به نظر من که چندين سال است که توي زمينه شبکه و اينترنت هستم ، ميزبان خوب مهم نيست شرکت باشه يا سرور.
هاستينگ خوب
:
اولين چيز خوده ديتاسنتر است.هرچي ديتاسنتر معتبرتر باشد ، خوب خيال شما راحت تر است چون اونها مسئوليت سرشون ميشه.
براي مثال ميتونيد پارس آنلاين را با Iweb مقايسه کنيد.
امکانات ديتاسنتر هم مهمه.چون هرچي ديتاسنتر امکانات بيشتري داشته باشه ، خدمت رسانيش بهتره از جمله پهناي باند و تعداد ip و ...
تجهيزات سخت افزاري و نرم افزاري مناسب.اگه از سرورهاي ويندوز استفاده ميکنيد خوب مسلما بايد از لحاظ سخت افزاري ، قوي تر باشند چون ويندوز نسبت به لينوکس از منابع بيشتر استفاده ميکنه.درحال حاضر پرفروش ترين ، سرورهاي دل است.چون سخت افزار بسيار مناسب داره.کاري است و از همه مهمتر(البته به نظر من)خوشگل هستند
.من که هروقت يک سرور دل ميبينم ازش نگامو نميتونم بردارم چون ميدونم چي داخلشه
خوب حالا بريم سر قيمت.مهمترين چيز براي يک مدير سرور ، هزينه هاي يک سرور است. به خاطر همين هم همه از جمله شخص بنده دنبال چيز ارزون و خوب هستيم.درضمن يادتون نره که ما توي ايران هستيم و سطح درآمد خيلي پايين تر از تورم است.پس ايراني ها حق دارند اول به پول نگاه کنند بعد به امکانات.
خوب بريم سر هاستينگ.
بايد سايت خوبي داشته باشه و اطلاعات را کامل در اختيار مشتري و بازديدکننده بزاره.
شماره تلفن مخصوصا موبايل داشته باشه که هميشه در دسترس باشه.
از سيستم پرداخت اينترنتي هم استفاده کنه.
قيمت هاش رو نسبت به پول تو جيبي جوانان و نوجوانان تعيين کنه.
مسئوليت پذير باشه.
با مشتري به خوبي برخورد کنه.از قديم گفتن حق هميشه با مشتري است.
سرويس پشتيباني داشته باشه.
سفارش آنلاين داشته .
اطلاعاتش بروز باشه.مثله پارس آنلايني ها نباشد که هنوز نميدونند نال چيه و ما رو 2 ساعت سر کار بزارند.
فعلا اينها باشه.در اولين فرصت مطالب بهش اضافه ميکنم.
مثله من قبل از راه اندازي هاستينگ ، چند سالي سايت داشته باشه و بدونه که يک کاربر چه نيازهايي داره.
++++++++++
راستيتش من قبل از اينکه توي کار شبکه و هاستينگ بيام ، خودم طراح سايت بودم و خودمم کاربر يک هاستينگ ديگر.
ولي کلاه برداري که شايد 200 تا 300 هزار تومان بود ، بلاش سر من اومد ، تصميم گرفتم بيام توي کار شبکه و هاستينگ تا جلوي اونها را بگيرم.
من الان به عنوان يک هاستينگ(بدور از تبليغات) درک ميکنم که کاربرهام چي ميخواهند.براي همين هميشه بهشون چيز نامحدود
ميدم تا بلايي که سر من اومد ، سر آونها نياد . هاستينگ بايد طوري باشه که مشتري قبل از اتمام خدمات خودش درخواست تمديد کنه.