یه والپیپر برای عید ساختم نظرتون رو میگین ؟

torgheh

Active Member
سلام

راستش تازه کارم ولی خب گفتم یه کاری کرده باشم

در اصل آدم باید شروع کنه تا یاد بگیره

این والپیپر رو هم برای عید درست گردم نظرتون رو میگین

البته بین متن ( بهار طبیعت مبار ک و شکوفه ها)قراره یه بیت شعر قرار بگیره

ممنون میشم نظرتون رو بگین و راهنماییم کنین برای برطرف کردن اشکالاتش

پیوست ها

• 2.gif
    2.gif
    96.5 کیلوبایت · بازدیدها: 24

torgheh

Active Member
حداقل بگین زشته
بی ریخته ساده است
ولی خب به کاربرای با پست کم هم اهمیت بدین

حالا خب درسته توی کار گرافیک و فتوشاپ تجربه ای ندارم ولی اومدم که از شما اساتید یاد بگیرم دیگه

ممنون میشم راهتمایی ام کنین

سلام عزیز ببین اینجا کسی تو ذوق کسی نمیزنه بعد هم هیچکاری زشت نمی شه هر کاری قشنگیه خودشو داره کار شما هم به اندازه خودش ارزش داره ولی میشه در ضمن اگر کمی صبر کنی حتما دوستان نظراتشونو میگن ، بیشتر از اینا می تونی روش کار کنی و سعی کنی از این سادگی درش بیاری در کل کارت خوبه می تونی از آموزشهای همین سایت استفاده کنی حتما کمکت می کنه ، شروع خوبیه موفق باشی

آخرین ویرایش:

AMiR

Active Member
آقا ملت چه كم حوصله شدن ها
286.gif

در كل كه زيبا و جالب شده

ولي يه سري نكات هست :
1- تكنيك هاي زياد انسان رو از اصل طرح جدا ميكنه
2- اون فونت Majidonline با بقيه ي طرح همخوني نداره
3- پترني كه باهاش اون كارت رو پر كرديد هم ايضا
4- به نظر من بهتر بود بكگراند اصلي رو پترن مي داديد
5-1386 رو يه مدل ديگه و شادابتر بنويسيد بهتره - سايه اش رو هم برداريد ثواب داره - به جاش به كارت تبريك سايه بديد +‌ stork
6- اگه مي خوايد " بهار طبيعت ..."‌رو درون كارت بنويسيد ، موازي با لبه ي بالايي كارت باشه بهتره - فونتش رو هم نزديك به فونت هاي دست نويس انتخاب كنيد ،جالب تر ميشه

7- ايده هاتون جالبن - همين طور انتخاب رنگ ها - براي شروع خيلي خوبه

8 - اووو ه چقدر حرف زدم -

... - موفق باشيد - مشتاقانه منتظر كار جديد هستيم

اميد وارم ازم دلگير نشده باشي
17.gif
كاملا شخصي نظر دادم

Patris Net

Member
من کسی نیستم که بخوام نظر بدم اما اگه از برش ها استفاده می کردی و به گل برجستگی میدادی قشنگتر میشد!
به عنوان کار اولت خوبه!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
torgheh جان شما تازه 2 - 3 ساعت از گذاشتن طرحت گذشته! همین تعداد نظری هم که روی کار دادن کلی جای خوشحالی داره! حداقل باید 2 - 3 روز صبر کنی تا بتونی از تاپیکت نتیجه بگیری. چون همه بچه ها که در عین واحد انلاین نیستن.

اما در مورد طرحت:

از عناصر خوب استفاده کردی اما چیدمانت یکمی مشکل داره. مصلا اون پروانه رو میتونستی روی گل بشونی. یا اون نوشته مجید آنلاین (هم فارسی و هم انگلیسی) رو مثل 1386 طوری بنویسی که در جهت کاغذ باشه. در کل طرح خوبیه و باید روش بیشتر کار کنی. از تجربیات بچه ها هم استفاده کن.
agree.gif

موفق باشی.
wubpink.gif

torgheh

Active Member
سلام
یه خورده دستکاریش کردم

فکر می کنم بهتر شد ولی بازم جای کاار داره

راستش برای تازه کاری مثل من یه خورده مشکله که یه چیزی رو در نظر بگیرم و بعد همون طرح رو در بیارم

باید حالت های مختلف رو امتحان کنم تا بتونم یه چیزی که فکر می کنم خوبه درست کنم

ممنون میشم نظرتون رو در مورد این هم بگین

پیوست ها

• 3.gif
    3.gif
    127.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آره این خیلی بهتر شد. البته میتونستی اون شعر رو با فونت بهتری هم بنویسی. چون فونتی مثل فونت کودک خیلی برای نوشتن شعر مناسب نیست. ولی در کل خیلی بهتر از کار قبلی شد.

موفق باشی.

mostafa_cs

Well-Known Member
خوب دوست من کار دومت جالبتر شده فقط اگه میشد واسه رنگ زمینه یه رنگ بهتری استفاده کنی خیلی جالبتر از این هم میشد آخه اینطوری یه جواریی خمار به نظر میاد.اون مستطیل داخل رو هم یه کاری کن که از کادر بیرون نره، در مورد فونت کاملا با نظر سارا خانم موافقم
پیروز و سربلند باشی...

AMiR

Active Member
مرسي !‌ اين يكي خيلي بهتر شد
ولي فونت " بهار طبيعيت ..."‌ مي تونه مناسب تر باشه

موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا