یه چیزی مثل بلاگ نیوز

parisaa

Member
اسم این نوع سایتها چیه:
لینک دهی( چون هر کسی میاد توش لینک مطلبی از وبلاگی دیگر را میگذارد همراه با خلاصه ای از آن مطلب)
وبلاگ گروهی(چون چندین نویسنده دارد)

آیا cms خاصی برای ساخت یه سایت این شکلی وجود داره(از نوع رایگان)

http://blognews.1bn.eu/

S4DEGH

Well-Known Member
آقا منم دنبال يك پرتال خبري هستم ! فقط خبر !

آجاكس باشه بهرته !

كسي سراغ داره ؟

mhofayyaz

Member
آقا منم دنبال يك پرتال خبري هستم ! فقط خبر !

آجاكس باشه بهرته !

كسي سراغ داره ؟
با سلام خدمت همه دوستان
در پاسخ آقا صادق بايد بگم كه من فارسي نيوز را امتحان كردم . واقعاً امكانات جالبي داره و به نظر من بهترين براي سايت خبري است . قالبش هم كه خيلي راحت درست ميشه . امكاناتش حرف نداره . مي تونيد امتحان كنيد

mhofayyaz

Member
در جواب شما بايد بگم كه فارسي نيوز امكاناتي فراتر از اين وبلاگ دارد . مي توانيد چند مدير ،‌ هزار خبرنگار و‌ هزار ويراستار تعيين كنيد كه فعاليت داشته باشند . مدير كه مديره ، خبرنگار خبر ارسال مي كنه و مي تونه خبر ارسالي خودش را ويرايش كنه، ويراستار هم مي تونه تمام مطالب تعريف شده را ويرايش كند .
سيستم ورد پرس و ام تي هم اينكارها را انجام ميدهند . كه اصلاً ورد پرس به سيستم وبلاگ گروهي مشهور است . ولي من براي شما فارسي نيوز را پيشنهاد مي كنم . چون هم وبلاگ درست مي كند و هم با كمي تغييرات يك سايت پيشرفته . اين هم نمونش :‌http://www.armans.info

parisaa

Member
این بلاگ نیوز چه فرقی با بقیه وبلاگهای گروهی داره؟

تو ورد پرس چطور می تونیم روی تیتر لینکی به اصل مطلب تو وبلاگ دیگر بدهیم؟

در ضمن یه سری امکانات دیگه مثل عضو گیری و اینکه هر عضو فقط در روز می تواند دو خبر بفرستد وجود دارد

mhofayyaz

Member
این بلاگ نیوز چه فرقی با بقیه وبلاگهای گروهی داره؟

تو ورد پرس چطور می تونیم روی تیتر لینکی به اصل مطلب تو وبلاگ دیگر بدهیم؟

در ضمن یه سری امکانات دیگه مثل عضو گیری و اینکه هر عضو فقط در روز می تواند دو خبر بفرستد وجود دارد

بازم مي گم كه فارسي نيوز امكاناتي فراتر از ورد پرس داره . اين كه شما فرموديد چطور روي تيتر لينكي به اصل مطب تو وبلاگ ديگر بدهيم . فارسي نيوز اين امكان را هم دارد

parisaa

Member
من از فارسی نیوز استفاده کردم
مشکل زیاد داره و خوب ازش پشتیبانی نمی شود

جدیدترین ارسال ها

بالا