سلام:green: خواهشن یکی از دوستان این رو برام یگه با c++ یک عدد صحیح بخواند و بگوید چند رقم دارد؟
M mehdisr New Member Mar 12, 2011 #1 سلام خواهشن یکی از دوستان این رو برام یگه با c++ یک عدد صحیح بخواند و بگوید چند رقم دارد؟
the_king مدیرکل انجمن Mar 12, 2011 #2 mehdisr گفت: سلام خواهشن یکی از دوستان این رو برام یگه با c++ یک عدد صحیح بخواند و بگوید چند رقم دارد؟ کلیک کنید تا باز شود... لطفا پیش از مطرح کردن سوالات تون ابتدا از قابلیت جستجو در انجمن استفاده کنید تا سوال تکراری نپرسید. رجوع شود به تاپیک سوال درمورد حلقه ها در turbo c
mehdisr گفت: سلام خواهشن یکی از دوستان این رو برام یگه با c++ یک عدد صحیح بخواند و بگوید چند رقم دارد؟ کلیک کنید تا باز شود... لطفا پیش از مطرح کردن سوالات تون ابتدا از قابلیت جستجو در انجمن استفاده کنید تا سوال تکراری نپرسید. رجوع شود به تاپیک سوال درمورد حلقه ها در turbo c
M mehdisr New Member Mar 12, 2011 #3 با سلام گشتم قبلا پیدا نکردم چیزی که دنبالش رو بودم . هست به صورت تابع است . بنده خیلی مبتدی هستم تازه دستورات do , ... رو یاد گرفتم . میخواهم به صورت مبتدی باشه ! مرسی از راهنمایی و ارشادتان
با سلام گشتم قبلا پیدا نکردم چیزی که دنبالش رو بودم . هست به صورت تابع است . بنده خیلی مبتدی هستم تازه دستورات do , ... رو یاد گرفتم . میخواهم به صورت مبتدی باشه ! مرسی از راهنمایی و ارشادتان