یک سری طرح های وکتور فوق العاده

abbas_m367

Banned
ستودیو فعال در زمینه تولیدات پویا نمایی و سرگرمی
جهت پروژه های بازی رایانه ای خود از علاقمندان به تولید بازی رایانه ای در زمینه های ذیل دعوت به همکاری می نماید.
1-مدل ساز 3 بعدی (مبتدی – حرفه ای)
2-طراح و هنرمند رایانه 2 بعدی (مبتدی – حرفه ای)
3-انیماتور رایانه ای آشنا به نرم افزار maya ,3d max

این چیه این وسط ! تبلیغه ؟ :-?

sajad_n90

Member
سلام به همه دوستان
اگه امکان داره یه سری وکتور تذهیب بذارین .
آخه ما ایرانی هستیم و باید تو طراحی هایمان این اصالتمان رو حفظ کنیم

سلام
...و من با سرعت دانلود متوسط 5kb تنها حسرت دیدن این تصاویر رادارم (نمی دونم:lol: یا :cry:)
فک کنم اگه بخوام یکیشو هم دانلود کنم ان شاء الله برا بچه هام تمومه!!! اگه برق نره
ولی باز هم ممنون:rose:

آخرین ویرایش:

Sisili boy

Member
من تو کف نماد تهمت هستم
اگر ممکنه یه چیزایی تو اون مایه ها برام بزارین:rose:

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

robic

کاربر فعال
سلام
...و من با سرعت دانلود متوسط 5kb تنها حسرت دیدن این تصاویر رادارم (نمی دونم:lol: یا :cry:)
فک کنم اگه بخوام یکیشو هم دانلود کنم ان شاء الله برا بچه هام تمومه!!! اگه برق نره
ولی باز هم ممنون:rose:
سلام دوست عزیز

جهت اطلاع شما باید بگم که توی تاپیک " بی نظیر ترین وکتورهای دنیا - هر روز یک مجموعه جدید " فایلها اولا ضمیمه شدن و امکان خطا حین دانلود وجود نداره ، دوما اینکه فایلها به صورت تک تک و با پیش نمایش گذاشته شدن و از حجم خیلی کمی برخوردار هستند ، ما اینکار رو کردیم که همه کاربرا بتونن استفاده کنن نه اینکه فقط کاربران اینترنت پر سرعت !!!!

پس یه سری به این تاپیک بزنید ، که گلچین بهترین وکتورهای روز دنیا که از لحاظ هنری و حرفه ای در سطح بالائی هستند روز هر روز براتون میزاره.

اینم آدرس تاپیک

سلام دوست عزیز

جهت اطلاع شما باید بگم که توی تاپیک " بی نظیر ترین وکتورهای دنیا - هر روز یک مجموعه جدید " فایلها اولا ضمیمه شدن و امکان خطا حین دانلود وجود نداره ، دوما اینکه فایلها به صورت تک تک و با پیش نمایش گذاشته شدن و از حجم خیلی کمی برخوردار هستند ، ما اینکار رو کردیم که همه کاربرا بتونن استفاده کنن نه اینکه فقط کاربران اینترنت پر سرعت !!!!

پس یه سری به این تاپیک بزنید ، که گلچین بهترین وکتورهای روز دنیا که از لحاظ هنری و حرفه ای در سطح بالائی هستند روز هر روز براتون میزاره.

اینم آدرس تاپیک

دوست عزیز من صفحه اول رو که دیدم گفتم یقین تا اخر خط همینه ، شرمنده:wink:

R.GHASSAB

New Member
طرحهای خیلی باحالی گذاشتیtankyou من دنبال یک سری کارهای تک رنگ میگردم مثل انواع مارک و علائم و چیزهایی که برای اسپرت ماشین استفاده می کنن اگر برات ممکنه من را بیشتر راهنمای کن

جدیدترین ارسال ها

بالا