یک سری اطلاعات از نحوه طراحی این سایت می خوام بدونم ؟ (MihanNIC.com)

YTERROR

Active Member
:lol: سلام آقا فرهاد یا شرکت وب آرا می خواستم ببنیم سبک و یک سری توضیحات از نوع طراحی و .... این سایت بدونم بطور کلیبا چی طراحی شده ساخته شده و ...... :neutral: و اگه سایتی در این رابطه که آموزشی باشه هم بدید خیلی خوبه :)

ممنون البته اسمش و ... رو می دونم ولی شما بطور کلی بگید از پایه و اساس با چی ساخته شده و ... تا اون دسته از دوستان هم نمی دونند بفهموند

YTERROR

Active Member
تا جایی که من امروز تحقیق کردم فهمیدم Ajax سرسهای آماده خیلی زیادی داره و راهخ اندازی یک سایت توسط Ajax با سرسهای آمناده اش نباید کار زیادی سختی باشه ولی اگه از بین دوستان اطلاعات کاملتری و سایتهای مربوط به Ajax رو داره معرفی کنه ممنون

spsgorgan

Active Member
اگر درست يادم باشه يه cms ديدم با آژاكس كه خيلي شبيه سايت آقا فرهاد بود
آقا فرهاد چطورياس خودتون نوشتين يا همونه

YTERROR

Active Member
اگر درست يادم باشه يه cms ديدم با آژاكس
والا منم امروز خیلی پرتال دیدم که خیلی مجهز تر بود و .....

چند تا پک سرس هم گیر آوردم که فکر کنم بدرد بخوره سایتهای زیادی هم دیدم که خیلی جالب بود

ولی تویی این سیات شرکت وب آرا دامین IR و 5000 تومان رجیستر می کنه نمی دونم هنوزم می کنند یا نه چون سیستم پرداخت آنلاینشون برای من کار نکرد می خوام ببنیم بازم دایمن IR رو 5000 تومان میدن یا نه ؟

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز میتونی‌ چند تا لینک از CMS ها و لینک هایی‌ که پیدا کردی قرار بدی ؟!

Ali_Farhadi

Member
سلام دوستان

ببخشید من این تاپیک رو ندیده بودم.

سایت mihannic.com متعلق به شرکت فناوری اطلاعات توسعه سامان هستش و من مدیر این پروژه هستم.
این پروژه بر اساس فریم ورکی نوشته شده که تماما توسط خودمون تولید شده و از هیچ کد آماده ای استفاده نشده و البته در انحصار شرکت هستش و من متاسفانه نمیتونم اطلاعات دقیقی از نحوه کارش بدم.

همونطور که دیدید این سایت یک سایت آژاکسی هستش که با فناوری spi پیاده سازی شده که البته یک سری تفاوتهای کلی با سایتهایی نظیر backbase داره.
از جمله ویژگی های این framework اینه که مخصوص ایران طراحی شده یعنی مناسب برای سرعتهای پایین هستش که این ویژگی تا بحال در هیچ نمونه خارجی پیاده سازی نشده. مدیریت بسیار پیشرفته ای روی لود و کش و فشرده سازی اطلاعات رد و بدل شده داره.

این framework حاصل یک سال تحقیق و برنامه نویسی بچه های شرکت هستش که واقعا جا داره همین جا به همشون خسته نباشید بگم.

YTERROR

Active Member
سلام پرهام جان ممنون فرهاد جان :)

یکی که معین گزاشت چیز جالبی فقط حجم 25 مگابایته یکم زیاده

:) ان شاالله تویی یک محل چندتاشو باهم می زارم

:neutral: راستی آقا فرهاد این قضیه دامنی چیه قیمتهای قدیمی یا جدید ؟

آخرین ویرایش:

bache +

Well-Known Member
post_thanks.gif

NAVIDAHWAZ

Member
آقا جريان اين ajax رو آخر نفهميديم چي شد

يكي از دوستان لطف كنه يك توضيح خوب در مورد اين سيستم به ما بگه
البته سايتهايي مثل پارسي باكس و جي ميل را هم ديدم كه با اين زبان نوشته شده كه تلفيقي از php , java
هستند اما توضيحات بيشتري مي خواهم به صورتي كه بتوانم اين كار را شروع بكنم و با آن وب بنويسم

لطفا چند نمونه از پرتالهايي كه با اين تكنيك كار مي كنند چه رايگان و چه غير رايگان را براي ما معرفي نماييد.

با تشكر

Ali_Farhadi

Member
yterror گفت:
ولی تویی این سیات شرکت وب آرا دامین Ir و 5000 تومان رجیستر می کنه نمی دونم هنوزم می کنند یا نه چون سیستم پرداخت آنلاینشون برای من کار نکرد می خوام ببنیم بازم دایمن Ir رو 5000 تومان میدن یا نه ؟

ببخشید من این پست رو ندیده بودم.

قیمت دومین Ir هنوز 5000 تومان هستش و ضمنا سیستم پرداخت آنلاین هم کار میکنه و هم از سامان و هم پارسیان فروش داشتیم.

لطفا در صورتی که هنوز با سیستم پرداخت مشکل دارید، جزئیات مشکل رو از طریق بخش پشتیبانی سایت برای ما ارسال کنید تا پیگیری شود.

جدیدترین ارسال ها

بالا