1)ابتدا یک داکیومنت با ابعاده مورد نظرتون ایجاد میکنید
2)رنگ بکگراند رو انتخاب و زمینه رو با ابزاره paint bucket tool با شورت کی G رنگی میکنی
3)ابزاره gradient tool رو انتخاب میکنی و بعد رنگ مورده نظر رو انتخاب میکنی (اینجا شیری رنگ) بعد در منوی بالا نوع گرادینت رو transparent و نوعه ترامش رو linear انتخاب میکنی و از روی یک لایه جدید گرادینت رو اعمال میکنی
4)با ابزاره پن یک یا چند منحنی ایجاد میکنی با رنگ سفید و opacity رو کم میکنی ... یادت باشه هر منحنی روی یک لایه ذخیره شه
5)کلید کنترل رو نگه داشته و روی قسمت لایه در پانل لیر کلیک کن تا لایه منحنیت به حالت سلکت در بیاد ... بعد با ابزاره گرادینت که تو همون حالت قبل هستش یک لایه گرادینت سفید ترانسپرنت ایجاد میکنی
6)برای سایر نقاط هم میتونی گرادینت سفید ترانسپرنت رو اعمال کنی تا جذابیت و جزئیاته طرح بالا تر بره ... اینجا من یدونه پایینه صفحه ایجاد کردم و اوپاسیتیش رو کم کردم
7)ابزاره brush رو انتخاب کرده و سایز قلم رو کوچیک انتخاب میکنی و بعد ابزار pen رو انتخاب میکنی و یه منحنی مثله شکل ایجاد میکنی و بعد کلیک راست کرده گزینه stroke path رو میزنه ... در پنجره ای که باز میشه ابزاره براش رو انتخاب کرده و Simulate Pressure رو تیک میزنی و بعد اوکی
8)از لایه آخری کپی گرفته و فیلتر gaussian blur رو از قسمت فیلترهای فوتوشاپ اجرا میکنی ... تنظیم اون رو در درجه پایین بذار ... البته بستگی به خودت داره که چقدر حالت درخشندگی برات مهمه ... میتونی خودت تنظیم کنی
تو اجرای هر قسمتش سوالی بود ... در خدمتم حسین جان