طرفه بحث شده کافیه خوب جستجو کنید.

در آخر بگم که درسته فلش تو بعضی موارد مشکلاتی داره اما دلیل نمیشه اینقدر فلش رو ضعیف و #C رو قدرتمند بدونید!!(البته از طرز صحبتتون اینجور حس کردم)

این مشکلات فلش هم با برنامه های جانبی مرتفع شدن اکثریت و در آینده فکر میکنم حتی قدرتمند تر از خیلی از زبان های برنامه نویسی دیگه

بشه چون قابلیت هایی داره که زبان های برنامه نویسی حسرتش رو میخورن!

اگه ارتباط مستقیم میخوای با امکانات خوب با پایگاه داده برقرار کنی از ترکیب flash+adobe air استفاده کن

آخرین ویرایش:

mohammadfarahma

New Member
دوست خوبم محمد، اول سلام و عرض ادب؛ دوم اینکه بنده اصلا شکل مقایسه شما رو نمی پسندم. چون اون دو تا چیزی که شما با هم مقایسه کردید از جنس هم نیستند ثانیا من این قصد رو نداشتم.
بنده اگه فلش رو نمی پسندیدم واردش نمی شدم. تصور ذهنی من اینه که ترکیب سی شارپ با فلش می تونه فوق العاده باشه. در واقع فکر می کنم ضعف گرافیکی سی شارپ رو میشه با فلش جبران کرد. اگه با برنامه نویسان حرفه ای سی شارپ صحبت کنی قطعا به این امر تصدیق میکنن که صرف برنامه نویسی با سی شارپ نمی تونه یه سایت رو کارآمد و کاربر پسند از آب در بیاره. مهمترین چیزی که در برخورد اولی یک کاربر با یه سایت یا یه نرم افزار به چشم میاد اینتر فیس سایت یا نرم افزاره. این خیلی مهمه که سایت شیک پوش و خوش مشرب باشه.
اما در مورد سوالم؛ شما که لطف کردید و گفتید مشکل رو میشه با آیر حل کرد، اما رفرنس آموزشی برای آیر پیدا نکردم که بتونه ارضام کنه. تو سایت برنامه نویس قابلیتی رو در سی شارپ پیدا کردم که در فرمورک 4 ارایه شده بنام wfp اما گویا این قضیه خیلی تو ایران مهجوره. می تونید کمکم کنید؟ پیشاپیش سپاسگزارم.

Member
اینترفیس فلش به راحتی روی سی شارپ میشینه و کار میکنه و با ترکیبشون شما میتونید قدرت هر دو رو داشته باشید
تنها مشکل اینه که شما باز هم مجبورید فلش پلیر رو نصب کنید
کد:
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
            string path = Path.Combine(Environment.CurrentDirectory, "movie.swf");
            axShockwaveFlash1.Stop();
            axShockwaveFlash1.Movie = path;
            axShockwaveFlash1.Play();

}

++Hadi++

Active Member
محیط اصلی کد نویسی پلتفرم فلش اسم قدیمش هست adobe flex و اسم جدیدش هست flash builder .
در این محیط 2 تا حالت برای پروژه شما تعریف می شه .
1- وب
2- application
برای حالت وب ، خروجی swf جنریت می شه و برای خروجی app ، خروجی adobe air
برای اپلیکیشن ، خود adobe air به صورت مستقیم به دیتابیس های مختلف از access تا oracle می تونه وصل شه که اگه خواستین می تونم بهتون سمپل نشون بدم .
خروجی وب به طور مستقیم نمی تونه به دیتابیس وصل شه ، بلکه با وساطت asp و php و ... می تونه این کار رو انجام بده و قدرت اصلی پلتفرم flash builder در این هست که در صورت نیاز به اتصال به دیتابیس ، نوع اتصال گرتون رو اعم از asp یا php یا ........ رو انتخاب می کنین و فقط کد اکشن رو می نویسین و خود این پلتفرم ، asp یا php رو جنریت می کنه .
در مورد اتصال فلش با واسطه asp ، این نمونه کار منه که با asp ، یه پنل مدیریتی نوشتن که از پنل ، داده ها وارد و جنریت می شه و بعد asp اونا رو در اختیار فلش قرار می ده البته با فرمت ایکسمل :
www.abmispars.com
و در مورد کارهای اپلیکشن به انجمن برنامه فلش برین و از لینک های مهم انجمن برنامه فلش ، نمونه کار دفترچه تلفن رو ببینید که کار دوست عزیزمون Ya110 هست رو ببینید . با سورس air هست .
اگر هم نخواستین پلتفرم air نصب بشه و یه مولتی مدیای exe داشته باشین ، با یه سری برنامه های جانبی مثل mdm zink و swfkit می شه این کار رو کرد . ما تو عید امسال یه پیک با swfkit و فلش زدیم که با access ارتباط بر قرار می کرد و اگه خواستین می تونم یه نمونه بهتون بدم و دیتابیس کپی شده در appdata ویندوز رو هم براتون نشون بدم .
موفق باشید ...

triton

کاربر فعال
در مورد ارتباط C# و فلش ( البته air) این دوتا فیلم آموزشی فکر کنم مفید باشه:

قسمت اول آموزش
قسمت دوم آموزش

البته روش دیگه ای هم هست که خود فایل swf را داخل پروژه C# جاسازی می کنیم و با کد بین هر دو ارتباط برقرار می کنیم...البته فکر کنم برنامه C# فقط XML را می گرفت و پس می داد...درست یادم نیست...کمی سرچ کنی پیدا می کنی.

