بی بی کد یک ساختمان چند طبقه

ALI_TAKHTI

Active Member
دوست عزیز خسته نباشی اما........
یه باکس کشیدی توش پنجره در آوردی و copy........
متریال هم که ندادی.
گاماهم رو 2.2 بزار.
تنها نکته مثبت نور vry sun هست که خوب کار روروشن کرده.
و دیگر هیچ.

madmaster_3d

Well-Known Member
به نظر من کاره قشنگی شده. البته اگر همین کار رو اقای ایکس......... بگزریم الان حرف بزنیم بن میشیم. آقا شما ادمه بده و تمرین کن.

آخرین ویرایش:

rmreza

Well-Known Member
دوستان عزیز با تشکر از شما
اما این طرح همش سه ساعت وقت برد با رندر ،مطمئن باشید اگه یک روز وقت میگزاشتم خیلی عالی میشد در ضمن متریال هم داره دقت کنید دیده میشه

ALI_TAKHTI

Active Member
دوستان عزیز با تشکر از شما
اما این طرح همش سه ساعت وقت برد با رندر ،مطمئن باشید اگه یک روز وقت میگزاشتم خیلی عالی میشد در ضمن متریال هم داره دقت کنید دیده میشه

ببین مشکل همینجاس. تا برای کارت وقت نزاری ارزش کارمشخص نمیشه.این که بگی 3 ساعت وقت گذاشتم هنر نیست.هنر اینه که 20 ساعت وقت بزاری بعد یه کار هنری تحویل بدی.

*farshid*

کاربر VIP
لطفا کارهای خوبتون رو تو گالری بذارین
در مورد کارتون توضیح کامل بدین
اینکه یه کاری رو طی زمان خیلی کم بستین نشان دهنده تواناییهاتون نیست شاید نشون دهنده این باشه که چیز دیگه ای برای عرضه کردن ندارین ... منظورم کار شما نیست منظورم کلییه
الان نصف کارای گالری کارایی هستند که جا برای کار بیشتر دارن و جاشون اینجا نیست

آخرین ویرایش:

m.n1362

Member
لطفا کارهای خوبتون رو تو گالری بذارین
در مورد کارتون توضیح کامل بدین
اینکه یه کاری رو طی زمان خیلی کم بستین نشان دهنده تواناییهاتون نیست شاید نشون دهنده این باشه که چیز دیگه ای برای عرضه کردن ندارین ... منظورم کار شما نیست منظورم کلییه
الان نصف کارای گالری کارایی هستند که جا برای کار بیشتر دارن و جاشون اینجا نیست

اگه میشه کارایی که در حد گالری نیست انتقال بده به بخش در حال انجام...کسی ناراحت نشه مثلا از کارای خود من شروع کن اینجوری بهتره فکر کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا