یک سوال از مدیران

hes_r

Member
سلام

با تشکر از مدیران بسیار خوب بخش فتوشاپ که واقعا بخش به اونها وابسته هستش ( عجب پاچه خواری کردم :D )

می خواستم بدونم به نظرتون این شکلی که تو اون تاپیک درخواست عکس حتما باید درخواست داده بشه موجب کمتر پاسخ دادن نمیشه

مثلا اگه امتحان کنید کسی که یه عکس رو در یه تاپیک درخواست بده سریع جواب میگیره اما خیلیا که درخواست عکس رو در تاپیک مخصوص انجام دادن هنوز جواب نگرفتن :-? :cry:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حسام جان طبق قانونی که بین بچه های این انجمن گذاشتیم قرار شد که تمام درخواستای مربوط به عکس تو اون تاپیک انجام بشه و تمام تحویلا هم تو تاپیک تحویل عکس. اگرم دقت کرده باشی سعی کردیم تا جایی که میشه تاپیکای متفرقه که برای درخواست عکس زده میشه رو قفل کنیم تا بین بچه ها جا بیفته که درخواستهای عکس رو اونجا مطرح کنن. به نظر من خیلی از درخواستها هم جواب گرفتن. خود من سعی کردم تا جایی که میتونم چه تو اون 2 تا تاپیک چه بصورت خصوصی خواسته های بچه ها رو تامین کنم.

موفق باشی.

hes_r

Member
حرف شما درسته به هر حال باید انجمن نظم داشته باشه

مرسی و موفق باشی

Mandana

Active Member
البته منم با نظرت موافقم حسام.اونجا خیلی شلوغ پلوغ شده جسارتا من خیلی وقته بهش سر نزدم
shy.gif
ینی در کل جو جالبی نیست اما همونطور که سارا گفت خیلی شلوغ پلوغ میشه برا همین همین روند ادامه پیدا کنه بهتره
موفق باشی

saeid.g

Member
اگر فوضولی نباشه....
یک هیچ به نفع حسام.
(((( شاید باورتون نشه اما از 2 دقیقه پیش که مجید آنلاین رو باز کردم یه پروانه اومده تو همینطور دور و ور من می چرخه می شینه رو کیبورد)))) به خدا راست می گم . اینم از اون معجزه هاستا!!!!
منم یه تیم اعلام به نفع حسام.
من تا حا فقط 3 بار در برابر صد ها بار باز کردن مباحث دیگه اونجا سر زدم.
البته این که ما باید قانون رو رعایت کنیم خوبه اما بعضی وقتا میشه قانون رو عوض کرد.
see you later
bye...

hes_r

Member
ممنون سعید جان

میدونی من خیلی فک کردم دیدم درسته اگه اون طوری شه خیلی به نفع ما کاربراست ولی خداییش مدیریت سایتی مثل مجید آنلاین سخته واقعا کار سارا و ماندانا خیلی سخت میشه به خاطر همین من بهشون حق میدم که ترجیح بدن همون طوری بمونه

ولی شکی نیست اگه این طوری نمیبود بهتر بود

جدیدترین ارسال ها

بالا