یه نمونه کار قدیمی از من

سلام دوستان امروز اومدم یه نمونه از کار هامو که قبلا واسه یه جا برنامه نویسی کردم رو بزارم
این یه سیستم خبری هست تحت وب (, Html ,CSS,PHP , Ajaxe ,MY SQl) که موضوع می سازه اخبار مرتبت با موضوع ارسال می شه
موضوع تو تب می آیدووو همون جوره که می تونید ببینید
دیگر امکان این هست که واسه هر خبر می تونن نظر بدن و مدیر تایید کنه و.....
دیگر امکانات هم هست
ببخشید اگه یه ذره سطح پایینه کار قدیمیه و مال زمان نوبیتم بوده
کار گرافیکی ام زیاد انجام نشده چون من انجام ندادم و خودشون انجام دادن
http://64.202.115.244/~aminaaaa/tr/
http://64.202.115.244/~aminaaaa/tr/admin.php
user:Admin
pass:Alireza
cod:1202
بازم اگه ساده هست ببخشید
و یه خبر دوم که دارم رو سیستم کتاب فروشی کار می کنم که خوشجل شده تا الان به زودی اونم آماده می شه و........... :-?

آخرین ویرایش:

sharktech

کاربر فعال
خب راستشو بخوای من یکم فضولی کردم :دی

و باید بگم که امنیتش خیلی ضعیفه و به راحتی میشه هکش کرد و ...

خلاصه که دربرابر sql inject هیچ ایمن سازی نشده !!!

اینم اسم دیتا بیس : aminaaaa_aa و اگه خواستی میتونم اسم تک تک تیبل های جدول رو برات بفرستم !

البته این حرف ها به خاطر خودته وگرنه من خودم از هک و ... خوشم نمیاد.

آخرین ویرایش:
خب راستشو بخوای من یکم ضولی کردم :دی

و باید بگم که امنیتش خیلی ضعیفه و به راحتی میشه هکش کرد و ...

اینم اسم دیتا بیس : Aminaaaa_aa و اگه خواستی میتونم اسم تک تک تیبل های جدول رو برات بفرستم !

بله درست می گین از نظر امنیتی که تعطیل می باشد
کار قدیمی بوده گذاشتم که بگیم ما هم آره .............:-"

Army.Hidden

Active Member

اینم اسم دیتا بیس : aminaaaa_aa و اگه خواستی میتونم اسم تک تک تیبل های جدول رو برات بفرستم !

من فضولي رو تكميل كردم : ببخشيد :
اين هم نام DataBase ها :

کد:
user
tan
setting
orders
news
mot
copons
cats
cat
books
admins
admin
پيشنهاد ميكنم از روي سرور پاكش كني

ای بابا عجب شری به پا شده ها حالا همه واسه ما هکر شدن و sql enjection کار می کنن به خدا می دونم که این مشکلا رو داره همه گفتن من فقط خاستم ببینم آیا می ارزه چنین کار هایی به این سبک در ضمن اینم نمی دونم چند بار گفتم کار قدیمیه ما دوران تیرکمون شاه الان دیگه در این سطح که کار نمی کنم یکی گفت ما هم جواب شو دادیم همه دیگه نیان یه حرفو تکرار کنن یه چیز تازه بگین
در ضمن دارم رو یه سیستم مدیریت برای کتاب فروشی کار می کنم بزارید اون تموم شه می زارم ببینم بازم می تونید بگید ................ :shock:

Army.Hidden

Active Member
ای بابا عجب شری به پا شده ها حالا همه واسه ما هکر شدن و sql enjection کار می کنن به خدا می دونم که این مشکلا رو داره همه گفتن من فقط خاستم ببینم آیا می ارزه چنین کار هایی به این سبک در ضمن اینم نمی دونم چند بار گفتم کار قدیمیه ما دوران تیرکمون شاه الان دیگه در این سطح که کار نمی کنم یکی گفت ما هم جواب شو دادیم همه دیگه نیان یه حرفو تکرار کنن یه چیز تازه بگین
در ضمن دارم رو یه سیستم مدیریت برای کتاب فروشی کار می کنم بزارید اون تموم شه می زارم ببینم بازم می تونید بگید ................ :shock:
آقا اگه دلگير شدي ببخشيد ( من شرمندم )

آقا اگه دلگير شدي ببخشيد ( من شرمندم )

نه مشکل دلگیری نیست من فهمیدم که کجای کارم اشکال داره
بعد از همه مهم تر که سرور ی که روش اسکریپت تون هم نصب مب کنید خیلی مهمه
من پرسو جو که کردم اگه سروری که من روش هستم برنامه qute magic رو نصب کنه دیگه شما نی تونید اسکریپت بنده رو مورد حملات sql enjection قرار دهید البته بازم پرسو جو کردم که بیشتر سرور ها این برنامه رو نصب شده دارن :shock::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا