بی بی کد یه کار شبیه کار داوود

sallarmelli

Active Member
خیلی از نور پرداز کار داوود خوشم اومد برای همین سعی کردم یه کار شبیه اون انجام بدم ولی مطمئنن خیلی راه است .:)
راستی چرا image sampler من به جای DMC , QMC هست؟:-?:lol:
پرده منو خیلی اذیت کرد وقتی از DMC استفاده می کردم به همراه catmullrom پرده خراب می شد به کتاب وی ری مراجعه کردم توی عکساش اشاره شده بود که از soften استفاده بشه در چنین موارد مشابه ای... همین کار را کردم خوب شد ولی بقیه چیزها blur می شد به همین خطر پرده را soften رندر کردم بقیه چیزها را با catmullrom و توی Potoshop گذاشتم روی هم کسی از دوستان راه ساده تری-- خصوصا داوود خودش که همین پرده را داشت-- می دونه؟ :?:
در ضمن وقتی از bolean استفاده کردم تاکتابخانه را بسازم گوشه در هم تداخل داشت و در رندر اون گوشه متریال سیاه شد شماره 1
در مورد 2 --سایه کتابها روی دیوار ایجاد نمی شد و برای همین تخت به نظر می رسه کتابها از دیوار فاصله داشند آیا باید سایه بندازن یا نه؟:lol:
در مورد 3 --لبه کتاب جلوتر از قفسه است چرا با وجود اینکه نور از بالا میاد سایه ایجاد نکرده؟من توی فتوشاپ دستی سایه دادم که کار غلطیه چون اگه آبجکت ها زیاد باشند این کار منطقی نیست:paint:
دوستان علاوه بر اینکه نظر می دن لطفا راهنمایی هم یادتون نره چه طور می شه این ایرادات را برطرف کرد؟:wink:

آخرین ویرایش:

emadmax

Well-Known Member
سلام

خسته نباشی کار خوبی شده .

واما بعد :
- روی کف سازی بیشتر کار میکردی که اینقدر مصنوعی نباشه.
- پشت پنجره یه عکسی، منظره ای ، ساختمونی چیزی میزاشتی بهتر میشد.
- سعی کن همیشه از ambient occlusion برای بهبود سایه ها استفاده کنی.

موفق باشی

سلام
هر وقت خواستی پیشرفتی از خودت نشون بدی اصلا رو کارهای من مانور نده....:lol:خداوکیلی اینقدر آدم حرفه ای تو این سایت کاراشونو گذاشتن تو گالری بعد شما اومدید کار افتضاح ما رو برای نمومه انتخاب کردین:lol::wink:
این کاری که ما زدیم مشکل داشت یه کم مخصوصا دسته مبل که رفته تداخل پیدا کرده رندر جدیدو گذاشتم برادر
ببینید
http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=77233&d=1330592857
و اما در مورد کار شما خوشحالم که با جدیت پیشرفتو دارم میبینم اورین :rose:
تنظیمات رندرتو یه عکس بگیر ببینیم چکار کردی همچنین از فضای اتاقت تا بهتر بتونیم کمکت کنیم

sallarmelli

Active Member
ambient occlusion

سلام

خسته نباشی کار خوبی شده .

واما بعد :
- روی کف سازی بیشتر کار میکردی که اینقدر مصنوعی نباشه.
- پشت پنجره یه عکسی، منظره ای ، ساختمونی چیزی میزاشتی بهتر میشد.
- سعی کن همیشه از ambient occlusion برای بهبود سایه ها استفاده کنی.

موفق باشی

تيك ambient occlusion روشن ولي نمي دونم چه طور مي شه تاثيرش ببينم يا حتي خودش رو... با ambient occlusion در منتال آشنا هستم ولي نمي دونم چه طور گزينه ها تنظيم بشوند كه تاثيرش ديده بشه
:-?:-?:-?

sallarmelli

Active Member
سلام
هر وقت خواستی پیشرفتی از خودت نشون بدی اصلا رو کارهای من مانور نده....:lol:خداوکیلی اینقدر آدم حرفه ای تو این سایت کاراشونو گذاشتن تو گالری بعد شما اومدید کار افتضاح ما رو برای نمومه انتخاب کردین:lol::wink:
این کاری که ما زدیم مشکل داشت یه کم مخصوصا دسته مبل که رفته تداخل پیدا کرده رندر جدیدو گذاشتم برادر
ببینید
http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=77233&d=1330592857
و اما در مورد کار شما خوشحالم که با جدیت پیشرفتو دارم میبینم اورین :rose:
تنظیمات رندرتو یه عکس بگیر ببینیم چکار کردی همچنین از فضای اتاقت تا بهتر بتونیم کمکت کنیم

تشكر
متوجه اون دسته مبل شدم در ضمن چرم مبل ها يكم يا نويز داره يا بامپ . نمي دونم.راستي شيشه روي ميز هم انعكاسش زياده چون قسمت آبي پشت ميز به راحتي و به خوبي ديده نمي شه مثل آيينه شده.راستي نورهات چي هستن چوب هاي كف هم خيلي با حالن كار دوم خيلي بهتر شده ولي من هنوز با انعكاس شيشه مشكل دارم شيشه روي ميز
من توي كارم يه direct light به عنوان خورشيد يه vray light پشت پنجره و يه vray light از سقف به اندازه ي سقف كه مستقيم به سمت پايين مي تابه
در ضمن enviroment روشنه ولي هيچ تاثيري نداره
در ضمن فضاي كارت خيلي انسانيه به همين خاطر دوستش دارم خودت رو هم دست كم نگير :rose:
تنظيمات رو سعي مي كنم در اولين فرصت دسترسي به اينترنت پر سرعت بذارم
راستي تو با پرده هيچ مشكلي نداشتي؟

آخرین ویرایش:
اون مجسمه را حذفش کن....در رندر جدیدت :-?
این مبلا رو خودت مدل زدی اگه زدی اشکال نداره در رندر جدید هم ازش استفاده کن اما اگه مدل اماده هست از مبلهای دیگه استفاده کن تا با محیط بخونه
سالار ملی پست پروداکشن یادت نره حتما خوب یادش بگیر که رندر رو از زمین به عرش میرساند
جناب عماد هم که فرمودند ambient occlusion رو حتما فعال کن

تشكر
متوجه اون دسته مبل شدم در ضمن چرم مبل ها يكم يا نويز داره يا بامپ . نمي دونم.راستي شيشه روي ميز هم انعكاسش زياده چون قسمت آبي پشت ميز به راحتي و به خوبي ديده نمي شه مثل آيينه شده.
در ضمن فضاي كارت خيلي انسانيه به همين خاطر دوستش دارم خودت رو هم دست كم نگير :rose:
تنظيمات رو سعي مي كنم در اولين فرصت دسترسي به اينترنت پر سرعت بذارم
راستي تو با پرده هيچ مشكلي نداشتي؟
بامپش زیادی بود کمش کردم در رندر جدید نویز نیست
تکسچر کف رو هم بگم اگر در نماهای خاصی ازش استفاده بشه خیلی خیلی خودشو نشون میده این یکی از تکسچرهای خاص و منحصر به فردی هست که من دوستش دارم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم ولی دیدم کارهایی که با این تکسچر استفاده شده و 40 % تحصین کار رو به خود اختصاص داده
در ضمن من نویز گرفتنم در حد تیم ملی برزیله نویزهای کارها بروبچ رو چنان میزنم تو گوشش که به داود نویز کش معروف شدم:green:

آخرین ویرایش:

emadmax

Well-Known Member
ساده ترین روش برای اعمال ambient occlusion استفاده ار MantalRay هست که خیلی سریع و ساده میشه باهاش کار کرد. من همیشه کارام رو با VRay رندر میگیرم و با منتال ری هم occlusion رو اضافه میکنم.

............... داود نویز کش ...............:green:

دقیقا . . . :clap:

آخرین ویرایش:
ساده ترین روش برای اعمال ambient occlusion استفاده ار MantalRay هست که خیلی سریع و ساده میشه باهاش کار کرد. من همیشه کارام رو با VRay رندر میگیرم و با منتال ری هم occlusion رو اضافه میکنم.
خیلی ترفند جالبیه به همین راحتی ؟؟؟من منتال کار نکردم اصلا با متریالهاش تداخل نمیکنی وقتی از ویری به منتال میری و occlusion رو اوکی میکنی ؟؟؟؟بعد زمان رندر منتال وقتی occlusion رو فعال میکنید با ویری فرقی داره ؟؟؟

sallarmelli

Active Member
اون مجسمه را حذفش کن....در رندر جدیدت :-?
این مبلا رو خودت مدل زدی اگه زدی اشکال نداره در رندر جدید هم ازش استفاده کن اما اگه مدل اماده هست از مبلهای دیگه استفاده کن تا با محیط بخونه
سالار ملی پست پروداکشن یادت نره حتما خوب یادش بگیر که رندر رو از زمین به عرش میرساند
جناب عماد هم که فرمودند ambient occlusion رو حتما فعال کن

دوستان AO فعاله
يكي بگه تنظيماتش رو روي چند بذارم خوبه؟
در ضمن color mapping همه چيز پيش فرضه فقط bright multiplier روي 0.7 هستش.:neutral:

sallarmelli

Active Member
ساده ترین روش برای اعمال ambient occlusion استفاده ار mantalray هست که خیلی سریع و ساده میشه باهاش کار کرد. من همیشه کارام رو با vray رندر میگیرم و با منتال ری هم occlusion رو اضافه میکنم.

درود بر تو
اين كار را چه طور انجام ميدهي مي توني يه آموزش بدهي اولين بار چنين چيزي رو مي شنوم لطفا بيشتر توضيح بده
باز هم ممنون كه نظر مي دهي و راهنمايي مي كني.

دوستان AO فعاله
يكي بگه تنظيماتش رو روي چند بذارم خوبه؟
در ضمن color mapping همه چيز پيش فرضه فقط bright multiplier روي 0.7 هستش.:neutral:
خب پیشنهاد
کتاب جامع وی ری رو حتما مطالعه کن و جناب استاد عارف هم که همه چیزو سهل کرده و تاپیکشو کاملا جامع راه انداخته اینطوری پیشرفتتون مثال زدنی میشه

color mapping رو روی reinhard بزارید multiplier رو 1 یا1.1 بزار burn رو هم 0.35 یا 0.40 بزار
گاما هم 2یا 2.2 بزار

sallarmelli

Active Member
خب پیشنهاد
کتاب جامع وی ری رو حتما مطالعه کن و جناب استاد عارف هم که همه چیزو سهل کرده و تاپیکشو کاملا جامع راه انداخته اینطوری پیشرفتتون مثال زدنی میشه

color mapping رو روی reinhard بزارید multiplier رو 1 یا1.1 بزار burn رو هم 0.35 یا 0.40 بزار
گاما هم 2یا 2.2 بزار

تشكر
دوستان در مدرسه گرافيكي بود ،،،،،درست يادم نيست :lol: مي گفتند داخلي روي linear باشه خارجي روز روي expontional باشه و شبش روي reinhard .

چشم با اين حال اين رو هم تست مي كنم.

حق باشماست مبل ها رو خودم نساختم وقتي با دقت نگاه كردم به خاطر رنگ سفيدشون در يه زمينه ي سفيد مثل ديوار سفيد يا نور سفيد خودشون را نشان نمي دهند
ولي من درست متوجه نشدم كه منظورت رنگشون بود يا فرمش؟
:paint:

sallarmelli

Active Member
لطفا برای دیدن آموزش به این صفحه مراجعه کنید

سلم و درود بر شما آقا عماد
اين دفعه اين دكمه تشكر به تنهايي جواب نمي ده مي بايست تشكر ويژه مي كردم واقعا ممنون
ولي يه نكته اي توش هستش اينكه روي proxy ها جواب نمي ده راه حلي هم براي اين دارين يا اينكه بايد از مدل واقعي استفاده كنيم
باز هم تشكر از نوع ويژه

hossein j j

Active Member
سلام آقا سالار ملی ...
واقعا کار های جدیدت نسبت به اون کار قبلی پیشرفت چشمگیرتو نشون می ده ...
مشخصه که خیلی تلاش کردی و این زحمتت تحسین بر انگیزه ...
از نکته سنجیت برای ایجاد اون سایه خیلی خوشم اومد و به من یه درس بزرگ دادی ...
فقط یه نقد کوچولو : به نظرم اون گلدون کنار پنجره خیلی طبیعی در نیومده و میتونی بیشتر روش کار کنی ...
به امید پیشرفت روز افزونت رفیق شفیق ... :rose:

sallarmelli

Active Member
سلام دوستان من یه سوال توی پست اول کردم کسی جواب نداد دوباره مجبور شدم بپرسم کسی می دونه برای image sampler از چی استفاده کنیم که چنین مشکلی پیش نیاد و با یکبار رندر به نتیجه مطلوب برسیم؟
با تشکر

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام سردار:green: خوبی؟
*****عنوان مناسب+توضیحات کامل+رعایت قوانین*****

راستی چرا image sampler من به جای DMC , QMC هست؟:-?:lol:
QMC مخففQuantum Monte Carlo هست
همین فقط اسمش تغییر کرد و شد DMC هر 2 یکی هست. Quantum Monte Carlo همون Brute Force هست که یه انجین Unbase هست.
رم کمی مصرف میکنه .قدرت دیتیل پردازی بی همتا اما نویز زیاد داره و برای رندر خوب باید زمان زیادی رو صرف رندر بکنه.توی Archinterior 4 اورموشن همش تمرین هاش با این هست.

catmullrom در صورتی استفاده بکن که دیتیل بخوای.بیشتر جاها michel netravali جواب بهتر میده و دقت بکن توی کالر مپینگ 3 تا تیک بالایی رو بزنی تا خط سفید نیافته دور نقاط سفید.

در ضمن وقتی از bolean استفاده کردم تاکتابخانه را بسازم گوشه در هم تداخل داشت و در رندر اون گوشه متریال سیاه شد شماره 1
بولین به نظرم بزرگترین اشتباهات و افتضاحات مکس هست که هنوز نتونستن باگ هاشو بگیرن.البته دیگه نمیشه اسمشو باگ گذاشت.توش گربه رفته!
برو تو تنظیمات ادیت پلی و از حالت Smooth درش بیار درست میشه.

در مورد 3 --لبه کتاب جلوتر از قفسه است چرا با وجود اینکه نور از بالا میاد سایه ایجاد نکرده؟من توی فتوشاپ دستی سایه دادم که کار غلطیه چون اگه آبجکت ها زیاد باشند این کار منطقی نیست:paint:
اگه دیتیل زیاد میخوای پس به لینک امضام ( کتاب جامع ویری برو.اونجا با عکس توضیح کامل دادم.

من قاطی کردم کدوم رندر تو هست کدوم ماله داوود ... اگه تصویر کسی رو میزاری توی کارت اونم توی پست اول حتما نام صاحب اثر رو باید بیاری.

در کل رندرت خوب شده. منتظر کارهای بهتر هستیم.یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا