یه پیشنهاد

dmoukh

Member
چون بعد از این همه مدت دیدم سایت تغییری از نظر کاردکرد نداشته و در واقع تا حدودی در جا می زنه
یه پیشنهاد میدم
نمی دونم که عملی هست یا نه ولی بد نیست کسائی که کاراشون رو برای نظر خواهی می ذارن psd هم بزارن تا اگه کسی تونست نمونه بهتری از کار رو ارائه بدن
البته همه اینها یه پیشنهاد بود
از رک بودنمم ناراحت نشید

Mohamad

O-.-O
آخه بعضی از کارها رو نمیشه ...

چون هم ممکنه سفارش دهنده ناراحت شه و هم ...

در مورد کارهای همینطوری هم نظر درست کنندهی کار مهمه که فکر نکنم + (مثبت) باشه ...

البته این هم فقط یک فکره ...

از رک بودنم ناراحت نشید ;)

mashreghi

Member
اتفاقا اگر یک وقتی بگذاری یه گراف چرخی توی انجمن ها بزنی می بینی کارهای جدید با سبک های متفاوت آموزش های روزانه و متعدد مناسبتی در کنار ابزارهای مفید و هیجان انگیز برای طراحان مختلف در رشته های مختلف یا بسته های جدید فروشگاه ( خصوصا محصولات جالب Video Copilot ) نشانه های یک سایت وانجمن پویاست .
به علاوه که گذاشتن فایل پی اس دی یا هر فایل اصلی یک طراح معمولا خارج از عرف حرفه ای هست ولی به هر حال به عنوان یک عضو انجمن از توجه و دلسوزی شما برای پیشبرد این انجمن تشکر می کنم .

Shouli

Active Member
به علاوه که گذاشتن فایل پی اس دی یا هر فایل اصلی یک طراح معمولا خارج از عرف حرفه ای هست ولی به هر حال به عنوان یک عضو انجمن از توجه و دلسوزی شما برای پیشبرد این انجمن تشکر می کنم .

شدیدآ موافقم . :)

dmoukh

Member
اتفاقا اگر یک وقتی بگذاری یه گراف چرخی توی انجمن ها بزنی می بینی کارهای جدید با سبک های متفاوت آموزش های روزانه و متعدد مناسبتی در کنار ابزارهای مفید و هیجان انگیز برای طراحان مختلف در رشته های مختلف یا بسته های جدید فروشگاه ( خصوصا محصولات جالب Video Copilot ) نشانه های یک سایت وانجمن پویاست .

آقای مشرقی منظور من فقط انجمن فتوشاپ بود چون تقریبا تمام آموزشهای سه سال پیش تا الان رو پرینت شده دارم
در مورد فایل psd هم باید بگم نیازی نیست که پروژه ها و کارهای سفارشی رو آپلود کنید بلکه می شه کارهای تمرینی رو به اشتراک گذاشت اینجوری هم عیب کار بر طرف می شه هم دیگران از تفاوت ها در یک کار به یه ایده نو می رسن البته همه اینها بسته به نظر طراح اول داره و بس . در مورد حجم کار هم مشه اون رو تنظیم کرد تا راحت تر آپلود بشه
در کل از نظراتتون ممنونم
(همه این حرفها رو به این خاطر زدم که فتوشاپ رو از طریق این سایت یاد گرفتم اونم از صفر و دوست دارم آموزشهای نو ایده های نو جای آموزشهای تکراری رو بگیره چون تنها سایتیه که می بینم به آموزش اون هم در همه برنامه ها بها می ده )
به امید پیشرفت روز افزون سایت

جدیدترین ارسال ها

بالا