یه پوستر آماتوری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
یک پوستر غیرحرفه ای!

سلام.
این پوستر رو دیروز برای سایت شخصیم طراحی کردم.
اول از همه اون رو تقدیم می کنم به بابک ساطلی، مجتبی کمیلی، مجتبی مستقیمی گل و مهدی نصیری عزیز.:)
بعد هم تقدیمش می کنم به همه ی ریاضی خونده های گرافیک زده و همه ی غیر حرفه ای هایی که حرفه شون (نه رشته شون) گرافیکه و از این راه درآمد کسب میکنن.
و در نهایت تقدیم به همه ی مجید آنلاینی ها که 5 ساله باهاشون زندگی میکنم و دوستشون دارم. :oops:

این هم از فایل PSD کار (البته با سایز 1400 در 1700 پیکسل و رزولیشن 300ppi) به دلیل کاهش حجم:
http://www.mahdifx.com/images/mahdiFXposter.rar

حجم فایل فشرده هم 3.21 مگابایت هست.

خواهش میکنم نظرات خودتون رو حتماً بیان کنید و بهم کمک کنید کار رو بهتر کنم. این دیگه کاملاً دست خودمه و دستم توی ویرایش و بهینه سازی بازه.
از هر نظر غیر حرفه ای، حرفه ای، منطقی، غیر منطقی، سازنده، مخرب، ویرانگر:)، حسی، عقلایی و ... هم با کمال میل استقبال میکنم.
منتظرم.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

MEGA WAVE

Active Member
اول سلام مهدی خان جان عزیز.

خیلی ذوقیده شدم دیدم این کارم به منم تقدیم کردی مرسی دوست جونم . اول صبحی کلی شارج شدم .
59.gif

از شنبه تا حالا سر جریان طراحی پیکتوگرام و لوگو و مونو ، دیونم کرد این استادمون اما امروز دیگه تمومه مخصوصاً که الان با این حرفهای تو مغزم به کار افتاده یه ست نشانه دیگه میزنم تا ایراد نگیره.

در مورد طرحت باید بگم که اول بکگراند کار خیلی به محیط سایتت میاد و در ضمن تداعی کننده محیط ادوبی هم هست که خیلی به مضمون سایتت میخوره .

استفاده از المانهای اسب خیلی خوب به طرحت قدرت لازمه رو داده ، مخصوصاً دایره های زیرشون که به بالا رفته این حس رو تداوم میده .

مجی که ایرادی تو این طرح نمیبینه بجز یه مسئله کوچولو ، اینکه کمان قرمز سمت چپ یه مقدار دفرمه شده یه ذره کار کن روش.
45.gif

و اما نمره :
score009.gif

آخرین ویرایش:

Webber

Well-Known Member
سلام
کلا زیباست
یکی از اسب ها بشینه بهتر نمیشه؟
در ضمن به یاد adobe reader افتادم
موفق باشید

Sisili boy

Member
سلام خسته نباشی
مثل سایتت، این هم نمرش بیست از بیست.
و اما نظرات:
غیر حرفه ای: با چه نرم افزاری درستش کردی.
حرفه ای: رو اون دو تا نوار قرمز بیشتر کار کن.:)
منطقی: از وکتور های جالبی استفاده کردی . اگر تو بانک وکتور بزاری ممنون می شم.:rose:
غیر منطقی:چرا اسبا رَم کردن؟:mad:
سازنده: نداریم:D
ویرانگر:هیچ ربطی به سایتت نداره. به درد سایت پرورش اسب می خوره.:cool:
حسی: چه رمانتیک!!!!:neutral:

شوخی کردم عالی شده :d

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
رفع اشکال کمان سمت چپ

اول سلام مهدی خان جان عزیز.

خیلی ذوقیده شدم دیدم این کارم به منم تقدیم کردی مرسی دوست جونم . اول صبحی کلی شارج شدم .
از شنبه تا حالا سر جریان طراحی پیکتوگرام و لوگو و مونو ، دیونم کرد این استادمون اما امروز دیگه تمومه مخصوصاً که الان با این حرفهای تو مغزم به کار افتاده یه ست نشانه دیگه میزنم تا ایراد نگیره.
در مورد طرحت باید بگم که اول بکگراند کار خیلی به محیط سایتت میاد و در ضمن تداعی کننده محیط ادوبی هم هست که خیلی به مضمون سایتت میخوره .
استفاده از المانهای اسب خیلی خوب به طرحت قدرت لازمه رو داده ، مخصوصاً دایره های زیرشون که به بالا رفته این حس رو تداوم میده .
مجی که ایرادی تو این طرح نمیبینه بجز یه مسئله کوچولو ، اینکه کمان قرمز سمت چپ یه مقدار دفرمه شده یه ذره کار کن روش.
و اما نمره :
score009.gif

سلام مجی جونم.
خیلی لطف داری به من. امیدوارم همینطوری که میگی باشه :)

یادت نره حتماً برام چندتا از اون خوباشو (لوگو ها رو میگم) بفرست ببینم.

در مورد بک گراند، حق با توئه و ممنونم.

راجع به اسب هم درسته، علاوه بر اون من میخواستم عبارت The new slogan رو که هم به معنیه شعار و فریاد و هم به معنی خروش هست، در طرح نشون بدم و اینکه این سایت آغاز گر یه حرکت جدیده درست مثل موقعی که یه وسترن عزمش رو جزم میکنه برای تغییر وضعیت حرکت کنه و دهنه ی اسب رو میکشه و راه میوفته (آخه من فیلم وسترن هم خیلی دوست میدارم :) آخرینش رو هم که دیدم قطار 3 و 10 دقیقه به یوما بود، اینم لینکش: http://www.imdb.com/title/tt0381849/).

اون مسئله ی کوچولو هم که گفتی راجع به کمان درست کردم و لینک رو توی همون پست اول تغییر دادم. ببین خوب شد؟

بازم ازت ممنونم:)
موفق باشی.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
سلام
کلا زیباست
یکی از اسب ها بشینه بهتر نمیشه؟
در ضمن به یاد adobe reader افتادم
موفق باشید

از لطفت ممنونم دوست عزیز. چشماتون زیبا میبینه.

منم خودم الآن متوجه شدم خیلی شبیه شده، درسته. ناخودآگاه اینجوری شده. ولی من خودم هم به این رنگه در کنار هم علاقه ی زیادی دارم. اکثر فیلمهای این رنگی رو هم دیدم.:)

شما هم موفق باشی دوست عزیز. ممنونم که نظر دادی:)

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
سلام خسته نباشی
مثل سایتت، این هم نمرش بیست از بیست.
و اما نظرات:
غیر حرفه ای: با چه نرم افزاری درستش کردی.
حرفه ای: رو اون دو تا نوار قرمز بیشتر کار کن.
منطقی: از وکتور های جالبی استفاده کردی . اگر تو بانک وکتور بزاری ممنون می شم.:rose:
غیر منطقی:چرا اسبا رَم کردن؟
سازنده: نداریم:D
ویرانگر:هیچ ربطی به سایتت نداره. به درد سایت پرورش اسب می خوره.:cool:
حسی: چه رمانتیک!!!!
شوخی کردم عالی شده

شما لطف داری، کار خودتم بیسته عزیزم.:)

از اینکه انواع نظرات را بیان کردی و از همه ی حقوق خودت استفاده کردی خوشحالم:)
اما جواب نظراتت:
غیر حرفه ای: اینجا انجمن چیه؟چی؟ آفرین!:) Adobe Photoshop
حرفه ای: کار کردم رو نوار سمت چپ. فکر میکنم خوب شده باشه. لینک رو عوض کردم. به مجی هم گفتم. شما هم لطف کن نگا کن ببین خوب شده یا نه.
منطقی: من از وکتور استفاده نکردم. یه عکس از فلکه ی سه راه تپه در اهواز گرفته بودم در حین حرکت با ماشین، اون رو به این روز درآوردم.:) این عکس هم از لینک زیر قابل دریافته:
http://www.mahdifx.com/images/ahwazview.jpg

غیر منطقی: توی دو پست قبل تر برای مجتبی توضیح دادم:)
سازنده: مر30
ویرانگر: کاملاً موافقم:)
حسی: کجاش رمانتیکه؟ چون اسب سمت راستی تنهاس؟:)

بابت شوخی های خوشمزت هم ممنونم دوست من:)
موفق باشی.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
رنگمایه ی کار

آقا کارت خیلی جالب شده تبریک میگم. من خیلی خوشم اومد البته یه مقدار با اجازت رنگ بندیش رو تغییر دادم

ممنونم دوست عزیز بابت نظرتون.
ولی رنگ های این پوستر رو من بر اساس رنگهای سایتم انتخاب کردم و طبیعیه که باید توی اون مایه باشه. ولی اینی هم که شما زحمتشو کشیدی قشنگ شده، فقط ارتباطش با سایت من کمرنگ شده:)

بازم ممنونم دوست عزیز بابت زحمتی که کشیدی.:)
موفق باشی.

• Like
Reactions: H.S

memol_515

Active Member
ساده ئه، جالبه، سايتت رو نديدم، ببينم بهتر ميام نظر ميدم !

اما به طور كلي، فكر ميكنم اگه بن كل، اون 2 تا اسب سمت چپي رو برداري ، خيلي بهتر شه ! حتي اسب هات هم بيشتر به چشم ميان!

همين، تنها نظرم همين بود.

خوش باشي عزيز

MEGA WAVE

Active Member
یادت نره حتماً برام چندتا از اون خوباشو (لوگو ها رو میگم) بفرست ببینم.

30.gif
نمیخواممممم ... عصری آرمهایی که با دست طراحی کرده بودم و هر کدوم 2 یا 3 ساعت وقت برده بود و چشام در اومده بود تا طراحیشون کرده بودم رو ژوژمان کردم ، استاد ( بد ، بد ، بد ... بی احساس ) اومد نگاهشون کرد بعد رو هر کدومشون با یه ماژیک چاق سیاه خط میکشید و روی ارمهام مثلاً مینوشت آقای مستقیمی یونیت کار مناسب نیست یا مینوشت فضا های خالی ایراد داره ... میخواست گریه کنم دیدم طرحامو اینجوری کرد ...

تازه من که خوب بود ماله بعضیا رو میگفت اینا رو بنداز دور ... اوناییش هم که مناسب میدید بلای منو سرشون در میورد.

اخر کارم گفت دوباره تا جلسه بعد طرح ها رو با دست بزنیم ( نمیزاره تا تایید نکرده توی کامپیوتر بزنیم.
24.gif

اون مسئله ی کوچولو هم که گفتی راجع به کمان درست کردم و لینک رو توی همون پست اول تغییر دادم. ببین خوب شد؟

افرین الان بنظر من هیچ عیبی نداره .

من از وکتور استفاده نکردم. یه عکس از فلکه ی سه راه تپه در اهواز گرفته بودم در حین حرکت با ماشین، اون رو به این روز درآوردم

ای جونم ، کلی حال کردم .... خیلی حال میده ادم با عکسی که خودش میگیره طرحشو بزنه ، واقعاً لذت بخشه
4.gif

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
ساده ئه، جالبه، سايتت رو نديدم، ببينم بهتر ميام نظر ميدم !
اما به طور كلي، فكر ميكنم اگه بن كل، اون 2 تا اسب سمت چپي رو برداري ، خيلي بهتر شه ! حتي اسب هات هم بيشتر به چشم ميان!
همين، تنها نظرم همين بود.
خوش باشي عزيز

متشکرم مائده جان بابت نظرتون.:)
کار ساده رو بیشتر دوست دارم. سایت رو هم حتماً ببین:) منتظر نظر بعدیتم هستم:)

راجع به تنها نظرت هم باید بگم که چیزی که میگی اینجوری میشه درسته؟:
memolmind.jpg

خوبه ها ولی من دوست دارم چهار اسب باشه. حتماً فیلم محمد رسول الله (ص) رو دیدی. یادته اول فیلم پیامبر اکرم (ص) سه نفر رو با اسب به سه کشور مهم اون زمان فرستاد تا پیام دوستی و دعوت به کامل ترین دین رو به اونها برسونن. اون صحنه ی لانگ شات رو که توی صحرا اسب سوار ها از هم جدا میشن و هرکدوم به یه مسیر میرن خیلی دوست دارم. من هم میخواستم یه همچین تصویری رو بوجود بیارم و 2 تا اسب به نظرم کمه:) ولی با اینکه اسبها بیشتر به چشم میان موافقم.

باز هم از اینکه قابل دونستی و نظر دادی ازت ممنونم.
تو هم خوش باشی دوست من.
موفق باشی.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
استفاده از عکس در طراحی

اومد نگاهشون کرد بعد رو هر کدومشون با یه ماژیک چاق سیاه خط میکشید و روی ارمهام مثلاً مینوشت آقای مستقیمی یونیت کار مناسب نیست یا مینوشت فضا های خالی ایراد داره ... میخواست گریه کنم دیدم طرحامو اینجوری کرد ...
تازه من که خوب بود ماله بعضیا رو میگفت اینا رو بنداز دور ... اوناییش هم که مناسب میدید بلای منو سرشون در میورد.
اخر کارم گفت دوباره تا جلسه بعد طرح ها رو با دست بزنیم ( نمیزاره تا تایید نکرده توی کامپیوتر بزنیم.
افرین الان بنظر من هیچ عیبی نداره .
ای جونم ، کلی حال کردم .... خیلی حال میده ادم با عکسی که خودش میگیره طرحشو بزنه ، واقعاً لذت بخشه

راجع به آرم هایی که استادت اونجوری کرد متاسفم:) ولی اینقدر این کارو میکنه تا بهترین آرم رو بزنی. مطمئن باش به نفع خودت کار میکنه.
برای اجرا با کامپیوتر هم عجله نکن، وقت زیاده. اگه دستت قوی بشه خیلی بهتره.

ممنونم که فکر میکنی خوب شده. (حالا که اینطوره، میشه بهم نمره ی کامل بدی؟:))

برای عکس هم ممنونم. من هم همین نظر رو دارم.

موفق باشی دوست عزیزم.:)

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
مجتبی ممنونم بابت نمره ی کامل:)

یه چیزی یادم رفت بهت بگم. یعنی چی کلی حال کردم؟ حال میده؟ این حرفای غیر حرفه ای از شما بعیده مجتبی جان:) یه هنرمند اینجوری نظر نمیده:) سعی کن حرفه ای تر و اصولی تر با این موضوع برخورد کنی:) آره بابام جان!

موفق باشی:)

Narcisus

Member
بسا زیباست
اما
یه کاری کن
اسب سمت راستو بردار
و سنگیری توشته هارو به راست منتقل کن
دوتا از اون دایره های لیمونی و گرمز ببر پائین صفحه حتی مینونی نصفشو از کادر بیرون ببری (محض بهتر چرخیدن چشم)
فقط زیاد تو ذوق نزنن، خودت ببین کجای طرحت قشنگتر میشه
چرا از خانوما نتشکریدی؟:snap:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
بسا زیباست
اما یه کاری کن،اسب سمت راستو بردار و سنگیری توشته هارو به راست منتقل کن. دوتا از اون دایره های لیمونی و گرمز ببر پائین صفحه حتی مینونی نصفشو از کادر بیرون ببری (محض بهتر چرخیدن چشم). فقط زیاد تو ذوق نزنن، خودت ببین کجای طرحت قشنگتر میشه.
چرا از خانوما نتشکریدی؟:snap:

ممنون نرگس جان.
از اینکه نصفه شبی حوصله کردی و نظر دادی واقعاً ممنونم.:)

اسب سمت راست رو بردارم؟ منظورت همون تک رخشه؟ خب! آهان، اوکی!
سنگینی نوشته ها رو هم خوب اشاره کردی، وزنشون با همون تک رخش به تعادل رسیده. باید امتحان کنم ببینم چیزی که میگی چه جوری میشه. حالا که خیلی خوابم میاد. امروز بعد از ظهر انجامش میدم.

از خانمها؟ مگه فرقی هم میکنه؟ من که کارم رو تقدیم کردم به همه ی مجیدآنلاینی های گل! اگه منظورت اون چهار نفر اوله که باید بگم اون تاپ گالریه:) جای اسم بعضیاس:)

باز هم از لطفت متشکرم و این کار رو به شما هم تقدیم میکنم:)
موفق باشی.

MEGA WAVE

Active Member
مجتبی ممنونم بابت نمره ی کامل

یه چیزی یادم رفت بهت بگم. یعنی چی کلی حال کردم؟ حال میده؟ این حرفای غیر حرفه ای از شما بعیده مجتبی جان یه هنرمند اینجوری نظر نمیده سعی کن حرفه ای تر و اصولی تر با این موضوع برخورد کنی آره بابام جان!

موفق باشی

مجتبی نه ! مجی :d ، دوست خان جان. :)

بهدشم کی گفته که من حرفه ام ، خیلیا بزرگتر ، تحصیل کرده تر و حرفه ای تر از من اینجا هستن که من باید مثل یه نوپا ازشون خیلی چیزا یاد بگیرم. :)

من فقط در حد چیزایی که بلدم و طی چند سال یاد گرفتمو . توی نظر هام میگم...

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
اینم از پوستر ویرایش شده با تغییراتی که نرگس جان مد نظرش بود اما با کمی دخل و تصرف:). چطور شد؟ این بهتره یا قبلی؟

posterfx5.jpg

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا