یک آموزش جالب|قوطی

MadikaCo

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان عزیز

در این بازه زمانی قصد دارم یک آموزش خدمت شما دوستان عزیز ارائه کنم که امید وارم مورد پسند شما عزیزان واقع شود:paint:

قوطی مجید انلاینی

ابتدا یک سند جدید مختص Web با ابعاد 800*600 بازکنید.
حالا یک عکس مثل عکس زیر در ایلی باز کنید و ان را به یک سمبل تبدیل کنید،برای این کار پنل سمبل را باز کنید و ابزار Move را انتخاب نمایید و عکس را Drag کنید داخل پنل، و یک پنجرا باز میشود طبق عکس اجرا کنید.و اون سمبل رو ذخیره کنید.
و Ok بزنید حالا دیگر نیازی به اون عکس نیست شما میتونید اون عکس رو از روی صفحه پحذف کنید.
1-3-2010%2012-18-55%20AM.jpg

سپس Fill را بی رنگ و Strok را با رنگ 7F7C7C پرکنید مثل شکل
44.jpg

تنظیمات STROKE
12.jpg

حالا ابزار Pen را انتخاب نمایید و مثل شکل زیر خطوطی ایجاد کنید همانند شکل زیر:
4.jpg

حال از منوی Effect>3D>Revolve را انخاب نمایید و تنظیمات را همانند شکل زیر اعمال کنید.(نکته:یادتون باشه قبل از رفتن به این منو اون سمبلی که سیو کردید را انتخاب کنید.

در سکل سمت راست باید رد فریم ها محل انتخاب شده دور قوطی را انخاب نمایید مال من 28 بود که به طور دستی 28 وارد کردم هواستون باشه اشتباه نکنید.:mad:و از قسمت سمبل ها سمبل مورد نظز را انتخب کنید و به تناسب آن را کوچک کنید و مثل شکل:

حالا OK بزنید :oops:
نتیجه کار تا اینجا این میشه(البته کیفیت خیلی بیشتر از این هست اما چون حجمش زیاد می شد مجبور بودم حجمشو کم کنم تا دوستانی که سرعت بالا ندارند هم بتونند از این استفاده کنند)
1-3-2010%2012-40-54%20AM.jpg

حالا از پنل Layer یک لایر جدید بسازید و ان را به زیر لابه اصلی بکشانید
1-3-2010%2012-39-37%20AM.jpg

سایه بخشیدن به کار
جالا Fill را به رنگ مشکی تغییر دهید و طبق شکل زیر با ابزار Pen یک شکل ناهموار زیر قوطی ایجاد کنید
1-3-2010%2012-47-58%20AM.jpg

حالا از پنل APPERANCE ،Opacity مار را به 50% تبدیل کنید
1-3-2010%2012-51-04%20AM.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نتیجا کار

Untitled-1.jpg

امید وارم از این آموزش استفاده لازم را برده باشید

تا آموزش بعدی خدا نگه دار:rose::paint:

Erfan

Active Member
آموزش جالبی هست، خسته نباشی.
میگم یه خورده بیش از حد مصنوعی نشده ؟

:rose:

MadikaCo

Well-Known Member
عرفان عزیز ممنون از نظرت

من عرض کردم که به دلیل حجم بالا عکس رو کوچک کردم به خاظر همین دموده شده.
:paint:

در ضمن عرفان عزیز من اولین بارم بود رد این باره اموزش دادم

این آموزش هم از یک آموزش خارجی دیدم و طبق ترجمه دست و پا شکسته ای هم که کردم این رو تونستم در اختیار شما دوستان و اساتید گرامی قرار بدم

آخرین ویرایش:

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
البته اگه روی لاین اصلی یکم کار بشه و نور رو تنظیم کنیم میشه نتیجه بهتری هم گرفت
اموزش جالبی بود امیدوارم ادامه داشته باشه ممنون MadikaCo جان

جدیدترین ارسال ها

بالا