یه پیرمرد دیگه

یه پیر مرد دیگه مدل زدم
4ygzlzs.jpg

Fanous

Well-Known Member
سلام
کار خوبی شده ، فقط یکم متریالش خوب نیست ، یه قسمتاییش خیلی صاف شده ، مثلا روی بینی و چونه .
در کل خیلی براق شده .
راستی یه سوال !
کلا کارایی که من با زی براش دیدم همگی یه جورایی می خواد قدرت ایجاد چین و چروک توسط این برنامه رو نشون بده !
آیا واقعا واسه همین کار درست شده ؟
مثلا تا حالا یه CG-girl زیبا ندیدم که با زی براش کار شده باشه ، همش پیرمرد و پیر زن و مجسمه و از اینجور چیزا بوده !

vartan

Member
چون چین و چوروک تو مایا و بقیه پکیج های 3 بعدی کار خیلی سختی است و این جور کار ها که میبینی همش چین و چوروک هستن
قابلیت بالای زبراش است و طرفدار هم زیاد داره .
واقعا مدل ساز قدرتمندی است . خیلی سر است و تک نسبت به بقیه نرم افزار ها

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار خيلي قشنگي شده مجيد. كلا علاقه خاصي به پيرمرد داري.

به نظر منم بعضي جاهاي صورتش يكمي صاف شده. مثل چونه و بيني و زير چشم سمت چپ.

ولي مدلينگش واقعا عاليه.

موفق باشي.

چون چین و چوروک تو مایا و بقیه پکیج های 3 بعدی کار خیلی سختی است و این جور کار ها که میبینی همش چین و چوروک هستن
قابلیت بالای زبراش است
و طرفدار هم زیاد داره .
واقعا مدل ساز قدرتمندی است . خیلی سر است و تک نسبت به بقیه نرم افزار ها

دوست عزیز این طراحه که طرح میزنه نه نرم افزار...من همینو توی و Mudbox مایا میتونم درارم...نرم افزار فقط ابزاره و البته ابزار قوی به هدف رسیدن شما کمک میکنه...
شما اگه یه نقاشی توی فتوشاپ بزنی آخرش میگی عجب نرم افزاری ؟!!
همونطوری که sara_is_nice_girl گفتن من به مدل زدن پیرمرد علاقه دارم به دلیل سختی و چین و چروکاش...اینو من دیشب 4 ساعته زدم...
در مورد ایرادایی که گفتین موافقم...این کار رندرش توی زیبراش بوده، بخاطر همین متریال خاصی نداره...اگه حال داشتم و همین مدلو باز کردم واسه ادامه حتمن درستش میکنم..کلن کارایی که میزارم فلن تمرینای من هستن و هدف من اجرای یادگیریهامه...نه اجرای یه کار کامل...ایشالا به سطح مورد نظر رسیدم...اونوقت کار کامل میزارم
اینم وایر فریم همون مدل
53gftsp.jpg

آخرین ویرایش:

cs_mohsen

Member
بسیار عالی مثل همیشه و پیرمرد های مختلف با سبک و ظاهر مختلف و متنوع و به قول سارا علاقه خاصی به پیرمرد داری
بهتر بگم علاقه خاصی به چین و چروک داری و به نظر من خیلی خوبه
راستی گفته بودی پیر زنم می خوای بزنی پس منتظر همسرش هم هستیم.
موفق و پیروز و شاد باشی
یا علی

vartan

Member
دوست عزیز این طراحه که طرح میزنه نه نرم افزار...من همینو توی و Mudbox مایا میتونم درارم...نرم افزار فقط ابزاره و البته ابزار قوی به هدف رسیدن شما کمک میکنه...
شما اگه یه نقاشی توی فتوشاپ بزنی آخرش میگی عجب نرم افزاری ؟!!
همونطوری که sara_is_nice_girl گفتن من به مدل زدن پیرمرد علاقه دارم به دلیل سختی و چین و چروکاش...اینو من دیشب 4 ساعته زدم...
در مورد ایرادایی که گفتین موافقم...این کار رندرش توی زیبراش بوده، بخاطر همین متریال خاصی نداره...اگه حال داشتم و همین مدلو باز کردم واسه ادامه حتمن درستش میکنم..کلن کارایی که میزارم فلن تمرینای من هستن و هدف من اجرای یادگیریهامه...نه اجرای یه کار کامل...ایشالا به سطح مورد نظر رسیدم...اونوقت کار کامل میزارم
اینم وایر فریم همون مدل
53gftsp.jpg

شما همین طرحو چند ساعته با مایا میتونی بزنی ؟ با همین چین و چروکا ؟ چرا زیراش این قدر مورد توجه قرار گرفته است ؟
فکر کنم شما هم به همون دلیل که بقیه سراغ زبراش رفتن این نرم افزار را انتخاب کردی .
منکر راحتی و قدرت بالای زبراش نمیشه شد اون هم ورژن 3 . به راحتی میتونی پوز دلخواهت را هم به مدلت بدی فقط در 15 دقیقه ! میدونم تو مایا هم میشه این کار رو کرد اما تو چند دقیقه ؟

تو مایا هم میشه به همین راحتی تکستچر داد ؟ و مدلت را رنگ امیزی کنی ؟

موفق باشی

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
سلام
طرح خیلی خوب شده

گفتن پیرمرده های گشوهاشون خیلی بزرگه ولی نه به این حد

گوش سمت راست خیلی بیرون اومده

صورت افتادگی خوبی داره ولی پوست خیلی صافه یکم چروک و شکستیگی نیاز داره

موفق باشی

دوست عزیز کارت خیلی خوب شده.
بنظر من اکثر ایراداتی که دوستان گرفتن بر کارت وارد نیست. فقط بنظرم پیشونیش کمی مشکل داره

karevan

Member
خیلی خوب شده.
برای مدل کردن یه همچین چیزی با زیبراش چقدر وقت لازمه؟

pythoN

Active Member
سلام . چطوری .
اینم مثل بقیس ( یعنی همون عالیه ). ولی یه چیزی مشخصه که ایندفعه بر خلاف چیزاری که بقیه گفتن به متریالش اهمیت دادی .( درسته )
از نظر اناتومی هم خیلی صورت خوبیه فقط پس کلش یه کم زیادی بزرگه .

100000%

جدیدترین ارسال ها

بالا