معانیه کلامات منوی File
این هم از این کلمات که من معنی کردم و چندتاش هم از اینور و اونور جمع کردم.
دیگه شرمنده همگی خیلی خیلی دیر شد میدونم
. یه نظر هم دارم قبل از اینکه سراغ معنای کلمات برید، بهتر نیست به جای اینکه جسته گریخته کلمه معنی کنیم منو به منو بریم جلو؟ در ضمن از اصطلاحاتی که معنیه اون واضحه پرهیز بکنید تا کار سریعتر و بهتر و منظمتر پیش بره.ممنون.
منوی File :
1-Set Project Folder : این فرمان همانطور که از اسمش پیداست راجع به تنظیمات قرار گیری فایل های Save شده مکس میباشد که با تنظیم این فرمان تمام خروجی های مکس به صورت اتوماتیک به فایل مورد نظر فرستاده میشود.
2-Xref Object : تعدای از ابجکت ای مرتبط با هم رو با هم به صورت max.*لود کنید توی فایل اصلی.
Xref Scene : این فرمان با همون کارایی فقط برای وارد کردن یک فایل محیطی کامل بکار میره.
3-File Link Manager : این فرمان کار همان import رو انجام میده و این فایلها رو پشتیبانی میکنه(DWG,DXF) با این تفاوت که بر خلاف import این فرمان یک پیوند بین این نوع فایل هادر مکس و خارج از مکس ایجاد میکند.
4-Load Animation :?
(معنی این دو واژه رو خودم به صورت ظاهری میدونم ولی چون تا حالا باهاشون کار نکردم یه معنای دقیق که به کارایی این کلمات بخوره نتونستم بنویسم اگه کسی راجع بهشون اطلاعاتی داره ممنون میشم بگذاره.)
5-Save Animation :?
6-...Import : وارد کردن،ورود،آوردن اطلاعات از یک برنامه به یک برنامه دیگر که باز کردن آن فایل ها به صورت طبیعی ازقسمت openامکان پذیر نباشد.
7-...Export : انتقال اطلاعات از یک برنامه به برنامه دیگر(مخالف Import)
8- ...Export Selected : همان کار Export را انجام میدهد با این تفاوت که در این فرمان فقط Obgect های Select شده انتقال داده میشوند.
9- ...Publish To Dwf : انتشار فایل مورد نظر بر روی سیستم با فرمت Dwf (کارایی شبیه به Export ولی به صورت خیلی محدودتر فقط با فرمت Dwf ).
10-...Asset Tracking : پیگیری دارایی (توجه: این معنا به صورت علمی می باشد اگر فردی معنایی دقیقتر به صورت
تجربی دارد خوشحال میشوم در این پست قراردهد.)
11-...Archive : خروجی گرفتن از فایل محیطی مکس در قالب فشرده شده Zip.
12-...Summary Info : اطلاعات مختصری راجع به فایلی محیطی که در مکس روی آن کار میشود از قبیل تعداد آبجکت ها،Shape ها،دوربین ها،Vert ها،Face ها و غیره.....
توجه: امکان اشتباه در این معانی زیاد میباشد در صورت مشاهده اعلام کنید تا در اسرع وقت تصحیح شود
آخیش تمام شد انگشتام دیگه حرکت نمیکنه.
:crazy: