.::یه گله کوچیک::.

arashonline

Well-Known Member
اهان... همون ديگه ... بنده خدا باوركن ديگههر وقت مي خواد از اين وع كارها بزنه ياد اين حرفا مي افته

انتقاد بايد سازنده باشه نه اينكه با شكلك و حرفهاي مسخره

اميدوارم مشكلشون حل بشه

اميدوارم هميشه اين طوري باشه كه شما ميگي !! :wink:

MAJOR

Well-Known Member
نکته

خوب اگه خدا بخواد دوستان دارن متوجه می شن و کمکم با من همراه می شن البته من به تعداد کمی از این موارد اشاره کردم کافی شما برین توی جستجو و کلمات دزد کار دیگران بلند کردن کار خودت رو جستجو کنید و نتیجه ای رو که من گرفتم بگیرید
باتشکر از لطف همگی SH_ZAHRA جان من منتظر pm شما دوست عزیز هستم و خیلی خوشحال می شم نظرت رو دریافت کنم .

mostafa_cs

Well-Known Member
دوست عزیز این طور انتقادات و حرفها متاسفانه در صحبتهای روزمره ما و حتی با رفیق فابریکهامون هم پیش میاد و ممکنه گهگداری کسی یه چیزی از دستش در بره و به یکی دیگه بگه و شاید هم طرف مقابل ناراحت بشه حالا چه برسه اینجا که کمتر کسانی همدیگه رو میشناسن!
خوب البته تا حدودی هم شاید حق با شما باشه ولی اونقدرها هم موضوع مهمی نیست که بهش دامن زد و به قول خودتون یه گله ی کوچیکه!

gmax.gif

hamid ir

Well-Known Member
خوب اگه خدا بخواد دوستان دارن متوجه می شن و کمکم با من همراه می شن البته من به تعداد کمی از این موارد اشاره کردم کافی شما برین توی جستجو و کلمات دزد کار دیگران بلند کردن کار خودت رو جستجو کنید و نتیجه ای رو که من گرفتم بگیرید
باتشکر از لطف همگی SH_ZAHRA جان من منتظر pm شما دوست عزیز هستم و خیلی خوشحال می شم نظرت رو دریافت کنم .
من گفتم توی این لینکهایی که دادید فقط یه موردش اونم نه به صورت حاد مشاهده شد.چیز خاصی نبوده

farzadbb

Member
دوست عزيز در بعضي مواقع با کاربرا برخورد ميشه اما اگه يکم دقت کني دليلش کاملا واضحه .
هيچ تايپيکي پاک نشده و هيچ کسي بن نشده مگر اينکه حرفي بر خلاف قوانين ( که البته قوانين منطقي هم هستند ) زده شده باشه .
حداقل تو انجمن هاي گرافيک 2 بعدي من تا به حال به هيچ موردي بر نخوردم .
پيشکسوت هاي اين انجمن و همه ي انجمن هاي ديگه پيش ما از احترام ويژه اي برخورداند و همه دوسشون داريم و اگه حرفي ميزنند نيتشون خيره .
شايد خيلي مسايل و مشکلات تو جامعه باشه ولي راه حل مقابله با اونها دوري از اجتماع نيست ؟!
شما هم بهتره جرات و جسارت به خرج بديد و سعي کنيد با اين مشکلات نه در اينجا بلکه در همهي صحنه ها مقابله کنيد .

موفق و سربلند باشيد
فرزاد

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من بدون توجه به لینکهایی که شما دادی و طبق صحبتهایی که تو پست اول کردی اینا رو میگم:

در مورد ایجاد تاپیک و جسارت و ...!!! که فکر نمیکنم مشکل حادی باشه و اصلا نیازی هم به جسارت نداره! شما یا هر یوزر دیگه ای میتونه با خیال کاملا راحت تاپیک ایجاد کنه و این حق طبیعیه یوزرهای سایته. مدیرای انجمنها هم سعی میکنن با افرادی که قصد توهین صاحب تاپیک یا طرحش رو دارن برخورد کنن.

در مورد قرار دادن طرحهای دیگران هم مطمئن باش تا کسی با منطق و دلیل کافی و واقعی ادعا نکنه که مثلا فلان طرح از جایی برداشته شده و برای کسی بوده ادعای اون فرد قبول نمیشه. ولی تا حالا متاسفانه چند مورد پیش اومده که مثلا از جای دیگه طرح به اسم خودشون گذاشته میشه و اثبات هم میشه که واقعا اینطوری بوده. در این صورت چاره ای به جز بن کردن فرد باقی نمیمونه چون جزو قوانین سایته.

در مورد پیشکسوت و تازه وارد هم به نظر من احترام برای هر دو واجبه و فرقی نمیکنه. در مورد اطلاعات هم که نمیشه سابقه حضور تو یه فروم یا انجمن رو ملاک درستی قرار داد. من همیشه این مثال رو میزنم تو این مورد خاص. یوزری به اسم lip (اگه اشتباه نکرده باشم!) هست که تعداد پستهاش زیر 100 تاست ولی الان مدتهاست که تو سایت عضوه و اطلاعاتش هم در مورد چاپ حرف نداره و من به شخصه مشکلاتم رو با ایشون مطرح میکنم. پس سابقه نمیتونه ملاک اطلاعات باشه ولی خوب تا بوده همین بوده که اگر یه نفر تو یه جایی بیشتر از بقیه سابقه داشته بقیه به خاطر زحمتهایی که برای اون مکان کشیده براش احترام بیشتری قائل بودن و این هم بد نیست.

ببخشید طولانی شد.
موفق باشید
سارا

جدیدترین ارسال ها

بالا