یک درخواست شاید هم یک مسابقه

longhorn

Member
با سلام خدمت همه مجید آنلاینی های عزیز

دوستان عزیز این بیشتر یک درخواسته تا یه مسابقه ولی سعی میکنیم تا از خجالت صاحب طرح برگزیده در بیایم .

و اما در مورد طرح :
این طرح قرارِ برای یک انجمن دانشجویی به نام انجمن علمی مهندسی فناوری اطلاعات طراحی بشه و از اون در لوگو و مهر و سربرگ استفاده بشه .
این لوگو باید به کار این انجمن که در زمینه فناوری اطلاعات یا همون It خودمونه ربط داشته باشه (یه چیزی مثله همین پروانه مجید آنلاین . دوستان سعی کنید که این طرح بیشتر به It ربط داشته باشه تا کامپیوتر میدونید که کامپیوتر خودش یه بخشی از دنیای It محسوب میشه)
و دیگه اینکه این قابلیت رو داشته باشه که بشه به وسیله نرم افزار Flash یه حالت پویا به اون داد .
مهر هم یه طرح ساده شده از همون لوگو باشه .
بعد از ارسال نظرات و طرح های شما دوستان با نظر بچه های همین جا یکی از طرح ها رو به عنوان طرح برگزیده انتخاب میکنیم .
( اگر دوستان میتونند سعی کنند که طرح هاشون رو به صورت Vector پیاده سازی کنند )
یه نکته مهم که باید اشاره کنم اینه که نمیشه از حروف انگلیسی در طراحی استفاده کرد و باید در همه طرح ها این کلمات قید بشه " انجمن علمی مهندسی فناوری اطلاعات ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد تهران جنوب "

و یک لوگو دیگه هم که بشه از اون در سایت و . . . استفاده کرد که از همون طرح استفاده کنه ولی در طراحیش از " ITEC " استفاده بشه

و یه نکته دیگه اینکه اگر کسی قادر به طراحی هم نیست ولی میتونه با ایده و فکر خودش ما رو راهنمایی کنه اگر نظر و ایده خودش رو هم مطرح کنه خیلی لطف کرده .

از همه دوستانی که ما رو یاری میکنند پیشاپیش تشکر میکنیم .

انشاالله که بتونیم زحمات شما رو جبران کنیم .

یه خواهش دیگه ای هم که دارم اینه که لطف کنید یه چند وقتی تاپیک جدید نزنید که این تاپیک پایین نره :d ممنون

.

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
longhorn گفت:
یه خواهش دیگه ای هم که دارم اینه که لطف کنید یه چند وقتی تاپیک جدید نزنید که این تاپیک پایین نره :d ممنون
.

دوست عزیز این مورد از گفته های شما تقریبا نشدنی هست چون ممکنه بچه ها درخواست یا موضوعی برای مطرح کردن داشته باشن. ولی شما مطمئن باش بچه ها به تاپیکت سر میزنن و شما هم دست خالی برنخواهید گشت.

موفق باشی

longhorn

Member
سارا خانم ممنون
مشخصه که من فقط شوخی کردم
باز هم از همه تون ممنون (ولی جونه من یه چیزی بدید دیگه :-w )

بیشتر شبیه برگ سفارش هست تا درخواست ولی باشه
اگه چیزی به ذهنم رسید برات می زارم.
موفق باشی

longhorn

Member
آقا مهدی دستت درد نکنه
دیگه چه جوری بگم خواستم شرایطی که وجود داره رو بگم که . . .
حالا شما هم لطف میکنی انشا الله جبران کنیم

longhorn

Member
این جایزه که گفتم جدی هست ها .
شاید قابل زحمت اونی که طراحی میکنه رو نداشته باشه ولی . . .
ولی کلاً یه مقدار بچه هایه این forum هم . . . یاده اون قدیم ها به خیر

longhorn

Member
خوب بابا مگه شما ها طراح و گرافیست نیستید بفرمایید که بنده چه جوری میتونم سفارش یک لوگو رو به شما بدم (خلاصه قیمت چند ؟ )
این شرایط ما بود که اینجا گفتیم . لطفاً شما هم شرایط خودتون رو بگید ممنون میشم .

بیشتر دوست داشتم ایده همه رو شنیده باشم .

موفق باشید

mimi_ss2003

Member
من اين رو خوندم ديدم كسي جوابتو نداده گفتم يه طرحي بزنم
آخه كامل توضيح ندادي من هم بر اساس اين چيزايي كه گفتي يه طرح خيلي ساده زدم
چي كار كنم طراح كه نيستم
هركي به اندازه توانش كار انجام ميده ديگه .

longhorn

Member
کی گفته طراح نیستی ؟ ! ! ! اگه طراح نباشی با معرفت که هستی .

چی باید میگفتم که نگفتم ؟

دوست داشتم که من به ذهنطراح جهت ندم و ابتکار طراح رو ببینم .

باز هم ازت ممنون .

حالا بیشتر در مورد طرح صحبت میکنم شاید یه اتفاقی بیفته .

Rezaei

Member
فکر کنم یه چیز توی این مایه ها خوب باشه.البته بعدا سر مبلغ با هم کنار می یاییم .
Itc.jpg

mimi_ss2003

Member
تشكر

منظورم از اطلاعات بيشتر اينكه بگي از چي بيشتر خوشت مياد
پروانه مجيد آنلاين رو مثال زدي . خودت از چي خوشت مياد
مثلا من از بوفالو خوشم مياد كه توي آواتورم ميتوني ببيني
حالا اگر از چيزي مثل سنجاقك يا مثلا گوشتكوب :d خوشت مياد بگو تا روي اون كار كنيم

longhorn

Member
دوستان متشکرم که این طرح ها رو پیاده کردید .
برای توضیح بیشتر باید بگم که من از شما دوستان بیشتر ایده برای یک آرم یا مارک رو میخوام تا طراحی یه لوگو کامل .
و این آرم هم باید یه جوری نشون دهنده It باشه . به نظر شما چی میتونه نشون دهنده این رشته باشه ؟
باز هم ممنونم و منتظر نظرتون هستم .

GFX Master

ببینید یکی از چیزایی که باید هنگام طراحی یک لوگو یا ارم مورد توجه قرار بگیره اینه که خود طراح در مورد موضوع چیزی که داره کار میکنه اطلاعات کسب کنه. این کار باعث میشه که بتونه معنی اون موضوع رو اول خوب درک کنه و بعد اون رو در ارم یا لوگو پیاده کنه. به نظر من کسی که بخواد این لوگو رو طراحی کنه اول باید در مورد It علم هر چند مختصری داشته باشه.

خود شما مگه تو شرکتی که موضوعش It هست کار نمیکنید؟ پس باید بتونید بقیه رو راهنمایی کنید دیگه.

شاید یکی از دلایلی هم که تا حالا کسی پیدا نشده که این لوگو رو طراحی کنه یا حتی بتونه بهتون ایده بده همین موضوع باشه.

نمی شه بی زحمت عکس هایی رو که کار کردین تا العان رو تو یه جا دیگه اپ لود کنید چون من نمی تونم ببینم عکسها رو تا این که بتونم براتون یه طرح بزنم چون در مورد it هیچی نمی دونم خیلی ممنون می شم از شما دوستان عزیز

قربان شما
سعید

danial_psv1

Member
سلام دوستان
من هم مشکل آقا سعید رو داشتم و نتونستم کارهای شما رو ببینم.
در ضمن شما آرم سایت ویکی آی تی رو دیدید؟
بد نیست یه نگاهی بهش بندازید.
اینم لینکش:
یا حق

GFX Master

اقا دانیال لینک رو فکر کنم فراموش کردی بذاری!
glassesf.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا