یکی از تازه ترین کارهای من

MrHossein

Well-Known Member
سلام خدمت دوستان خوبم

بخاطر بدقولی و تاخیرم از همه دوستان گلم عذر میخوام. امیدوارم تونسته باشم از نظراتتون بهره لازم رو ببرم.

اصلاحات جدید :
1- افزایش فضای کادر
2- اصلاح بوته ها
3- اصلاح جلوه آسمان
4- حذف رعد
5- ایجاد جلوه نور بجای رعد
6- اصلاح جهت تابش نور
7- اضافه کرده کره
8- حذف نقاط بصری اضافی بدلیل عدم تناسب و ایجاد تداخل مانند : کوه ها ، صخره ، بنا و ...
9- اصلاح جلوه مه
10-ایجاد جلوه برخورد آب با صخره ها
11- تنظیمات کلی رنگ و سایه روشن

پیوست ها

• 0311-01.jpg
    0311-01.jpg
    79.2 کیلوبایت · بازدیدها: 43
  • ahmad-2.jpg
    ahmad-2.jpg
    222.9 کیلوبایت · بازدیدها: 61
آخرین ویرایش:

30min

Banned
خسته نباشید .
یک سئوال !
صاعقه که خورده توی کتاب منظورتون چی بوده ؟!
کنجکاوی دیگه کاریشک نمیشه کرد ! :-?

MrHossein

Well-Known Member
اگر دقت کنید من سه صاعقه رو در سه طرف این آقا قرار دادم برای نشون دادن ارتباط ماورایی با آسمون. من راه دیگه ای به ذهنم نرسید اگر شما پیشنهادی دارید با کمال میل میشنوم یعنی میخونم.
ضمنا بعد از خسته نباشید که شما هم سلامت باشید نظری نداشتید در ادامش بگید. :wink:

MOSTAFA

کاربر فعال
اگر دقت کنید من سه صاعقه رو در سه طرف این آقا قرار دادم برای نشون دادن ارتباط ماورایی با آسمون. من راه دیگه ای به ذهنم نرسید اگر شما پیشنهادی دارید با کمال میل میشنوم یعنی میخونم.
ضمنا بعد از خسته نباشید که شما هم سلامت باشید نظری نداشتید در ادامش بگید. :wink:
شاید اگه از پرتو نور استفاده میکردی بیشتد حالت معنوی رو نشون میداد:wink:
در کل کار جالبی:rose:

kados

New Member
آقا ایول . واقعا خسته نباشی.
من داشتم به خودم امید وار میشدم فتوشاپ بلدم ولی با دیدن این ... :shock:
یه سوال هم دارم که اگه جواب بدی ممنون میشم.
واسه درست کردن صاعقه چی کار کردی؟ آخه من حدود یه ماه هم نیست فتوشاپ یاد گرفتم:paint:

MER30

30min

Banned
آها ارتباط ماورائی .
اول پرسیدم که ببینم منظورتون چی بوده که بعد نظر بدم .
راستش به نظرم میشد از نور استفاده کرد برای رابطه با خدا .
اما به نظرم استفاده از برخورد صاعقه جالب نباشه .
شاید یک جورایی برخورد صاعقه به زمین جنبه حادثه و تنبیه داره تا ارتباط ماورائی .
در کل موفق باشید .

MrHossein

Well-Known Member
پیشنهاد جالب چرا وقتی دورش رو روی زمین روشن کردم به اینش فکر نکردم.

من رو صاعقه کار نکردم. اون رو از یک عکس جدا کردم و در حالت Screen قرار دادم توی کار. یکم هم روی فرمش کار کردم و اصلاحش کردم. در واقع تکنیک اصلی مونتاژ بوده.

ضمن تشکر : طرح اصلاح شده رو آخر هفته براتون میذارم.

Alireza Saeedi

Active Member
خعلی خوشمل شده !!
به نظر من ارتباط با خدا رو میتونستی یه جورایی تو آسمون هم نشون بدی ...
مثلا این داداش ما نشسته باشه رو ی ابرا ...
یا بهتر بود یه کمی طرحت روشنتر باشه ...
در کل خوشمل شده !!
موفقیت ...

main

Well-Known Member
سلام بد نشده ولی فک کنم خعلی شلوغه ....
از همه طرف صاعقه میاد؟.......:green:
فک کنم آسمون به کار نمیاد..
بعضی از صاعقه ها میتونست نباشه (مثل اون که اومده روی صخره)
فک کنم اون گل و بوته سایه(؟)نمیتونه مناسب باشه
مرسی:rose:

اون نمای تخت جمشید(ظاهرا تخت جمشید دیگه!) ،
صخره هایی که بیشتر شبیه فیلم های وسترن ،
دست چپ اون مرد که حاکی ازین یا داره کتاب رو به شکل شعر گونه می خونه یا ازکتاب چیزی سر در نمیاره و تعجب کرده ،
دو صاعقه از پشت و یکی از جلو ،
آسمونی که هنوز موقع صاعقه زدنش نرسیده و روشن ،
و چند چیزه دیگه مثه حاشیه و گل و این حرفا...

همه دست به دست هم دادن تا بی رتبط بودن رو در این کار نشون بدن و این طرح حاکی ازینه که شما برای طراحی هدفی نداشتی و فقط چند تا عکش رو با هم تلفیق کردی.

استفاده از screen برای برش نور روی یه عکس دیگه و چند چیزیه دیگه که توی این عکس هست مثه ماسک ها و غیره نشون می ده شما کار رو بلدی ولی باید بیشتر طرح و نمونه ببینی تا تخلیت بیشتر تحریک بشه.

ضمنا من احساس کردم شما برای نشون دادن عرفان در این wallpaper _ به دلیل تعصباته دینی که البته بیشتر ما داریم _ ذهنت رو محدود کردی به کتاب ، آسمون ،و یه نفر که در حال مطالعه یه کتاب مذهبیه ،در صورتی که به شکلهای دیگه هم می شه عرفان رو به تصویر کشید.

MrHossein

Well-Known Member
اون نمای تخت جمشید(ظاهرا تخت جمشید دیگه!) ،
صخره هایی که بیشتر شبیه فیلم های وسترن ،
دست چپ اون مرد که حاکی ازین یا داره کتاب رو به شکل شعر گونه می خونه یا ازکتاب چیزی سر در نمیاره و تعجب کرده ،
دو صاعقه از پشت و یکی از جلو ،
آسمونی که هنوز موقع صاعقه زدنش نرسیده و روشن ،
و چند چیزه دیگه مثه حاشیه و گل و این حرفا...

همه دست به دست هم دادن تا بی رتبط بودن رو در این کار نشون بدن و این طرح حاکی ازینه که شما برای طراحی هدفی نداشتی و فقط چند تا عکش رو با هم تلفیق کردی.

استفاده از screen برای برش نور روی یه عکس دیگه و چند چیزیه دیگه که توی این عکس هست مثه ماسک ها و غیره نشون می ده شما کار رو بلدی ولی باید بیشتر طرح و نمونه ببینی تا تخلیت بیشتر تحریک بشه.

ضمنا من احساس کردم شما برای نشون دادن عرفان در این wallpaper _ به دلیل تعصباته دینی که البته بیشتر ما داریم _ ذهنت رو محدود کردی به کتاب ، آسمون ،و یه نفر که در حال مطالعه یه کتاب مذهبیه ،در صورتی که به شکلهای دیگه هم می شه عرفان رو به تصویر کشید.

من از این نکته بینی و دقت نظر شما کمال تشکر رو دارم و حتما سعی خواهم کرد از نظرات ارزشمندتون استفاده لازم رو ببرم اما دوست من 2 تا نکته رو هم بگم بد نیست.
1- من قصد نداشتم کار عرفانی طراحی کنم فقط وقتی بین عکسهای آرشیو یکی از مدارس حوزه علمیه جست و جو میکردم چشمم به عکس این طلبه جوان افتاد و فکر کردم با فضاسازی به نوعی احساسات و ارتباطاتش رو نشون بدم
2- من قطعا برای طرح هدف داشتم و قبل از کار روی کاغذ اتد زدم هرچند ایرادات بجای شما نشون میده که در این کار کاملا موفق نبودم و شاید این ناشی از شناخت محدود من در زمینه مبانی هنرهای تجسمی باشه که از نقطه ضعفهای انجمن فتوشاپ هم محسوب میشه

بازهم لازم میدونم از وقتی که گذاشتی و نکات بجایی که مطرح کردی نهایت تشکر ور داشته باشم.

kamifa1986

Well-Known Member
ميكس جالبي شده. ولي بيشتر شبيه عذابه تا ارتباط. زياد مفهومي كار نكردي.
منظورت رو از اون بناي بگكراند نميفهمم. موفق باشي

سلام
خوب منم با نظر دوستان موافقم كه اون مفهومي كه ميخواستي با اجرايي كه داشتي خوب درنيومده
من فكر كنم يه طرح جديد بزن
موفق تر باشي

MrHossein

Well-Known Member
از نظر همه دوستان ممنونم فکر کنم باید روی یک طرح جدید وقت بذارم که مفهوم مورد نظرم رو القا کنه
ولی بازهم ویرایش طرح رو میذارم . صبر کنید این امتحانم هم بدم

MrHossein

Well-Known Member
سلام. از همه دوستان عزیز معذرت میخوام. لینک تصویر اصلاح شده رو عوض کردم امیدوارم مشکل حل شده باشه.
خوشحال میشم نظرتون رو درباره تصویر ویرایش شده ببینم.

MohammadGh

Well-Known Member
طرح اصلاح شدت زيبا شده
اشكالات طرح اوليت توي طرح دومت درست شد
موفق باشي

to remember sb

مدیر انجمن
سلام
خسته نباشید
به نظرم اون آقا تو تصویر به کل کار نمیاد ... نمیدونم ... نمیتونم بینشون ارتباط بر قرار کنم
بعد اینکه اون عکس کره زمینه ماه چیه بالای سر اون آقا اونم نمیپسندم :green:
ببخشید کلی ایراد گرفتم :green:
باقی کارو دوست دارم
موفق موفق باشید :paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا