اینم از پوستر ویرایش شده با تغییراتی که نرگس جان مد نظرش بود اما با کمی دخل و تصرف. چطور شد؟ این بهتره یا قبلی؟
![]()
موفق باشید.
[sobhan];736999 گفت:خيلي خوب شده مهدي آقاي گل گلاب ...
كلا اين اسب ها يه جوري هست ، يني من اينجوري احساس مي كنم .
اينجوري بگم منظورمو : انگار يه حرفه اي طرح بك رو زده و يه آماتور اومده اون اسبها رو انداخته روش !
ببخشيد ديگه كامل رك گفتم!
موفق باشيد
محمد حسين
شرمنده ولی من گفتم جای اسب هارو تغییر بدی؟
چرا آوردی وسط؟
امتحان کن اگه جهت اسب ها همون قبلی باشه چی میشه
این شد که این پوستر هم شد: یه پوستر آماتوری!
انگار يه حرفه اي طرح بك رو زده
و يه آماتور اومده اون اسبها رو انداخته روش !
کار خوبی شده مهدی جان!
از نظر من که مشکل خاصی نداره ، یکسری چیزا سلیقه ای که دوستان اشاره می کنن . . .
به سایتت هم میاد و در مجموع کار ساده و شیکی شده . . .
کاره خوبیه رفیق
رنگ بندیش زیرکانه حالتی انتخاب شده که میشه تن رنگ رو عوض کرد
به نظرم تکست میتونست وسط تر و پایینتر نوشته شه
فلن
[SOBHAN];737085 گفت:اِ اِ اِ ... چرا مي گي آماتوري ...
نگفتم كه طرح آماتور شده ، گفتم مثل آماتورها عمل شده و الّا بك خيلي خوب هست .
موفق باشيد
محمد حسين
به نظرم بهتره
تا دیگه خودتون نظرتون چی باشه
والاه می که اشکالی نمی بینم توش .خوشگل شده خوب :دی
فقط یک گیر میدم لال از دنیا نرم، اونهم اینکه بجای استفاده از دوایر ئه یک اندازه، از دایره ها ی قرمز و سفید با سایز های متفاوت و کوچیکتر استفاده می کردی خوشمل تر میشد به نظرم.یک جورایی.اما خوب کاملن سلیقه ایه و نمیشه جزو ایرادای کار دونست.خواستم نظرم رو گفته باشم.همینا دیگه
موفق باشی دوست هاین![]()
- شکست نفسی میفرمائید استاد ، هم پوستر و هم طراحی حرفه ایی ست.
- با فونت نوشته انگلیسی "...Free persian" مخالفم ، یا بهتر بگم یه جورایی درهم شده!
- با رنگ قرمز به شدت مخالفم دلیلش هم اینه که استقلالی ام!
- موفق و سربلند باشی رفیق.
سلام آقا مهدی
کار زیبایی شده و دقیقا طبق سبک کارت توی سایته و از این جهت جالبه، از لحاظ حرفه ای بودنم هم که همه گفتند دیگه...
دوستان نکات زیادی گفنتند که به نظر من خیلی هاش کاملا سلیقه ایه و بنابر این بنده هم یه نظر غیر کارشناسانه ( و البته شاید متفائوت با سلیقه ای) میدم:
دایره هایی که اطراف اسب ها گذاشته ای ، اگه قراره بیانگر آزاد شدن انرژی اسب ها و شور و حرکت اون ها باشه، بهتره یه فرمی باشه به غیر از دایره... چون دایره نماد سکون و آرامشه و شاید فرمی متشکل از مثلث یا زاویه ای تند بتونه معنادار تر باشه...
بازهم میگم که کار زیبایی شده... (در خصوص کم پیدا بودنم هم باید بگم از این هم کم پیدا تر خواهم شد و البته دلائلش رو لطفا نپرس که بحث سیاسی میشه) ... یاعلی