AliReza Bahrami
مدیر انجمن
سلام خدمت همه ی دوستان
کارها زیاد هستند و وقت نمیشد آپ کنیم
یه تایم واسه استراحت پیدا شد گفتیم یکم از کارهارو آپ کنیم!
طراحی این کارها هم به عهده ی من و مصطفی blackdragon بوده و انشاالله ادامه داره
کارها رو به همراه توضیح هر کدوم مگذازم:
به دلیل اینکه توی یک پست بیشتر از 5 کار رو نمیشه آپ کرد و زیاد بودن کارها ؛ بقیه کارها در سرور مجید آنلاین آپلود شد!
5 تا از کارها توی پیوست جداگانه هست! اون کارها هم کارت ویزیت های علی زیبایی(تکتا) خواننده هست که ایده پلی و پاز موزیک بود! که ساده و روان سعی کردم به مخاطب منتقل بشه مفهوم
+ کاور آهنگ بنالم!
این کار رو برای یکی از بچه های گل بخش 3بعدی سوین عزیز زدم ! که خودشون خوشش اومد !
البته باز جای کار داشت برای بهتر شدن! انشاالله دفعه بعدی ...:دی
لوگوی " خانه موی اصفهان " به سفارش خود موسسه که توضیح خاصی نداره...
این هم تابلوی مطبشون که البته با شکل متفاوت تر بنر خارجی این طرح اجرا شده ! اما به درخواست خود مشتری من با تغییرات اجراش کردم!
لوگو و طرح کاور و داخل لیبل سی دی گروه موسیقی پتک هست ! که کار داخل کاور رو قرار ندادیم انشاالله اون هم اضافه میکنیم
این هم اضافه کنم که کار کاور کاملا نقاشی دیجیتال هست و مصطفی زحمت رنگ آمیزی و طراحی رو
کارت ویزیت آرایشگاه موکآت
این هم لوگوی pizzaverkko هست که به صورت دیجیتال و اینترنتی و .. ثبت سفارش دارن که سعی بر شبکه بودن و دیجیتالی بودن یکی از قسمتهای اون کردیم تا بشه این رو به مخاطب القاء کرد
این هم یک کار برای ایران فیلم برای روی جلد تقویم طراحی شد
لوگوتایپ " یاقوت سبز " نیاز به توضیح خاصی نداره ...
ست اداری فیدار صنعت که خیلی از بخش هاش رو هم قرار ندادم مثل پاکت نامه آ5 و.. . این هم یه بخش از این پروژه
قالب وب سایت سی استور
این 2 کار هم یکم عجله ای زده شد که مورد پسند قرار نگرفت ... یکم کوتاهی شد از سمت خودمون
کارت ویزیت علی زیبایی"تکتا" + کاور
کارها زیاد هستند و وقت نمیشد آپ کنیم
یه تایم واسه استراحت پیدا شد گفتیم یکم از کارهارو آپ کنیم!
طراحی این کارها هم به عهده ی من و مصطفی blackdragon بوده و انشاالله ادامه داره
کارها رو به همراه توضیح هر کدوم مگذازم:
به دلیل اینکه توی یک پست بیشتر از 5 کار رو نمیشه آپ کرد و زیاد بودن کارها ؛ بقیه کارها در سرور مجید آنلاین آپلود شد!
5 تا از کارها توی پیوست جداگانه هست! اون کارها هم کارت ویزیت های علی زیبایی(تکتا) خواننده هست که ایده پلی و پاز موزیک بود! که ساده و روان سعی کردم به مخاطب منتقل بشه مفهوم
+ کاور آهنگ بنالم!
این کار رو برای یکی از بچه های گل بخش 3بعدی سوین عزیز زدم ! که خودشون خوشش اومد !
البته باز جای کار داشت برای بهتر شدن! انشاالله دفعه بعدی ...:دی
لوگوی " خانه موی اصفهان " به سفارش خود موسسه که توضیح خاصی نداره...
این هم تابلوی مطبشون که البته با شکل متفاوت تر بنر خارجی این طرح اجرا شده ! اما به درخواست خود مشتری من با تغییرات اجراش کردم!
لوگو و طرح کاور و داخل لیبل سی دی گروه موسیقی پتک هست ! که کار داخل کاور رو قرار ندادیم انشاالله اون هم اضافه میکنیم
این هم اضافه کنم که کار کاور کاملا نقاشی دیجیتال هست و مصطفی زحمت رنگ آمیزی و طراحی رو
کارت ویزیت آرایشگاه موکآت
این هم لوگوی pizzaverkko هست که به صورت دیجیتال و اینترنتی و .. ثبت سفارش دارن که سعی بر شبکه بودن و دیجیتالی بودن یکی از قسمتهای اون کردیم تا بشه این رو به مخاطب القاء کرد
این هم یک کار برای ایران فیلم برای روی جلد تقویم طراحی شد
لوگوتایپ " یاقوت سبز " نیاز به توضیح خاصی نداره ...
ست اداری فیدار صنعت که خیلی از بخش هاش رو هم قرار ندادم مثل پاکت نامه آ5 و.. . این هم یه بخش از این پروژه
قالب وب سایت سی استور
این 2 کار هم یکم عجله ای زده شد که مورد پسند قرار نگرفت ... یکم کوتاهی شد از سمت خودمون
کارت ویزیت علی زیبایی"تکتا" + کاور
پیوست ها
-
Ali takta business card - green.jpg433.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3
-
Ali takta business card - orang.jpg422.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4
-
Ali takta business card - red.jpg402.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3
-
Ali takta business card - viole.jpg420.9 کیلوبایت · بازدیدها: 6
-
cover-ali-takta.jpg129.2 کیلوبایت · بازدیدها: 13