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام

فعلاً موقع امتحانات پایان ترمم هستش . ایشالا آموزش کامل air رو به کمک دوستان بعداً قرار میدم

++Hadi++

Active Member
برای ارتباط با C# می تونین با استفاده از دستورلت fscommand و به سبک eval ، توابع C# رو اجرا و بهشون پارامتر بدین و برای دریافت اطلاعات و اجرای توابع فلش از C# ، با استفاده از دستورات External Interface ، مشکلتونو حل کنین .تو درس دوم یا سوم آموزش swfkit (تو امضام ) یه سمپل در مورد swfkit گذاشتم که فک کنم کاربردش در مورد پلتفرم های دیگه هم همینجوری باشه .

After

New Member
سلام
در مورد سوال اول شما همانطور که بقیه گفتن کلاً فلش به تنهایی با بانک اطلاعاتی کاری نداره. اگر ارتباط بین این دوتا رو می خواید باید برید flash builder کار کنید. که اون هم حالت های خاص خودش رو داره. دلیل عدم پشتیبانی مستقیم با بانک اطلاعاتی هم اینه که فلش برای کارهای پیچیده با داده ها ساخت نشده. نباید فراموش کنید که فلش برای ایجاد محیط کاری زیبا و انیمیشن و اینطور چیزاست.
در مورد مقایسه هم گفتند که بهتره c# با فلش مقایسه نشه. چون مثل این میمونه که یه هواپیما رو با یه گلایدر مقایسه کنید. با گلایدر میتونی پرواز کنی و کلی خوش باشی اما هرچی باشه مثل هواپیما نیست.
هرچند as واقعا یه زبان برنامه نویسی توسعه یافته و جذاب هست، ولی نباید فراموش کنیم که از نظر ساختاری بنا به دلایل امنیتی و غیره محدودیت هایی داره.
شما اگر دنبال قدرت سی شارپ و زیبایی محیط کاربری مشابه فلش هستید باید برید سراغ silver light. از این تکنولوژی چیزهای زیادی شنیده نمیشه. ولی من فکر میکنم این هم مثل Microsoft .Net از اون چیزاست که بعدا معلوم میشه چیه. برید دنبال همون WPF تا قدرت برنامه نویسی سیستمی و محیط گرافیکی رو با هم داشته باشید. با اون دیگه مشکل اتصال به بانک اطلاعاتی و خواندن داده های زیاد و فارسی نویسی و .... رو ندارید.
در آخر هم باید بگم که هرقدر هواپیما شیک و با اطمینان و قدرتمند باشه ولی پرواز با گلایدر هیجان بیشتری داره و باحال تره.
موفق باشید

mohammadfarahma

New Member
با سلام مجدد. واقعا از این همه حسن نظر ممنونم. من جوابم رو گرفتم و فکر می کنم باید یه کم دانش خودم رو ارتقا بدم. آقا هادی می تونم تو یه فرصت شما رو ببینم و از دانش شما استفاده کنم؟ اگه افتخار بدین از خجالتتون در میام.

smmousazadeh

Well-Known Member
با اجازه دوستان بزرگتر و با سابقه تر
راستش ارتباط بین فلش و ویژوال سی ، فرستادن متغیر، ست کردن متغیر فلش بوسیله ویژوال سی .... خیلی راحته. من تو چندتا برنامه اینکار رو کردم.

وقتی شما با fscommand پارامتری رو میفرستی درون C# تابعی به نامDo_Fscommand هست که پارامتر ارسالی رو میگیره و براساس اون کار میکنه.اگر تو فایل هدری که برای فلش هست یه نگاه بندازید لیست توابع هست که خیلی کار رو راحت میکنه

zxcv900

Member
دوست عزیز برای اتصال فلش به بانک اطلاعاتی اون هم به صورت مستقیم شما به راحتی میتونید از کلاسهای ado.db مخصوص فلش اکشن 3 استفاده کنی که یکی از شاهکارهای فلشه در زمینه بانک اطلاعاتیه فقط یک مقدار باید حوصله google کردن داشته باشی چون این کلاسها خیلی متداول نیستند.
شما با استفاده از این کلاسها دیگه هیچ نیازی برای اتصال به بانک های اطلاعاتی توسط برنامه های کمکی مثل #C نداری و به تنهایی با فلش میتونی قدرتمند ترین برنامه ها رو در زمینه بانکهای اطلاعاتی بسازی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا