بی بی کد یه هدیه تقدیم به بچه های مجید انلاین

mzmz1

Member
سلام .:rose:

این کار هدیه ایست تقدیم به بچه های مجید انلاین . (نواقص رو ببخشید.)
بابت تموم کمک هایی که برا یادگیری مکس از طرف اعضای این سایت بهم شد . چه اونایی که مستقیما ازشون کمک گرفتم و چه اونایی که با خوندن پست هایی که گذاشتن کلی مطلب ازشون یاد گرفتم (واقعا خوندن بسیاری از نظرات دوستان که روی کارای گالری نظر دادن خیلی برام مفید بوده).

خب برای رعایت قوانین عرض کنم که : مکس12 >ویری 2.4 >فتوشاپ و برای اینکه تایم رندر پایین باشته تنظیمات دست پایین => تایم رندر 26 دقیقه درضمن این کار رو از روی یک عکس که تو اینترنت دیدم زدم .
موفق باشینhedye-for-web.jpg

madmaster_3d

Well-Known Member
ببینم این کار رو قبلا نگزاشته بودی؟ والا این کارا معماری همه شبیه همه. من یک موقع فکر می کنم همونه یا بچه ها مثل هم میزنن.
ولی مطمئن هستم فضای سبزش تکراریه :mad: مقوا نداره :)
قشنگه ولی.

Mehran coyote

Well-Known Member
افرین هدیه قشنگی هست واسه کسانی که بهشون تقدیم کردی و یه تمرین بسیار خوب

به نظر منم یه کم تنظیمات رندر رو بهتر میگرفتی که خروجی بهتری داشته باشی و زحمات فتوشاپی هم کمتر بشه

amir0172

Well-Known Member
ببینم این کار رو قبلا نگزاشته بودی؟ والا این کارا معماری همه شبیه همه. من یک موقع فکر می کنم همونه یا بچه ها مثل هم میزنن.
ولی مطمئن هستم فضای سبزش تکراریه :mad: مقوا نداره :)
قشنگه ولی.

سلام
مقوایی که میگی چیه ؟!!به طور واضح بگو چیه الان دو روزه تو فکرشم:-?

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟ آفرین خیلی کار قشنگی شده.
اولین برتری کار توی بحث نور پدازی شب هست که تونستی موفق ظاهر بشی.کاملا معلومه از کجا نور داری و این یعنی خیلی خوب
توی واحدها خیلی خوب نشده.آموزش جدید vis corble 4 seasone رو نگاه کنی خیلی کمکت میکنه.
یکی از ضعفهای کار کیفیت رندر نه چندان خوب هست
ببین برای اینکه خیلی زمان رندرهات افزایش پیدا نکنه کافیه که تمامی سابزدیوایزهای متریال رو 40 بزاری.از اون اور گلوبال سوئیچ روی 1 باشه و عدد noise thresh روی 0.01 باشه خروجی بسیار عالی بهت تحویل میده.
کارهای archexterior مخصوصا شماره 10 به بالا رو باز کن بادقت بررسی کن.تکنیکهای عجیبی یاد میگیری.

mzmz1

Member
ممنون سید عزیز.
نکاتی که گفتی رو در نظر میگیرم .
فقط یه سوال : من یه لامپ توی این کار میخواستم مرج کنم که اشتباهی فک کنم ایکس رف رو زدم بعدش هر کار کردم با اندو نرفت . سلکت هم نمیشد که حذفش کنم . ایجور مواقع باید چکار کنم ؟

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ببین xref یعنی مثلا از یه فایل دیگه اومده.مثلا اون فایل اسمشو عوض کن یا پاک کنی درست میشه

mzmz1

Member
سلام.ببین xref یعنی مثلا از یه فایل دیگه اومده.مثلا اون فایل اسمشو عوض کن یا پاک کنی درست میشه

سلام .ببین مشکل اینه که اصلا انتخاب نمیشه که بخوام اسمشو عوض کنم یا پاکش کنم:mad:

جدیدترین ارسال ها

بالا