یه چند تا طرح هست ....

sisosipo

Member
.:: و اما چند طرح جدید ::.

این طرهها کاره خودمه اون خدا رو توی نمایشگاه خودم به عنوان طرح برتر زدم و خیلی رای آورد و اینکه آخرش هدیه دادم به ...
از هیچ نظری نارحت نمیشم هر طرحی ایرادی داره و اینکه از همتون پیشاپیش ممنونم .
من این طرح هارو برا این طراحی کردم چون می خام بگم از هر چیزی که ما به اون دست رسی داشته باشیم می تونیم یک چیز جدید خلق کنیم چون می دونم اولین سوالی که به فکر شما می رسه اینه که طرح پوستر نمایشگاه چه ربطی به موضوع داره و ...
طرح ها ممکنه یکم کم رنگ باشن چون برای چاپ بوده مجبور شدم یکم روشن طراحی کنم چون توی چاپ چند درصد تیرگی داریم ...
نمیتونم تعداد کلمه های خدارو بگم چون خیلیه و یکم لایه هام جا بجاست ولی حدود 1000 تا هست .
از هیچ گونه براشی در طراحی خدا استفاده نشده و همه اونا به صورت تک تک جایگزین شده و حدود 6 ساعت طول کشیده بصورت پشت سر هم .

1 [miuc]41189045218[/miuc] 2 [miuc]81189045331[/miuc] 3 [miuc]91189045363[/miuc] 4 [MIUC]c1189045405[/MIUC] 5 [MIUC]b1189045444[/MIUC]

آخرین ویرایش:

alionline1366

Active Member
طرح اولی جالب شده طرح دومی خیلی ساده هست و خیلی جای کار داره طرح خدا رو هم که نمیبینم :green:

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
ولی من طرحی رو مشاهده نکردم .
میشه دوباره عکس رو به یه شیوه دیگه اینجا بزارین .
ممنون .

alionline1366

Active Member
کار خدا واقعا جالب شده خیلی ازش خوشم اومد وقتی که گذاشتید حسابی جواب داده

اون ساکسیفونه هم بد نشده ترکیب و چیدمان کار رنگبندی خوبی هم داره فقط اون موج اصلی آب که وسط کار هست یه جورایی با کار مچ نیست و چشم رو الکی منحرف میکنه

کار هکتور و سیسوسیپو رو سبکش رو دوست دارم ولی میتونست خیلی از این بهتر در بیاد

sisosipo

Member
alionline1366 دوست من ممنون که نظرتو در مورد کارهام گفتی چون وقتی یک ایراد گرفته میشه این ایراد نیست بلکه آموزشه و باعث پیشرفت من در کار طراحی میشه باز هم ممنون .

No0$HiN

Member
سهلام
کارات خیلی خوجله ^.-
فقط کاشکی یه اسمی چیزی باسشون می ذاشتی تا بتونم بگیم کدوم................. :-?
من از کار گوشی (یا....) و اونی که طبیعت مانند می مونه خوجم اومده ش فقط من از اون قسمت پایینه درخت درست نفهمیدم میشه درباره ش توضیحی بدی ؟ :-?

sisosipo

Member
دوستان من .... من این طرحهارو گذاشتم که شما عزیزیانه من روی آنها نظر بدید ولی چرا کسی نظر یا ایراد یا هر چیزی که میشه اسمشو گذاشت نمیزاره تا من هم بدونم کارام خوبه - بده - خیلی بده و ...

MrHossein

Well-Known Member
سلام.
پيشنهاد مي كنم براي اينكه با اين مشكل مواجه نشين دفعه بعد براي هر طرح 1 تاپيك مجزا ايجاد كنيد. چون اولا وقتي همه كارها كنار هم باشند دوستان نظر كلي ميدند . ثانيا اغلب وقت و حوصله كافي براي بررسي همه طرح ها در يك تاپيك رو ندارند.
نظر من در مورد ايراد طرح اول ( آبشار ) اينه كه خود آبشار خوب دور بر نشده و بهتره خيلي كم لبه هاش نرم بشه . توي اون وسيله موسيقي هم بايد گود باشه براي اين كار از افكت سايه در لبه ها استفاده كنيد.

seghanoon

New Member
طرح اولی جالب شده طرح دومی خیلی ساده هست و خیلی جای کار داره طرح خدا رو هم که نمیبینم :green:
اگر بخواهم سایتی علمی بسازم این سایت چطوری میشه

من سه قانون یافتم و می خواهم پیرامون آن و ابداعات با دیگران که علاقه دارند در ارتباط باسم

جدیدترین ارسال ها

بالا