no.love
Member
سلام .
یک اسکریپت پیدا کردم که تاریخ میلادی رو بصورت روز و ساعت و دقیقه و ثانیه نشان میدهد.
با استفاده از این اسکریپت میتوانید فرصت باقی ماندتونو تا تاریخی که انتخاب میکنید مشخص کنید.(تاریخ حتما باید میلادی باشد)
این اسکریپت آنقدر حرفه ای نوشته شده که اگر به تاریخ انتخابی نزدیک شوید با رنگ زرد و اگر به تاریخ برسید با رنگ قرمز و اگر آن را رد کنید پیام مهلت تمام شده است را نشان میدهد.(راهنما:برای راه اندازی این اسکریپت نیاز به یک jquery.js دارید.)
خوب حالا میرم سراغ سوالم.
من میخوام با استفاده از قابلیت این اسکریپت به جای زمان" تاریخ شمسی" رو نشون بدم.
(یعنی اسکریپتی که تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنه و اونو تو فیلد مورد نظر نشون بده.)
از دوستان حرفه ای در این زمینه تقاضا کمک فورِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِیییییی دارم.
یک اسکریپت پیدا کردم که تاریخ میلادی رو بصورت روز و ساعت و دقیقه و ثانیه نشان میدهد.
با استفاده از این اسکریپت میتوانید فرصت باقی ماندتونو تا تاریخی که انتخاب میکنید مشخص کنید.(تاریخ حتما باید میلادی باشد)
این اسکریپت آنقدر حرفه ای نوشته شده که اگر به تاریخ انتخابی نزدیک شوید با رنگ زرد و اگر به تاریخ برسید با رنگ قرمز و اگر آن را رد کنید پیام مهلت تمام شده است را نشان میدهد.(راهنما:برای راه اندازی این اسکریپت نیاز به یک jquery.js دارید.)
کد:
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
var str = "date"; //نام فیلدی که قرار است تاریخ از آن خوانده شود
var a=0;
var headers = $("table.ms-listviewtable:first> tbody> tr:first th").get();
$.each(headers, function(i,e){
x = $(e).contents().find("a[title*='"+str+"']").length;
a = x > 0 && i > a ? i : a;
});
var today = new Date();
today = Date.parse(today)/1000;
var dArray = $("table.ms-listviewtable:first> tbody> tr:gt(0)").find(">td:eq("+a+")").get()
$.each(dArray, function(i,e){
var d1 = Date.parse($(e).text())/1000;
var time = '<span style="color:#ff0000">مهلت تمام شده است</span>';
if(d1-today > 0) {
// calculate days, hours, minutes and seconds
var dd = (-today)/86400;
var dh = (dd-Math.floor(dd))*24;
var dm = (dh-Math.floor(dh))*60;
var ds = (dm-Math.floor(dm))*60;
// build display string
time = ((Math.floor(dd) > 0 ? Math.floor(dd) +"روز و " : "")+
(Math.floor(dh) > 0 ? Math.floor(dh)+" ساعت و" : "")+
(Math.floor(dm) > 0 ? Math.floor(dm)+"دقیقه و " : "")+
(Math.floor(ds) > 0 ? Math.floor(ds)+"ثانیه" : ""));
// highlight active auctions
var isEndingSoon = (((Math.floor(dd) + Math.floor(dh)) <= 0) && (Math.floor(dm) < 15)) ;
if(isEndingSoon) { time = '<span style="color:#ffcc00">' + time + '</span>'; }
else { time = '<span style="color:#005a04">' + time + '</span>'; }
}
// write out text value as html
$(e).text('<span style="font-weight:bold">'+time+'</span>');
$(e).html($(e).text());
});
});
</script>
من میخوام با استفاده از قابلیت این اسکریپت به جای زمان" تاریخ شمسی" رو نشون بدم.
(یعنی اسکریپتی که تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنه و اونو تو فیلد مورد نظر نشون بده.)
از دوستان حرفه ای در این زمینه تقاضا کمک فورِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِیییییی دارم.
آخرین ویرایش: