یه کاراکتر کارتونی(اولین کارمه)

Farrokh

Active Member
دوست من اگه تازه كار هستيد و داريد مدل سازي تمرين ميكنين مشكلي نيست ولي در غير اين صورت ساختن مدل بي فايدست و هيچ سودي به حال هيچ كسي نداره. مگر اينكه آموزشش رو بزاي يا انيميشني ازش بسازي و قدرت خودت رو در ضمينه انيمشن كه مبناي پيدايش اين نوع نرم افزارهاست افزايش بدي.
وقتي فكر ميكنم ميبينم هيييييچ فايده اي نداره كه بيام مدل بسازم و بزارم دوستان ببينن يا رندر هاي جور واجور بگيرم. قبلا هم گفتم و الان هم ميگم. انيميشن و جلوه هاي ويژه نياز ماست نه مدل ماشين و كاراكتر و ...(البته باسه دوستاني كه سطحشون بالاتر از متوسطه و تو مجيد آنلاين هم كم نيستن).
راستي منظورم از اينكه كامل نيست. هم تكسچر و هم محيط و هم نور و هم انيميشن و هم شخصيت و هم هزار تا چيز ديگه .
مخلص بروبچز cg خور هم هستيم.:wink:

دوست عزیز
هر کسی به یک چیز علاقمنده
و توی یک چیز متخصص می شه
یکی انیمشن
یکی نور پردازی
یکی رندر
یکی تکسچرینگ
یکی مدلینگ و . . .

این خیلی حرف ساده لوحانه ای هست که بگی نرم افزار های سه بعدی برای انیمیشن ساخته شدند
مگر در جهان کار های استیل ایمیج کم هست که به عنوان بهترین کار ها از طرف صاحب نظر ها انتخاب می شه؟

انیمیشن هم فقط و فقط یکی از خروجی های این نرم افزار های قدرتمند هست

شما اگه دوست داری انیمیشن کار کنی خوب برو بکن
ولی حق نداری دیگرون رو دلسرد کنی و کارشون رو کم جلوه بدی
بر عکس
باید سعی کنی انگیزه ی کار کردن رو توی اطرافیانت بالا ببری
شاید ایشون دوست داشته باشه یه مدلر حرفه ای بشه
چه اشکالی داره ؟

چرا دیگران رو از کاری که دوست دارن بکنن دلسرد می کنی؟

اگه فک می کنی نیاز روز این صنعت انیمیشنه خیلی خوب
بچرخ و یه گروه دست و پا کن که انیمیشن بسازی باهاشون
اونوقت بشین نگاه کن که آیا توی گروهت نیاز به یه مدلر حرفه ای نداری؟
نیاز به یه تکسچر من حرفه ای نداری؟
نیاز به یه ریگر حرفه ای نداری؟
نیاز به یه نور پرداز حرفه ای نداری؟

فقط انیماتور لازم داری؟

amin2001

Active Member
دوستان عزیز لطفا اجازه بدید تاپیک به موضوع مربوطش که در مورد کاراکتری که ساخته شده برگرده

hosienmax100

3D Artist
مدلسازی خوبی انجام دادید /

خیلی جالبه به نظرم /

کارهای رئال هم انجام دادید ؟ (مادلینگ )

در کل موفق باشی

1835ali

Well-Known Member
دوست عزیز کارت قشنگه حالا که یه دونه برای اموزش از روی مدل زدی یه چند تا هم خودت بزن تا حرفه ای بشی اینجا هم کاراتو بزار تا همه حال کنیم
یا علی:d

mkf.cgi

Member
آقا علي و داش فرخ عزيز:
اول اينكه اگه كسي رو دلسر كردم يا فكر كرده توهين كردم عزر ميخوام.
دوم اينكه يه انيميشن خوب بدون داشتن يه مدل خوب و اصلا يه گروه خوب امكان پذير نيست پس من نميگم مدل ساز نباشه ! ميگم همه شدن مدلساز. به خدا همه شدن مدل ساز... پس كي ريگ كنه؟ كي انيميت كنه؟ كي جلوه هاي ويژه بسازه؟ اگه نسخه هاي قديمي مكس رو داشته باشين يه انيميشن زيبا داخلشون هست كه فقط با دو سه تا مكعب ساخته شده!!
آقا فرخ عزيز اين حرف شما كه خيلي ساده لوحانه تره!
درسته استيل ايميج ها خيلي خوبن و زيبان و صاحب نظر ها فقط و فقط ميگن قشنگه و كارش درسته ولي نون و آب كه استيل ايميج نميشه!
يه هنرمند نقاش مياد با قلمو و رنگ ها و بوم به اثر خلق ميكنه.. حالا ما بيام با يه برنامه سه بعدي كه بعد سوم و نور و سايه و .. در اختيارمون گذاشته يه كار بزنيم به به چه چه كنيم؟ اين زشت نيست؟ اگه ميگم مبناي پيدايش اين برنامه ها انيميشن بوده واقعا درسته. وقتي به هيچ قانع باشي كه نميتوني پيشرفت كني. همينطور سر جامون ميمونيم و درجا ميزنيم.:-?

آقا اصلا ميخوام بگم كار رفيقمون حرف نداره تك تكه. ايشون خودش ميگه مرديم از بس ماشين ساختيم!!!چرا نگم بهتره مدلسازي رو فعلا كنار بزاره و انيميشن رو شروع كنه.
تازه اگه تازه كار بود من هيچ وقت اين بحث رو شروع نميكردم.....

شركت؟ شما نگران نباش..پيگيرش هستم...
----------------------------
آقا علي گل شما كه خيلي ساله با مكس كار ميكني چرا حالا اين مدل رو ساختين ؟ :sad:

دوست خوبم آقا معين گل رو ميگم. با اينكه تازه كاره هنوز عضو فروم نشده بود يه كاراكتر اردك ساخت و ريگش كرد و ميخواست كه استاديوم براش بسازه كلي ايذه تو سرش بود. حال به خدا من يكي كه خجالت ميكشم بيام يه مدل پيش پا افتاده بسازم و كلي هم باهاش حال كنم و بگم دارين بهش توهين ميكنين!!!.
در ضمن اگه جنبه انتقاد رو ندارين اينجا كار نذارين.
===================================================
مدل شما مشكل نداره اما وقتي مثلا اين كاراكتر در حال يه كاري و در يه محيطي باشه كه بشه روش نظر صحيح داد. نه يه عكس كله و كلي افتخار...
اميدوارم از حرف هام ناراحت نشين و روش خوب فكر كنين.
موفق باشيد.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
من اگه اولین کارم این میبود پرواز میکردم . برای کار اول که خیلی عالیه . راستشو بگو . کار اولته ؟ :rose:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
آقا علي و داش فرخ عزيز:
اول اينكه اگه كسي رو دلسر كردم يا فكر كرده توهين كردم عزر ميخوام.
دوم اينكه يه انيميشن خوب بدون داشتن يه مدل خوب و اصلا يه گروه خوب امكان پذير نيست پس من نميگم مدل ساز نباشه ! ميگم همه شدن مدلساز. به خدا همه شدن مدل ساز... پس كي ريگ كنه؟ كي انيميت كنه؟ كي جلوه هاي ويژه بسازه؟ اگه نسخه هاي قديمي مكس رو داشته باشين يه انيميشن زيبا داخلشون هست كه فقط با دو سه تا مكعب ساخته شده!!
آقا فرخ عزيز اين حرف شما كه خيلي ساده لوحانه تره!
درسته استيل ايميج ها خيلي خوبن و زيبان و صاحب نظر ها فقط و فقط ميگن قشنگه و كارش درسته ولي نون و آب كه استيل ايميج نميشه!
يه هنرمند نقاش مياد با قلمو و رنگ ها و بوم به اثر خلق ميكنه.. حالا ما بيام با يه برنامه سه بعدي كه بعد سوم و نور و سايه و .. در اختيارمون گذاشته يه كار بزنيم به به چه چه كنيم؟ اين زشت نيست؟ اگه ميگم مبناي پيدايش اين برنامه ها انيميشن بوده واقعا درسته. وقتي به هيچ قانع باشي كه نميتوني پيشرفت كني. همينطور سر جامون ميمونيم و درجا ميزنيم.:-?

آقا اصلا ميخوام بگم كار رفيقمون حرف نداره تك تكه. ايشون خودش ميگه مرديم از بس ماشين ساختيم!!!چرا نگم بهتره مدلسازي رو فعلا كنار بزاره و انيميشن رو شروع كنه.
تازه اگه تازه كار بود من هيچ وقت اين بحث رو شروع نميكردم.....

شركت؟ شما نگران نباش..پيگيرش هستم...
----------------------------
آقا علي گل شما كه خيلي ساله با مكس كار ميكني چرا حالا اين مدل رو ساختين ؟ :sad:

دوست خوبم آقا معين گل رو ميگم. با اينكه تازه كاره هنوز عضو فروم نشده بود يه كاراكتر اردك ساخت و ريگش كرد و ميخواست كه استاديوم براش بسازه كلي ايذه تو سرش بود. حال به خدا من يكي كه خجالت ميكشم بيام يه مدل پيش پا افتاده بسازم و كلي هم باهاش حال كنم و بگم دارين بهش توهين ميكنين!!!.
در ضمن اگه جنبه انتقاد رو ندارين اينجا كار نذارين.
===================================================
مدل شما مشكل نداره اما وقتي مثلا اين كاراكتر در حال يه كاري و در يه محيطي باشه كه بشه روش نظر صحيح داد. نه يه عكس كله و كلي افتخار...
اميدوارم از حرف هام ناراحت نشين و روش خوب فكر كنين.
موفق باشيد.

با اجازه آقا امین ....
واقعا هر کاری میکنم نمیتونم بی احترامیه این شخص رو تحمل کنم...
--------
کی به به و چه چه کرد؟
به به و چه چه رو دوستان دارن میکنن .

چرا تاپیکو به بیراهه میکشی؟؟

کار من زشته؟؟؟؟
اصلاً معنی این کلمه رو میفهمی ؟؟

فکر میکنی داری چی میگی ؟؟؟

فکر میکنی داری p.m میدی؟ نه خیر اینجا یه جای عمومیه

کار شما که زشت تر که صراحتاً داری به کارم توهین میکنی و اونو بی ارزش خطاب میکینی

هنوز به شما یاد ندادن که کار کسی رو با کسی دیگه رو مقایسه نکنی؟

میای تو تاپیک کار من ؛ اونو بی ارزش خطاب میکنی و اونو با کار دیگران مقایسه میکنی؟؟؟

برو قوانین سایت رو بخون ....

شما فرق توهین با انتقاد رو میفهمی؟؟

همه دوستان از کارم استقبال کردن و نقاط ضعفش رو هم گفتن؛ ولی هیچکدوم نگفتن که کارتون پیش و پا افتادست..

شما از اون آدمایی هستی که نیاز به مدلساز نداری و دم به دقیقه از مدل های آماده استفاده میکنی

من دلم برات میسوزه که با این حرفا داری وجه ی خودتو تو سایت خراب میکنی

چه قدر باحاله این کار شما...
هر چی دلت میخواد میگی الا انتقاد و حرف حساب ؛ بعد توقع داری که کسی ناراحت نشه...

درضمن من رو حرفای حساب فکر میکنم ... نه حرقایی بی حسابی که بینش چند تا توهین میشه به آدم...

واسه بقیه حرفات هم میسپرمت به بقیه ...

mkf.cgi

Member
.....
1- توهيني در كار نيست.
2- من سطح شما رو بالاتر از اين حرف ها ميبينم از اولين كار كاراكترتون معلومه كه مدلر خوبي هستين.
3- تا به حال از مدل هاي آماده استفاده نكردم.
4- من ميخواي شما به وضع حالت راضي نباشي تا بتوني بيشتر پيشرفت كني و استعداد خودت رو در ضمينه هاي ديگه پرورش بدي.
5- تعريف و تمجيد بيخودي نميتونه باعث پيشرفت بشه. آره كار قشنگي شده و نه در اندازه علم شما..
6- من نيازي به جلوه و شخصيت مجازي ندارم
--------------------------------------------------
راستي اون رنگ پوست روي لباس به خاطر انعكاسه؟ خوب نشده.

جدیدترین ارسال ها

بالا